- 13 Mayıs 2013
- 71
- 21
- 48
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #2.061
Merhabalar,
Aslında ben hergün girip sayfaya bakıyordum, ama kimseden ses çıkmayınca ben de terkedildi diye düşünürek yazmadım. Benim de pazartesi günü kontrolüm vardı, bebeğimin beyninde koroid ile başlayan bir kitle olduğu söylendi. Önce şok oldum galiba hiç tepki vermedim. Doktorumuz 26.haftada kendiliğinden geçtiğini, bebeğe bir zararı olmadığını ama trizonominin belirteci olduğunu söyledi. Bu yüzden ayrıntılı ultrason önerdi ve randevuyu hastanenin sekreterliği halletti. Nette tarama yaptığım zaman bunun tek başıma trizonomi için yeterli bir kriter olmadığını, mutlaka eşlik eden başka anomalilerin de olması gerektiğini okudum. Bir akadaşımı aradım, o da "benim oğluma da bu çocuk downlu,dehal alınması gerekiyor" demişlerdi sakın kafana takma, üzülme dedi. Oğlu şu an 15 yaşında, çok sağlıklı ve hatta İstanbul'un en iyi anaodlu liselerinden birini kazandı. Şimdi üzülmüyorum, bebeğimin sağlıklı ve güçlü olduğuna inanıyorum.
Bebek alış verişi ile araştırmalar yapıyorum. Hangi üründe hangi marka iyi, hangisi daha sağlıklı gibi. Dayanamadım hatta 2 takım aldım. Şimdi de bebek sepeti bakıyorum. Bu hafta doğum yapacak olan bir arkadaşımıza gittik, eşi tüm fırsatlardan ve indirimlerden haberdar, bize bir sürü bilgi verdi..Heyecanla bekliyorum
kızlar bugün ilk tekmemizi ve içimde resmen kaydığını hissettim çok değişik birşey bu ve çok güzel.
ne güzel canım yaa ben hala hissedemedim yada anlamıyormuyum nedir sadece karnımda bağırsak hareketi gibi sesler var. bide arada aşağıya bişi batıyor gıbı oluyor
kızlarr selam geçen hafta doktor kıza benzetmişti ama benim 2.. oğlum yoldaymışşş
Benım bes yasında bı oglum var canım ıkıncı bebegımde erkekmıs
Arkadaslar cok canim sikkin yaa.. dun aksam tuvalete ciktigim sirada idardan sonra kanamam oldu. ilk kez boyle oldu 4,5 aydir. korkarak acile gittik Allah tan doktorum oradayms hemen ultrasona aldi.bebegim saglikliymis ancak yuzde kirk elli dusuk tehliken var dedi ve ilac igne serum verdiler bir gece hastanede yattim sabaha biraz kesipdi kanamam ve eve geldim.15gun sadece tuvalete kapkacaksin dedi.dusuk gerceklesirse dogum yapicakmisim sonra kurtaj. bana dua edin kutfen Rabbim hakkimizdq hayirlisininasip etsin.korkuyorum. simdi de ara ara kanamalarim devam ediyor. Moralim cok bozuk yaa..herkese iyiyim diyorum ama cok korkuyorum
Allah razi olsun. dua ediyorum olsun veya olmasin diye degil bebegim ve benim icin en hayirlisini ver Rabbim diye. Veren de O alan da O. Ama belirsizlik ve beklemek insanin canini cok sikiyor.Canim cok geçmiş olsun strese girme dua et bol bol bende edecegim senin icin
canım aynıkaderi paylaşıyoruz benim de 4 yaşında oğlum var ikinci de erkek sağlıklı olsunlar da..
Arkadaslar ben hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum ya da hissediyorum ama anlamiyorum. Arada kucuk kipirdanmlar var gibiydi ama bebek miydi tam cozemedim bi kere oldu gerci ve baska olmadi. Endiseleniyorum doktorada hala gidemedim. Hareketleri hissetmemem normal mi acaba? Siz ilk hangi haftadaa hissettiniz?
Arkadaslar cok canim sikkin yaa.. dun aksam tuvalete ciktigim sirada idardan sonra kanamam oldu. ilk kez boyle oldu 4,5 aydir. korkarak acile gittik Allah tan doktorum oradayms hemen ultrasona aldi.bebegim saglikliymis ancak yuzde kirk elli dusuk tehliken var dedi ve ilac igne serum verdiler bir gece hastanede yattim sabaha biraz kesipdi kanamam ve eve geldim.15gun sadece tuvalete kapkacaksin dedi.dusuk gerceklesirse dogum yapicakmisim sonra kurtaj. bana dua edin kutfen Rabbim hakkimizdq hayirlisininasip etsin.korkuyorum. simdi de ara ara kanamalarim devam ediyor. Moralim cok bozuk yaa..herkese iyiyim diyorum ama cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?