Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Ayy kusura bakma canım ya zenku dıye bı arladasla karıstırdım bugun konusmustuk uc te kan testını alıcaktı Yok canım ya keseyı gordukten sonra gerek yok canım ınsallah hersey gonlunce olur

Bende mayısın 1inde öğrendim canlarr :) Hamileyiiimmm... Hepimizin hakkında hayırlısı, inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar. Benim yaşımda küçük sizden, o yüzden çoook heyecanlıyım

9unda yaptırmıştım 1318 çıktı bir daha yaptırmana gerek yok hayırlı olsun dediler..seninki de normaldir merak etme,hayırlı olsun..

Tamam canımcım teşekkürler bilgi verdiğin için allah kucağımıza sağlıklı evlatlar vermeyi nasip etsin (AMİN.. )

Son düzenleme:
günaydın çıtır anne adayları. aramıza ne çok kişi katılmış ne güzel.hepinize hayırlı olsun kızlar.hepimiz sağlıklı şekilde bebişlerimizi kuçağımıza alırız inşllh.

benimde alta yazan yanlış kızlar. pazertesi dr gittim 6.5 haftalık dedi.burdaki almış başını gidiyor.geç döllenme olmuş.kalp atışlarını gördük ama duymadık daha çok küçük.benim mide bulantım ve çıkarmam çok fazla o yüzden erkenden gittim dr 2kilo zayıflamışım
dr bana doğum zamanı daha söylemedi sadece folibol içiyorum. 1 ay sonra gel dedi o zaman 10,5 oluyor işte tahlilleride ozaman istedi ona göre ek vitamin başlarız dedi.

ben daha şimdi kaç haftalık bilmiorum ama sabahları çok kötü oluorum ben miğdem ağzımda geziorum çıkarmıorum ama daha fena oluo

Ayy kusura bakma canım ya zenku dıye bı arladasla karıstırdım bugun konusmustuk uc te kan testını alıcaktı Yok canım ya keseyı gordukten sonra gerek yok canım ınsallah hersey gonlunce olur

günaydııın aldım canım 3600 bugün de doktora gidiyorum çok heyecanlıyım

bu arada Kandilimiz mübarek olsun kızlar... Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

herkese günaydın arkadaşlar...kandiliniz mübarek dualarınız kabul bebeklerimiz sağlıklı olsun inşallahhh.

canım benimde arada kasıklarımda çok hafif ağrı oluyor bazen belimde hatta kasıklarımda bazen batma oluyor ama bunlar hep normalmiş çok evhamlıyım çok araştırdım normal diyolar. ay benimkide 6. haftanın içindeyim sat a göre daha dr gitmedik ama gerçekten karnım çok şiş dediğin gibi 6 aylık gibi gözüküyor utanıyorum

kızlar ya ben 3.5 haftalık hamileyim. 2 gündür nefes darlığı çekiyorum doktor heyecandan kaynaklandığın psiklojik olduğunu söyledi. varmı benim gibi olan yada bir fikri olan. bu arada herkesin kandili kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…