Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Kızlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim. Doktor kaç haftalık olduguna dair bilgi vermedi. Beta hcg değerim 487 çıktı. Doktor çok yeni yarın tekrar geliceksin kan tahlilini yenileyeceğiz dedi. Ultrasondada küçük keseyi gösterdi bize. Bu arada ara ara sancım giriyor normal midir? Hiçbir tecrübem yok konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler hayırlı kandiller hepinize. Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin.

Cok sevındım canım ya bayagı yuksek cıkmıs ınsallah benımde oyle cıkar hayırlı haberlerle gel canım doktordan gelınce buraya yazarmısın canım merakta bırakma bızı

teşekkürler canım.. çok şükür evet yüksek çıktı..darısı başınıza hepinizin.. yazarım tabiki çok heyecanlıyım ya zaten :18:

Son düzenleme:
hayırlı kandiller kızlar ayın 1 ine randevumu aldım yarın da bir kan tahlili yaptırayım diyorum bakalım inşallah herşeyin hayırlısını versin allahım

amin cümlemize. ben öğrendiğim zaman değer 35 idi. şu an 175 e yükselmiş. hayatım o kasık ağrısı herkeste var takma kafana.planlı bir gebelikmiydi.bu arada senin ki küçükse benim ki ne kadar acaba şuan:)

Çok teşekkür ederim, Planlı değildi ama iyikide oldu diyorum :) inan bana o kadar minik ki belli belirsiz nokta kadar. Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi.

hamileliğiniz hayırlı olsun kızlar darısı başımıza inş hepinizin kandili mübarek olsun hepinizden dua bekliyorum benim de bat 5 haziran

Selammmmm....
Bende 10 mayısta öğrendim kan testinden:) 10 mayısta beta hcg yaptırdım 45,08 çıktı tekrar 14de yaptırdım 331 çıktı 15de tekrar yaptırdım 735 çıktı çok büyük artış var acaba ikizmi çok merak ediyorum.doktoru dayanamayıp aradım çoğul gebelik olabilir dedi. Keseyi görmedik daha 21de gitcem çok heyecanlıyımmm...
Bütün hamişlerin allah yardımcısı olsun.herşey gönlünüzce olsun.....

slm arkadaşlar bende 2.aşılamamı oldum inşallah bende sizin topiğe dahil olurum test tarıhım 25 mayıs profılımdekı benım kızım 5 yasında 17 aydır kardeşi olsun diye uğraşıyorum hamileker nolur dua edin

var mı haber greeneyes87?

aldım sonuçları bhcg 10000 çıktı onun dışında şekerdir tansiyondur bazı testlerde yapılmıştı hepsi normal çıktı ama ben sağlık ocağında yaptırmıştım şimdi bi uzman bulmam lazım ultrason için ama hangi doktora gideceğime karar veremedim planlı olmadığı için hiçbir hazırlığımız yok

arkadaşlar dün hastaneye yattım bugün çıktım kahverengi lekem olmuştu gittimki kese etrefında kanama oluşmuş..iğne serum derken şimdi geçti çok şükür..bebeğim geç döllenme oldugu için daha 5+4 müş..kalp atışları da henüz yok erken..beklemek çok zor

gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne dınlen ıstırahat et gecer ınsallah evet beklemek cok zor gercekten de ben 5+1 ım daha doktora gıtmedım cok merak edıyorum ama sabredıyorum bır hafta daha

hayırlı olsun bebegın canım rabbım saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın degerın bayagı yuksek adetın kac gun gecınce cıktı kı bu deger son adet ne zamandı

hayırlı olsun bebegın canım rabbım saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın degerın bayagı yuksek adetın kac gun gecınce cıktı kı bu deger son adet ne zamandı

saol cnm allah herkese nasip etmin son adetimin tam tarihini hatırlamıyorum ama nisan başlarındaydı 2 nisan gibiydi işte yaklaşık 15 gün geçmiş oluo sanırım

saol cnm allah herkese nasip etmin son adetimin tam tarihini hatırlamıyorum ama nisan başlarındaydı 2 nisan gibiydi işte yaklaşık 15 gün geçmiş oluo sanırım

doktora gıttınmı canım bu degerle karından ultrasonla rahat gorunur benımde son adet 11 nısan dun beta hcg 2300 cıktı bır hafta sonra gıdıcem bende ınsallah

doktora gıttınmı canım bu degerle karından ultrasonla rahat gorunur benımde son adet 11 nısan dun beta hcg 2300 cıktı bır hafta sonra gıdıcem bende ınsallah

yok gitmedim çünkü hangi doktora gideceğimi bilmiorum şuanda araştırmalarım devam ediyor sürpriz olduğu için bize heyecan yapıoz şimdi iyi bir doktor olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…