- Konu Sahibi askhicbitmez
-
şimdi ben pazartesi günü evde test yaptım 2 tane ikiside pozitif çıktı bugunde doktora gittim kan verdim yarın alacam sonuçlarını ama ben hiç beklemediğim için hiç bişey bilmiyorum hiçbir planım yok yani yarın test sonucunda hamile çıkarsam ne yapacam bundan sonra
benim de iki gün oldu öğreneli. beş haftalıkmış kuzucuk...
Merhabalar,herkese bende hamile oldugunu yeni öğrenenlerden biriyim şöyle söyliyim çok istiyordum herkes gibi bende bebek sahibi olmayı bundan 2 hafta önce bu siteyi çok ziyaret ediyordum hemen hemen hergün çok bilgi veri oldugunu söyliyebilirim aranıza kaltıldıgım ve hamile oldugum için çok mutluyum...
dün test yaptım pozitif görmeniz lazımdı havalara uçuşumu allah herkese nasip etmesi dileğiyle...
ne güzel yaa rabbim tamamına erdırır ıns bebislerınızı..
Amin inşallah bi aksilik çıkmadan büyür giderler ama ben biraz evhamlıyım galiba sanki kötü bişey olacakmış gibi geliyor
havalara uçuşunuzu görmüşüz gibi tahmin edebiliyoruzAllahım sağlık,sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin,tamamına erdirsin inşallah..
kızlar nolurrr cevap verin haftaya persembe kontrole gıttığımde kalp atışı duyulurmu..6.haftanın ıcınde olucam haftaya..bırde vajınal ultrason yapmadı bana ılk gıttığımde kalp atısı bu yollada duyulurmu.. alttan baktırdnızmı?ben onun sesını duyana kadar rahatlayamıcam
Arkadaşlar vajınadan ultarsnla bakmak tehlıkelı deılmı ? ılk başlarda düşük sebebi olmuyr mu ? bı arkadasm ılk bebegınde doktru alltan muayene ettgı ıcın dusuk yapmıstı...bana da dedı doktr merak edıosan alttan bakalım dıe ıstemedım bende beklerım dedım :)
internette kesinlikle düşüğe sebep olmadığı yazıyor ama yine de bi çok doktor bi sorun yoksa pek tercih etmiiyor sanırım. mesela benim doktorum her şey yolunda olmasına rağmen kalp atışını duyana kadar ilişkiye girmeyin dedi. yani bunlar tedbir amaçlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?