- Konu Sahibi askhicbitmez
-
hadi hayırlısı canım.. ben de 42 ile başlamıştım beta hcg değerime :) bugün tekrar verdim kan bakalım kaç çıkıcak..
canım değerin 42 iken kaç haftalık hamile idin. benim değer 35 çıktı.. doktor 3 haftalık hamile olduğumu söyledi. cünkü son adet dönemimdi. biirde ben mayısın 4 ünde hamile kaldığımdan eminim. kızlar birde ben hamile olduğumu öğrendiğim gün hamama gitmiştim salak gibi. bir şey olmaz dimi:)
Hayırlı olsun canım rabbım kucagınada almayı nasıp etsın Bende kan verdım canım yıne yarın cıkacak ınsallah yukselmıstır degerlerım gecen carsamba adetıme bır gun kala 131.1 cıkmıstı sımdı bır hafta gectı ınsallah tuksek bı rakam cıkarsa cuma gunu doktora gıtmeyı dusunuyorum
hayırlı olsun bebişiniz..ay ben de kullanırım hep yarın doktora sorucam.. vichy falan kullanıyodum parabensiz ama bakalım doktor ne dicek.. doktora soracak ne çok şeyim var yahu :)
:)aaa teşekkür ederim. hepimizzin ki hayırlı olsun Yüce rabbim sağlıklı şekilde elimize almamızı nasip etsin.
bu araada ya vich de çok güvenli değil biliyormusun. bende estee lauder felan vardı, içindeki koruyucu maddeler çok tehlike imiş bende hemen bıraktım. hani demeye çalıştığım marka felan laf. birde canım ya doktora soracak soru çokta, o anlayışta doktor bulmak zor.hani doktorumuz anlayışlı olacak, her soruya anlayışla sabırla cevap verecek, her şeyi anlatacak, nasıl beslenmem, ne kullanmam ne kulllanmam konusunda felan. ben sorduğumda cevap verecekse, birde çok abarttığımı söyleyecekse o doktor bana pek sıcak gelmiyor. birdeANKARA DA OLANLAR iyi bir doktor varmı ??
canım değerim 42 çıktığı gün adetim bir gün geçmişti ki ben arkadaşımın zoruyla kan testi yaptırdım o kadar umutsuzdum :) önce idrar testi yaptım çoook silik çıktı..ki ben 28 günde bir adet olurum.. ondan sonra kendim kan testleriyle takip etmeye başladım artışı.. daha doktora gitmedim bugün de kan verdim yarın da doktora gidicem inşallah.. gönlünü ferah tut bişi olmamıştır Allahın izniyle inşallah
Amın ınsallah canım ıkı gunde bır ıkı katına cıkıyormus hesaplayonca eger duzenlı artıs olmussa 6000 7000 gıbı bı rakam cıkması gerekıyor acaba oylemı yoksa ben mı yanlıs hesapladımamin canım cümlemizin inşallah.. Allah'ım isteyen herkese versin bizim de sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.. bir hafta geçtiyse 1000 küsürlerde bişi çıkabilir
olmadı bebeklere verdikleri kremlerden kullanıcam artık :) o anlayışı göstersinler ya napalım allak bullağız şu an herşeyi düşünüyorum ne yesem ne içsem nası hareket etmeliyim vs vs :)
sat'a göre benim 5 haftalık ama daha küçük de olabilir bakalım yarın doktor ne dicek... daha az da olabilir kan değerime göre
korkma canım :)inşallah canım ya:)korkuyorum yine de ama olsun.
canım benim hesabıma göre senin çarşambadan sonra iki günde bir yaklaşık 3 artış oluyosa 2000lere yakın ama eğer bi haftadan çok geçtiyse dediğin doğru..zaten tam iki kat da artmıyo gerçi benim hep 3den fazla arttı :) bakalım bugün nolcak :SAmın ınsallah canım ıkı gunde bır ıkı katına cıkıyormus hesaplayonca eger duzenlı artıs olmussa 6000 7000 gıbı bı rakam cıkması gerekıyor acaba oylemı yoksa ben mı yanlıs hesapladım
teşekkürler hemn bakıcamkızlar ben size bir site vereceğim. şimdi kullandığınız kremlerin ismini buradaki boşluğa yazıyorsunuz. içindeki maddeler çıkıyor. 3 renk var kırmızı çok tehlikeli, sarı orta, yeşil tehlikesiz. her markanın ki yok. ancak kendinizde ekleyebilirsiniz. mesala orda kozmetik analizi var orayı tıklmayıp kremlerin içeriğini girdiğiniz zaman yine sana neyin tehlikeli neyin tehlikesiz olduğunu belirtiyor. birde kimi zaman bebek ürünleri de iyi değil.mesala m markası.(ismini vermeyim) içeriğinde paraben olmasa da farklı tehlikeli koruyucu maddeler var.
link şudur buyrun. kullandığınız ürünlerin içeriğini internetten bulup buraya yapıştırıp bakabilirsiniz.
Cosmetics ingredients search
yazarım canım ben de çok merak ediyorum.. kese görüncek mi kan testim kaç çıkcak die :)Doktorun sana ne diyeceğini bende çok merak ediyorum bizede yazbenim daha ayın 24 ünde dr randevum geçmek bilmiyor bu zaman :)
canım iki günde bir ikiye katlaması lazım günde değilben soyle hesapladım gecen carsam kan verdım persembe gunu cıktı sonucum 131.1 dı mesela carsamba persembe 131+131=260 cuma 260+260=520 cumartesı 520+520=1040 pazar 1040+1040=2080pazartesı 2080+2080=4160 salı 4160+4160=8320 bu seklıde hesapladım ben ama yanlısmı acaba baya bı yuksek rakam cıkıyor
canım iki günde bir ikiye katlaması lazım günde değil
kafam karıstı canım benım zahmet olmazsa sende yazabılırmısın nasıl hesapladıgını rakamlarla
yazarım tabiki.. cuma 260 pazar 520 salı 1040 perşembe 2080 bunlar tabi tahmini rakamlar daha yüksek de olabilir.. yani çarşamba günkü değerin cuma günü ikiye çıkıyor
tamam canım cok sagol benım yarın 2000 falan cıkarsa normal degılmı cuma gunu doktora gıtsem karından kesek gozukurmu acaba
normal tabiki canım..benim bugün beklediğim değer de 2000 civarlarında yarın gidicem bakalım görüncek mi :) karından değil de belki vajinal ultrasonla görünür..[/ cok sagol canım ınsallah senınde 2000 gıbı bı deger cıkar ben saglık ocagına verdım o yuzden yarın alıcam o zaman ben bıraz daha beklıyeyım karından gozukmesı ıcın 6 7 haftalık olsun bugun 4 hafta 6 gunluk
normal tabiki canım..benim bugün beklediğim değer de 2000 civarlarında yarın gidicem bakalım görüncek mi :) karından değil de belki vajinal ultrasonla görünür..[/ cok sagol canım ınsallah senınde 2000 gıbı bı deger cıkar ben saglık ocagına verdım o yuzden yarın alıcam o zaman ben bıraz daha beklıyeyım karından gozukmesı ıcın 6 7 haftalık olsun bugun 4 hafta 6 gunluk
benim de profilde 6 haftalık yazıyo ama yalan o :) muhtemelen geç döllenme falan oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?