Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

inşallah hamile olduğunu öğrendiğinde Doğumunu yaptıracağın,sana güzel moraller veren 9ay boyunca yoluna devam edeğin iyi bir kadın doğum uzmanı bulman gerekiyor...sonrasında planlar tatlı tatlı ortaya çıkıyor...

havalara uçuşunuzu görmüşüz gibi tahmin edebiliyoruz Allahım sağlık,sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin,tamamına erdirsin inşallah..

Ben hiç beklemiyordum hatta ihtimal bile vermiyordum o yüzden testi yapınca şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım şuanda kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum dha yeni yeni heyecanlanıyorum ama bir yandanda çok korkuyorum

hepinizin gözü aydın kızlar.. Allah hayırlısını nasip etsin.. bebişlerimize ve bizlere sağlık versin

canım erken olabilir ben 5+6 da gittiğimde doktor keseyi gördü kalp atışı için 10 gün sonra 7 haftayı geçince gel dedi
ben de deli gibi heyecanla bekliyorum haftayı

Arkadaşlar vajınadan ultarsnla bakmak tehlıkelı deılmı ? ılk başlarda düşük sebebi olmuyr mu ? bı arkadasm ılk bebegınde doktru alltan muayene ettgı ıcın dusuk yapmıstı...bana da dedı doktr merak edıosan alttan bakalım dıe ıstemedım bende beklerım dedım :)

internette kesinlikle düşüğe sebep olmadığı yazıyor ama yine de bi çok doktor bi sorun yoksa pek tercih etmiiyor sanırım. mesela benim doktorum her şey yolunda olmasına rağmen kalp atışını duyana kadar ilişkiye girmeyin dedi. yani bunlar tedbir amaçlı.

aaaa..ilişkiye grmemek mı gerekıo ?

kızlar benim kasık ağrılarım oluyo arada normal diye biliyorum ama insan tedirgin oluyor yine de ilk doğumum sezeryan dikişlerim arada ağrıyo bir de karnım çok şiş 6 aylık gibi böyle olan var mı aranızda

bende de kasık ağrıları oluyor ve bende 5 aylık hamile gibiyim :) o yüzden birbirimize destek olalım arkadaşım. oldum olası hep göbekli olmuştum..

Kedinden sonra simdi de sen mi greeneyes? :)

Bende yeni öğrendim , henüz doktora bile gitmedim, kan testinde cıktı. Bende korkuyorum ,endişeleniyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum...

Birbirimize destek olacağız bu sitede , cok güzel günler bizi bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…