Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

evet canım gittim kesemizi gördük alttan muayene oldum acaip iyi bi doktorum var herşeyi konuştuk 5 haftalık hamileymişim 07/01/2014 tahmini doğum tarihim 15 gün sonra ilk pıtpıtlarımızı duymaya gidicez bakalım
sen nasılsın

bende mide bulantılarıyla uğrasıyorum bu ara felaket bişey yemek yiyemiyorum bende onumuzdeki perşembe kalp atışlarını duymaya gidicem nasipse :) senin adınada çok sevindim inşallah mide bulantın olmaz

ne guzel canım ya ınsallah benımde gozukur karından cuma gunu gıdıcem ınsallah senın beta hcg adetın kac gun gecınce 537 cıkmıstı

hayırlı günlr kızlar.bende aranıza katılabilir miyim? benim perşembe 163.71 çıkmıştı beta hcg.bu perşembe de doktora gideceğim.kese görünür mü? ve beta hcg kaç olur tahminen o gün?

hayırlı günlr kızlar.bende aranıza katılabilir miyim? benim perşembe 163.71 çıkmıştı beta hcg.bu perşembe de doktora gideceğim.kese görünür mü? ve beta hcg kaç olur tahminen o gün?

ınsallah gozukur canım bende cuma gıdıcem sen persembe gıdınce yazarmısın buraya ınsallah gozukur

ne guzel canım ya ınsallah benımde gozukur karından cuma gunu gıdıcem ınsallah senın beta hcg adetın kac gun gecınce 537 cıkmıstı

:) adetim ayın 5 ınde olmam gerekırdı aslnda ama 8 ıne kadar bekledım.7 snde ıdrar yaptım ewde ıkı cızgı cıkınca hastaneye koştuk eşimle :) kısacası 3 gun gecıkmıstı :)

mrb arkadaşlar siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır sıkı bir takipçisiyim gecen ay yumurtlama dönemimi değerlendirdik adetime tam 3 gün var bende şişme karın agrısı bel agrısı yada üsüme gibi belirtiler yok ama 1 haftadan beri sabahları ateşlenerek terleyerek kalkıyorum yatağa uzandıgımda ve oturdugumda bel ağrım oluyor sonra geciyor dün gece biraz karnım agrır gibi oldu adet olacagımda bacaklarım karnım belim agrırdı gögüsümün ucu sızlardı fakat bu ay bu tür belirtilerim pek yok çok istiyoruz bebeğimizin olmasını denemeye baslayalı 3, ayımız lütfen dualarınız eksik etmeyin rabbim benle beraber isteyen herkese bu duyguyu tattırsın

merhaba :) bende eskı takıpcı yenı uyeyım we yenı hamıleyım :) bende adetıme 1 hafta kala hep kasık agrısı oldu we dedıgın gıbı otururken bel agrım oluyodu..rabbım inşallah gönlune göre wersın cnm

SElam arkadaşım
Adetime 5-6 gün var ve bizim de3. denememiz. ama öyle sanıyorum ilk defa bu ay ovülasyon testiyle yumurtlama günümü yakaladık. Belirti sıfır. Bol bol dua ediyorum allahıma bana hayırlısıysa bir bebek vermesini. İnşallah en kısa zamanada güzel haberlerimizi yazarız buraya. Bol bol dua...

ilk basta seni tebrik ederim canım allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim adına rabbim bizim yüzümüzüde güldürür umarım birde gaz problemim var ama bilemiyorum ümitlenmek istemiyorum çünkü 2 aydır ümitlenip hüsrana ugradıgım için yıkılıyorum allahım daha fazla aratmaz inşallah

Evet insan bi an ümitlenmek ıstıo ama bı yandan kendını frenlıyo..ya olmazsa dıe ama 'RABBIM BUYUK ISTEYIN VEREYIM' diyor..Allah en kısa zamanda werır inşallah cnm :)

Merhaba kızlar bende formu okuyunca aranıza katılmak istedim bende ayın 8 inde öğrendim bebeğimi ama daha çok küçükmüş bhcg değerim 48 çıktı 2 gün sonrada 123 haftaya gidicez dr inş.. keseyi görürüz

hadi hayırlısı canım.. ben de 42 ile başlamıştım beta hcg değerime :) bugün tekrar verdim kan bakalım kaç çıkıcak..

hadi hayırlısı canım.. ben de 42 ile başlamıştım beta hcg değerime :) bugün tekrar verdim kan bakalım kaç çıkıcak..

canım seninki kaç haftalık benimki SAT a göre 6. haftamdayım ama geçen hafta dr. lar 2-3 haftalık dediler ama kesin kese görülünce anlaşılacak

canım seninki kaç haftalık benimki SAT a göre 6. haftamdayım ama geçen hafta dr. lar 2-3 haftalık dediler ama kesin kese görülünce anlaşılacak

sat'a göre benim 5 haftalık ama daha küçük de olabilir bakalım yarın doktor ne dicek... daha az da olabilir kan değerime göre

kızlar bende bu hafta hamile olduğumuz öğrendim. neyse konuya geleyim benim cildim çok kuruydu sürekli nemlmendiriciler güneş koruyucular cartlar curtlar kullanırdım. hamile olduğumu öğrenince hepsini bıraktım. ve şimdi hamileler için en uygun güneş koruyucusunu arıyorum. FLORAME adında bir güneş koruyucu buldum tamamen organik. siz ne kullanıyorsunuz. krem felan kullanıyormusunuz. kullanıyorsanız hangi markalar. doktorunuz bu konuda neler söyledi.

hayırlı olsun bebişiniz..ay ben de kullanırım hep yarın doktora sorucam.. vichy falan kullanıyodum parabensiz ama bakalım doktor ne dicek.. doktora soracak ne çok şeyim var yahu :)

Son düzenleme:

canım değerin 42 iken kaç haftalık hamile idin. benim değer 35 çıktı.. doktor 3 haftalık hamile olduğumu söyledi. cünkü son adet dönemimdi. biirde ben mayısın 4 ünde hamile kaldığımdan eminim. kızlar birde ben hamile olduğumu öğrendiğim gün hamama gitmiştim salak gibi. bir şey olmaz dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…