- 10 Nisan 2008
- 948
- 72
- 98
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
Herseyden önemlı gerçekten..Allah-ü teala kımseye ewlat yokluguyla ımtıhan etmesın :)
Karından baktı cnm :) 6 gün önce gıttıgmde keseyı görememşti..ozaman degerım 537 cıwarıydı.bgun gttım cok şukur keseyı grdu doktr :) İnşallah senınkıde tutunur sana cnm :) Rabbim hayrlısını wersınn hepımıze :)
hayırlı günlr kızlar.bende aranıza katılabilir miyim?benim perşembe 163.71 çıkmıştı beta hcg.bu perşembe de doktora gideceğim.kese görünür mü? ve beta hcg kaç olur tahminen o gün?
ne guzel canım ya ınsallah benımde gozukur karından cuma gunu gıdıcem ınsallah senın beta hcg adetın kac gun gecınce 537 cıkmıstı
ınsallah gozukur canım bende cuma gıdıcem sen persembe gıdınce yazarmısın buraya ınsallah gozukur
mrb arkadaşlar siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır sıkı bir takipçisiyim gecen ay yumurtlama dönemimi değerlendirdik adetime tam 3 gün var bende şişme karın agrısı bel agrısı yada üsüme gibi belirtiler yok ama 1 haftadan beri sabahları ateşlenerek terleyerek kalkıyorum yatağa uzandıgımda ve oturdugumda bel ağrım oluyor sonra geciyor dün gece biraz karnım agrır gibi oldu adet olacagımda bacaklarım karnım belim agrırdı gögüsümün ucu sızlardı fakat bu ay bu tür belirtilerim pek yok çok istiyoruz bebeğimizin olmasını denemeye baslayalı 3, ayımız lütfen dualarınız eksik etmeyin rabbim benle beraber isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
mrb arkadaşlar siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır sıkı bir takipçisiyim gecen ay yumurtlama dönemimi değerlendirdik adetime tam 3 gün var bende şişme karın agrısı bel agrısı yada üsüme gibi belirtiler yok ama 1 haftadan beri sabahları ateşlenerek terleyerek kalkıyorum yatağa uzandıgımda ve oturdugumda bel ağrım oluyor sonra geciyor dün gece biraz karnım agrır gibi oldu adet olacagımda bacaklarım karnım belim agrırdı gögüsümün ucu sızlardı fakat bu ay bu tür belirtilerim pek yok çok istiyoruz bebeğimizin olmasını denemeye baslayalı 3, ayımız lütfen dualarınız eksik etmeyin rabbim benle beraber isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
ilk basta seni tebrik ederim canım allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim adına rabbim bizim yüzümüzüde güldürür umarım birde gaz problemim var ama bilemiyorum ümitlenmek istemiyorum çünkü 2 aydır ümitlenip hüsrana ugradıgım için yıkılıyorum allahım daha fazla aratmaz inşallah
Merhaba kızlar bende formu okuyunca aranıza katılmak istedim bende ayın 8 inde öğrendim bebeğimi ama daha çok küçükmüş bhcg değerim 48 çıktı 2 gün sonrada 123 haftaya gidicez dr inş.. keseyi görürüz
hadi hayırlısı canım.. ben de 42 ile başlamıştım beta hcg değerime :) bugün tekrar verdim kan bakalım kaç çıkıcak..
canım seninki kaç haftalık benimki SAT a göre 6. haftamdayım ama geçen hafta dr. lar 2-3 haftalık dediler ama kesin kese görülünce anlaşılacak
kızlar bende bu hafta hamile olduğumuz öğrendim. neyse konuya geleyim benim cildim çok kuruydu sürekli nemlmendiriciler güneş koruyucular cartlar curtlar kullanırdım. hamile olduğumu öğrenince hepsini bıraktım. ve şimdi hamileler için en uygun güneş koruyucusunu arıyorum. FLORAME adında bir güneş koruyucu buldum tamamen organik. siz ne kullanıyorsunuz. krem felan kullanıyormusunuz. kullanıyorsanız hangi markalar. doktorunuz bu konuda neler söyledi.
hadi hayırlısı canım.. ben de 42 ile başlamıştım beta hcg değerime :) bugün tekrar verdim kan bakalım kaç çıkıcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?