- Konu Sahibi askhicbitmez
-
Cancon Sonucunu aldınmı canım beta hcg kac cıktı
aaaa..ilişkiye grmemek mı gerekıo ?
canım tekrar yaptrmadım kı kan testı ? ılk yaptrdıgım da 537 cıkmıstı dünde doktra gıttım keseyı gördu .yaptrmalımıyım sence ? daha 23 yasında yenı acemı anne adayıyım ya hıc bısy tam bılmıyorum :)
Ayy kusura bakma canım ya zenku dıye bı arladasla karıstırdım bugun konusmustuk uc te kan testını alıcaktı Yok canım ya keseyı gordukten sonra gerek yok canım ınsallah hersey gonlunce olur
Saol cnm bişey daha sorayım Beta HCG oranın kaç acaba Benim 2600 çıktı normalmi?
9unda yaptırmıştım 1318 çıktı bir daha yaptırmana gerek yok hayırlı olsun dediler..seninki de normaldir merak etme,hayırlı olsun..
Ayy kusura bakma canım ya zenku dıye bı arladasla karıstırdım bugun konusmustuk uc te kan testını alıcaktı Yok canım ya keseyı gordukten sonra gerek yok canım ınsallah hersey gonlunce olur
bu arada Kandilimiz mübarek olsun kızlar... Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
kızlar benim kasık ağrılarım oluyo arada normal diye biliyorum ama insan tedirgin oluyor yine de ilk doğumum sezeryan dikişlerim arada ağrıyo bir de karnım çok şiş 6 aylık gibi böyle olan var mı aranızda
günaydııın aldım canım 3600 bugün de doktora gidiyorum çok heyecanlıyım
tesekkr ederım:) senın bellı oldumu pekı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?