Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

SElam arkadaşım
Adetime 5-6 gün var ve bizim de3. denememiz. ama öyle sanıyorum ilk defa bu ay ovülasyon testiyle yumurtlama günümü yakaladık. Belirti sıfır. Bol bol dua ediyorum allahıma bana hayırlısıysa bir bebek vermesini. İnşallah en kısa zamanada güzel haberlerimizi yazarız buraya. Bol bol dua...
inşallah canım rabbim bizleride sevindirir hamile değilsem bende alıcam bu ay ovülasyon testinden :)

merhaba anne adayları..inşallah hepimiz sağlık,sıhhat,mutluluk ve huzur içinde kucağımıza alırız bebeklerimizi ve inşallah isteyen herkesede en kısa zamanda nasip etsin Allahım hamile olduklarının haberini almayı... kızıma hamileyken folikplusı kullanmıştım.ama günde 3 tane kullandım diye hatırlıyorum doktorum şimdi günde 1 defa yazdı.. sizler folikplusı günde kaç defa kullanıyorsunuz?

amin canım inşallah..Allahtan hep hayırlısını isteyelim.. 3. denemenizse çok canını sıkma zaten..
ben elevit içiyorum canım günde bir tane hamilelik planladığımda arkadaşım olan bir doktor önermişti.. kontrole gittiğimde sorucam devam edeyim mi buna diye

gittiğim doktor elevit ve kan yapıcı ilaca şuan geek yok. folikplusı kullan dedi. hakkımızda hayırlısı..

kızlar nolurrr cevap verin haftaya persembe kontrole gıttığımde kalp atışı duyulurmu..6.haftanın ıcınde olucam haftaya..bırde vajınal ultrason yapmadı bana ılk gıttığımde kalp atısı bu yollada duyulurmu.. alttan baktırdnızmı?ben onun sesını duyana kadar rahatlayamıcam

kızlar merhaba ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu daha doktora gitmedim ama çalıştığım için kan testi de yaptıramadım merak ediyorum iyice

aynı güne bekliyoruz bebeklerimizi hayırlısı hepimiz için inşallah..ben 13ünde doktora gittim.kese görüldü çok küçük dedi..15gün sonra gel bebek oluşmuşmu bakalım dedi..25-28 gibi gitmeyi düşünüyorum..vajinal ultrasonla normal zamandan 6gün önce görüldüğünü,duyulduğunu duymuştum.inşallah duyabilirsin ve rahatlarsın hepimizde aynı şekilde ..

demek ki değerlerin iyi canım..aminnn bu aradaa

9unda sağlık ocağına gittim bhcg değerim çıktı ama hematoloji sonuçlarım laboratuvarda sorun oolduğu için çıkmamıştı..13ünde özel hastaneye gittim kesen küçük 15gün sonra gel dedi ve doktor kan tahlili istemedi ve ona rağmen ilk3ay kan ilacı ve elevite ggerek yok dedi. sezeryana girmesi gerekiyormuş o kadar acele davrandı ki girmemizle çıkmamız bir oldu..özel hastaneden çıkıp sağlık ocağına tekrar gittim ve kan tahlilini yaptırdım şükür sonucun iyi dediler.

kızlar merhaba ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu daha doktora gitmedim ama çalıştığım için kan testi de yaptıramadım merak ediyorum iyice

hayırlı olsun,Allahım tamamına erdirsin..birçok özel hastane akşamları da kan tahlili yapıyor.

şimdi ben pazartesi günü evde test yaptım 2 tane ikiside pozitif çıktı bugunde doktora gittim kan verdim yarın alacam sonuçlarını ama ben hiç beklemediğim için hiç bişey bilmiyorum hiçbir planım yok yani yarın test sonucunda hamile çıkarsam ne yapacam bundan sonra

Merhabalar,herkese bende hamile oldugunu yeni öğrenenlerden biriyim şöyle söyliyim çok istiyordum herkes gibi bende bebek sahibi olmayı bundan 2 hafta önce bu siteyi çok ziyaret ediyordum hemen hemen hergün çok bilgi veri oldugunu söyliyebilirim aranıza kaltıldıgım ve hamile oldugum için çok mutluyum...

dün test yaptım pozitif görmeniz lazımdı havalara uçuşumu allah herkese nasip etmesi dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…