- Konu Sahibi askhicbitmez
-
ben bugun öğleden sonra sonuçlarımı alacam çok heyecanlıyım
Cok sevındım canım ya bayagı yuksek cıkmıs ınsallah benımde oyle cıkar hayırlı haberlerle gel canım doktordan gelınce buraya yazarmısın canım merakta bırakma bızı
teşekkürler canım.. çok şükür evet yüksek çıktı..darısı başınıza hepinizin.. yazarım tabiki çok heyecanlıyım ya zaten :18:
Kızlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim. Doktor kaç haftalık olduguna dair bilgi vermedi. Beta hcg değerim 487 çıktı. Doktor çok yeni yarın tekrar geliceksin kan tahlilini yenileyeceğiz dedi. Ultrasondada küçük keseyi gösterdi bize. Bu arada ara ara sancım giriyor normal midir? Hiçbir tecrübem yok konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler hayırlı kandiller hepinize. Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin.
amin cümlemize. ben öğrendiğim zaman değer 35 idi. şu an 175 e yükselmiş. hayatım o kasık ağrısı herkeste var takma kafana.planlı bir gebelikmiydi.bu arada senin ki küçükse benim ki ne kadar acaba şuan:)
var mı haber greeneyes87?
arkadaşlar dün hastaneye yattım bugün çıktım kahverengi lekem olmuştu gittimki kese etrefında kanama oluşmuş..iğne serum derken şimdi geçti çok şükür..bebeğim geç döllenme oldugu için daha 5+4 müş..kalp atışları da henüz yok erken..beklemek çok zor
aldım sonuçları bhcg 10000 çıktı onun dışında şekerdir tansiyondur bazı testlerde yapılmıştı hepsi normal çıktı ama ben sağlık ocağında yaptırmıştım şimdi bi uzman bulmam lazım ultrason için ama hangi doktora gideceğime karar veremedim planlı olmadığı için hiçbir hazırlığımız yok
hayırlı olsun bebegın canım rabbım saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın degerın bayagı yuksek adetın kac gun gecınce cıktı kı bu deger son adet ne zamandı
saol cnm allah herkese nasip etmin son adetimin tam tarihini hatırlamıyorum ama nisan başlarındaydı 2 nisan gibiydi işte yaklaşık 15 gün geçmiş oluo sanırım
doktora gıttınmı canım bu degerle karından ultrasonla rahat gorunur benımde son adet 11 nısan dun beta hcg 2300 cıktı bır hafta sonra gıdıcem bende ınsallah
yok gitmedim çünkü hangi doktora gideceğimi bilmiorum şuanda araştırmalarım devam ediyor sürpriz olduğu için bize heyecan yapıoz şimdi iyi bir doktor olsun diye
hm anladım canım ılk bebegınmı yasın kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?