Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

yaşım 25 daha 5 aylık evliyiz çok tecrubesiz ve bilgisizim

yasımız aynı sayılır bende temmuzda 25 olucam ben ılk bebegıme 19 yasında hamıle kalmıstım 3 aylık evlıydım ılk 7 haftalıktı gıttıgımızde bende bırsey bılmıyordum doktor karından baktı kocaman olmustu kalp atısını bıle dınlemıstık ılklerde ınsan cahıl oluyor ıkıncılerde tecrube kazanılıyor az cok hayırlı olsun canım olunca cok sevılıyorlar ınsanı hayata baglıyorlar nese kaynagı oluyorlar cocuk bambaska bırsey

o kadar çok korkuorum ki ilk öğrendiğimde istememiştim şuanda kendime çok kızıorum öle düşündüğüm için annem yanımda olsa belki daha kolay geçer ama ayrı şehirlerdeyiz başımda bir büyük yok sende çok gençmişsin çok şanslısın çocuğunun herşeyini görebileceksin

hıc korkma canım hersey cok guzel olacak hangı sehırdesın benım oglum bes yasında sımdı ıkıncı hamılelıgım daha once ıkı tanede dusugum oldu o yuzden korkuyorum buda dusecek dıye

izmitteyim ben benm hiç başıma gelmedi ama bende ondan korkuom nie korkuom bilmiom sen hangi şehirdesin

bende bursadayım canım korkma dıkkat et bırsey olmaz ınsallah ben ılkte hıc korkmamıstım dusecek dıye aklıma bıle gelmemıstı her ısımı yapmıstım ama bu ıkı dusukten sonra tedbırlı davranıyorum bır muddet dıkkat edelım kendımızı koruyalım canım bence senın beta hcg baya yuksek en kısa zamanda bır doktora gorun derım 10 000 cıktı degılmı beta hcg

evet 10 000 yüksek olunca ne oluor peki

hımm anladım gidecem en yakın zamanda kv haber bekliyoz acele etmeyın diyo o söyleyecek doktoruda içimde rahat etmiyor gitmeden hala inanamıyorum sankı o zmn ınanacakmısım gibi geliyor :)

hımm anladım gidecem en yakın zamanda kv haber bekliyoz acele etmeyın diyo o söyleyecek doktoruda içimde rahat etmiyor gitmeden hala inanamıyorum sankı o zmn ınanacakmısım gibi geliyor :)

ınsan oyle oluyor canım benım ıkıncı oldugu halde bende ınanamıyorum ultrasonda gorunce rahatlıcam sankı

ben aslında yeni işe başladım sgk bile henuz başlamamıştı sölemedm ama burdakilere sgk yapıldıktan 1 ay sonra söleyecem içim pek rahat etmio ama napimm

Merhaba kızlar ben de 13Mayıs'ta kan testi yaptırdım, değerim 215 çıktı bugün tekrar gittim 1000'in üzerine çıkmış yanı sanırsam heralde galiba kesin hamileyim :))))Doktora da gittim hemen ultrasonda baktı kese oluşmuş ama küçükmüş yumurtlama geç olmuş dedi sanırım daha 2-3 haftalıkmış daha büyümesi gerkiyormuş.Biraz korktum açıkçası ama sanırım durum normal ,sadece döllenme biraz geç olmuş anladığım kadarıyla.Salı tekrar gidicem keseye bir daha bakacak.Sizin fikriniz nedir ?Normaldir dimi?

ben normalmi bilemiyorum ama hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İnşallah canım,çok sağol,ilk olunca böyle herşeyden tedirgin oluyor insan sanırım.Bir de bu yazdıklarınıızın altında doğum haftsı bebeğin gelişimi ile ilgili bilgiler yazıyor ya o nasıl olur? Ben forumda yeniyim de :)))

Hayırlı olsın svlyonr, imzalardan birinin altına bak,( o takribi doğum yapacağın tarihin ) orada göreceksin.. yönlendirecek seni zaten.

bende senin gibiyim merak etme yalnız değilsin altta yazan yerin altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıkla yazıo oraya gir orda yönlendiriyor seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…