- Konu Sahibi askhicbitmez
-
benim de profilde 6 haftalık yazıyo ama yalan o :) muhtemelen geç döllenme falan oldu :)
benımde gec dollenme oldu canım 19.gun yumurtladım bende aslında benım son adet 5 nısan ama adetım 9 gun surdu ve 19.gun yumurtlamam oldugu ıcın 11 nısan olarak hesaplıyorum googlede gebelık haftaları dıye sıte var orda adet dongunun kac gun surdugune gore hesaplıyo haftanı benım 5 nısan son adet 33 gunde adet dongum 4 hafta 6 gunluk yazıyo bu hesap dogru bence doktorlae sonra bebegın bır hafta gec gıdıyo falan dıyo ınsanı uzuyorlar
sağlıklı sorunsuz büyüsünler de geç olsun :)).. geç olsun güç olmasınbenımde gec dollenme oldu canım 19.gun yumurtladım bende aslında benım son adet 5 nısan ama adetım 9 gun surdu ve 19.gun yumurtlamam oldugu ıcın 11 nısan olarak hesaplıyorum googlede gebelık haftaları dıye sıte var orda adet dongunun kac gun surdugune gore hesaplıyo haftanı benım 5 nısan son adet 33 gunde adet dongum 4 hafta 6 gunluk yazıyo bu hesap dogru bence doktorlae sonra bebegın bır hafta gec gıdıyo falan dıyo ınsanı uzuyorlar
sağlıklı sorunsuz büyüsünler de geç olsun :)).. geç olsun güç olmasın
ınsallah canım senın sonuc ne zaman cıkıcak
ınsallah canım senın sonuc ne zaman cıkıcak
3 gibi dediler canım
3 gibi dediler canım
buraya yazarsın sonucu canım senın doktor kontrolude yarındı degılmı oyle hatırlıyorum
buraya yazarsın sonucu canım senın doktor kontrolude yarındı degılmı oyle hatırlıyorum
evet canım dr kontrolüm de yarın
amin canım inşallah..Allahtan hep hayırlısını isteyelim.. 3. denemenizse çok canını sıkma zaten..SElam arkadaşım
Adetime 5-6 gün var ve bizim de3. denememiz. ama öyle sanıyorum ilk defa bu ay ovülasyon testiyle yumurtlama günümü yakaladık. Belirti sıfır. Bol bol dua ediyorum allahıma bana hayırlısıysa bir bebek vermesini. İnşallah en kısa zamanada güzel haberlerimizi yazarız buraya. Bol bol dua...
inşallah canım rabbim bizleride sevindirir hamile değilsem bende alıcam bu ay ovülasyon testinden :)
ben elevit içiyorum canım günde bir tane hamilelik planladığımda arkadaşım olan bir doktor önermişti.. kontrole gittiğimde sorucam devam edeyim mi buna diyemerhaba anne adayları..inşallah hepimiz sağlık,sıhhat,mutluluk ve huzur içinde kucağımıza alırız bebeklerimizi ve inşallah isteyen herkesede en kısa zamanda nasip etsin Allahım hamile olduklarının haberini almayı... kızıma hamileyken folikplusı kullanmıştım.ama günde 3 tane kullandım diye hatırlıyorum doktorum şimdi günde 1 defa yazdı.. sizler folikplusı günde kaç defa kullanıyorsunuz?
amin canım inşallah..Allahtan hep hayırlısını isteyelim.. 3. denemenizse çok canını sıkma zaten..
ben elevit içiyorum canım günde bir tane hamilelik planladığımda arkadaşım olan bir doktor önermişti.. kontrole gittiğimde sorucam devam edeyim mi buna diye
gittiğim doktor elevit ve kan yapıcı ilaca şuan geek yok. folikplusı kullan dedi. hakkımızda hayırlısı..
kızlar nolurrr cevap verin haftaya persembe kontrole gıttığımde kalp atışı duyulurmu..6.haftanın ıcınde olucam haftaya..bırde vajınal ultrason yapmadı bana ılk gıttığımde kalp atısı bu yollada duyulurmu.. alttan baktırdnızmı?ben onun sesını duyana kadar rahatlayamıcam
demek ki değerlerin iyi canım..aminnn bu aradaa
kızlar merhaba ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu daha doktora gitmedim ama çalıştığım için kan testi de yaptıramadım merak ediyorum iyice
galiba bende hamileyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?