- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #2.081
Canım çok geçmiş olsun..bende 16 haftalık hamileyim.. benimde 6.haftada kanamam oldu ve bende düşük tehlikeiyle yattım hastanede bir gece.daha sonrada 20 gün evde yatarak istirahat ettim..sen şuan 4.5 aylıksın belki aynı dönemlerde olmadı ama senin ne yaşadığını hissettim şuan okuyunca..moralini yüksek tut gerçekten inanarak dua et.. mecbur olmadıkça yatarak geçir kalkma..ben bu şekilde atlattığımı düşününüyorum ve ALLAHA çok şükür sıkıntım yok inşallah da olmaz.rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinn
Canim ilk bebeginse gec hissedebilirsin benim ikinci bebegim arada pit pit bisey atiyor bu hafta yeni yeni net hissediyorum panik yapna iyi dusun
canım benim 4 yaşında oğlum var şimdi 2. Ye hamileyim 16 haftalık o da erkek doktorum daha 2 buçuk aylıkken erkek dedi ben hep kız hissediyodum en son pipiyi de gördük aynı kaderi paylaşıyoruz allahım sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almamızı nasip eder inşallah...
Merhaab Kızlar ben de 15+1 oldum cumartesi günü doktor randevumuz var cinsiyeti belli olacak sanırım heyecanla bekliyoruz
Selam tum annelerr.. bugun yine doktordaydim k.rengi lekelerim devam ediyor ignenin dozuni arttirdi insallah bu kez sifa buluruz bebegimle. yatiyorum yatiyorum vakit gecmek bilmiyor.. Allah tan hayirlisi ama bebegime bisey olmaz insallah.....
burası ne kadar tenhalaimış böyle:) neden kimse bişeycikler yazmıyor? ben bu ayın otuzunda doktora gitcem sanırım üçlü test yapılmasını önerecek? üçlü testini yaptıran arkadaşlar yardımcı olur musunuz? nasıl bi muayene yapılıyor sadece kan testimi yapılacak başka bişe varmı?
17. Haftadayim bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. Bi ara göz segirmesi gibi hissetmiştim ama devam etmedi. Bu haftada çoğu kişi hissettiğini yzmisti. Karnının büyümesi falanda durdu gebelik belirtilerim azaldı. Lütfen bilgisi olan bana bilgi verebilir mi çok endişeleniyorum. Cuma günü doktora gitcem.
canım bend e18+4 üm senin hissettiklerininin aynısı hissediyorum dr da gitmedim, kıbırtı geçen hafta bi iki hissettim şimdi 3 gündür yok bişi, karnım büyümüyor gibi, senin yazdıklarını okuyunca rahatladım sanki demekki olabiliyor diye.
ben de 17.haftada hissetmeye başlamıştım şimdi azaldı olabiliyordur hemen sıkıntı yapmayın anneler... olmazsa bi doktorunu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?