Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Cokk sagol Allah razi olsun.. bugun bebek icin usg gittim sukur bebegin bi sikintisi yokmus ilaclarimi aliyorum mumkun oldugunca yatiyorum ve hep hayirlisini istiyorum. insallah atlatirim.. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Canim ilk bebeginse gec hissedebilirsin benim ikinci bebegim arada pit pit bisey atiyor bu hafta yeni yeni net hissediyorum panik yapna iyi dusun

ewet ilk bebeğim. merak ediyorum hareket etmesinin nasıl bir his olduğunu. rabbim nasip eder inşallah. şimdi hissetmen lazım falan dediler ama ben hissetmediğim için endişelendim.

canımm ben bugün doktora gittim bebeğime kesin kız dedi önceki doktor kesin dememişti zaten ama yüksek ihtimal erkek demişti biz de herkese erkek dedik.. Bugün başka bi doktora gtiim kızın olacak dedi çok sevindim ve ayrıca hala şoktayımmm

Tatilde olduğumdan dolayı pek takip edememiştim, maşşallah herkesin hamileliği sorunsuz gidiyor gibi.Çoğunuzun da cinsiyeti belli olmuş.Benimde dün belli oldu. Kızım olacak Allahın izniyle.üçlü test yaptırdım. doktorum şöyle bi baktı sorun yok dedi.ama benim içime kurt düştü çünkü afp değeri 39 çıktı. Acaba üçlü test yapan arkadaşlar yazabilir mi sizlerin değeri nasıl?

Merhaba Kızlar

Hepinize duacıyım. Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Benimde oğluşum olacak. Çok şükür Rabbime bizlere bu günleri gösterdiği için. Sevgiler

selam annecikler... :) Çok şükür 17. haftamı da doldurdum... Ve bugun de nohutumun cinsiyetini öğrendim... KIZIM oluyor :) Her şeyi yolunda çok şükür... Rabbim inşallah 9. ayımıza kadar yolunda götürür her şeyi

Bende soracaktim uclu test yaptiran var mi diye birde test icingerekli birsey var mi ikili testte doktor boyundan dolayi bir hafta sonra dedi bunda oyle birsey varmi

kızlar selam baya bi giremedim nete izindeyim evde bikaç tadilat işiyle uğraşıyoruz ondan giremedim hiç.. bu ara çok yordum kendimi sanki içime yapmamam gerekenleri yap diyen bi şeytan giriyo duramıyorum iş yapmadan herkesten azar işittim ama yok, sonra da sancım oluyo çok korkuyorum bugün söz verdim kendime bebeğime ve eşime rahat durucam diye.. Allahım sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin bebişlerimizi

burası ne kadar tenhalaimış böyle:) neden kimse bişeycikler yazmıyor? ben bu ayın otuzunda doktora gitcem sanırım üçlü test yapılmasını önerecek? üçlü testini yaptıran arkadaşlar yardımcı olur musunuz? nasıl bi muayene yapılıyor sadece kan testimi yapılacak başka bişe varmı?

Selam tum annelerr.. bugun yine doktordaydim k.rengi lekelerim devam ediyor ignenin dozuni arttirdi insallah bu kez sifa buluruz bebegimle. yatiyorum yatiyorum vakit gecmek bilmiyor.. Allah tan hayirlisi ama bebegime bisey olmaz insallah.....

Selam tum annelerr.. bugun yine doktordaydim k.rengi lekelerim devam ediyor ignenin dozuni arttirdi insallah bu kez sifa buluruz bebegimle. yatiyorum yatiyorum vakit gecmek bilmiyor.. Allah tan hayirlisi ama bebegime bisey olmaz insallah.....

çok geçmiş olsun rabbim kolaylık versin bebeğini sana bağışlasın inşallah.

Ben yarin kontrole gitcem uclu tarama zamanim galiba yarin yapilirsa yazarim nasil oldugunu

17. Haftadayim bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. Bi ara göz segirmesi gibi hissetmiştim ama devam etmedi. Bu haftada çoğu kişi hissettiğini yzmisti. Karnının büyümesi falanda durdu gebelik belirtilerim azaldı. Lütfen bilgisi olan bana bilgi verebilir mi çok endişeleniyorum. Cuma günü doktora gitcem.

canım bend e18+4 üm senin hissettiklerininin aynısı hissediyorum dr da gitmedim, kıbırtı geçen hafta bi iki hissettim şimdi 3 gündür yok bişi, karnım büyümüyor gibi, senin yazdıklarını okuyunca rahatladım sanki demekki olabiliyor diye.

Bende senin yazdiklarini okuyunca rahatladim biraz ama yine de cok korkuyorum karnim gitgide kuculuyor buna anlam veremiyorum. Cuma gunu doktora gitcem ama keske daha erken gidebilseydim ruyalarima giriyor cok endiseleniyorum

ben de 17.haftada hissetmeye başlamıştım şimdi azaldı olabiliyordur hemen sıkıntı yapmayın anneler... olmazsa bi doktorunu ara

Herkese selam bugun doktora gittim uclu taramada diye dortlu tarama varmis yeni cikmis galiba kan idrar verdim on gun sonra yine gitcem bu arada gecen ay erkege benziyor demisti baska doktor bugun kiz oldugunu ogrendim cok mutluyum saglikli olsun da bir ay sonra radyoloji daha sonraki ay kardiyolojiye gidip kalbine baktircaz ilk bebegimiz kalpten vefat etti onun icin tedbirli olacaz

Birde kizlar bebeklerinizin haftalara gore boylari kac cm kiyaslamak icin soylemiyorum sadece merak ettim nette cok farkli seyler yaziyor

ben de 17.haftada hissetmeye başlamıştım şimdi azaldı olabiliyordur hemen sıkıntı yapmayın anneler... olmazsa bi doktorunu ara

ben geçen hafta sadece kıpırtı hissettim ama şimdi tamamen kesildi hiç bişe hissetmiyorum. belki daha erken olduğu içindir diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama çok canım sıkılıyoraçıkcası. karnım küçüldü en çok da ona canım sıkılıyor. doktora gitmeyi iple çekiyorum ama daha 4 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…