- Konu Sahibi askhicbitmez
-
yaşım 25 daha 5 aylık evliyiz çok tecrubesiz ve bilgisizim
yasımız aynı sayılır bende temmuzda 25 olucam ben ılk bebegıme 19 yasında hamıle kalmıstım 3 aylık evlıydım ılk 7 haftalıktı gıttıgımızde bende bırsey bılmıyordum doktor karından baktı kocaman olmustu kalp atısını bıle dınlemıstık ılklerde ınsan cahıl oluyor ıkıncılerde tecrube kazanılıyor az cok hayırlı olsun canım olunca cok sevılıyorlar ınsanı hayata baglıyorlar nese kaynagı oluyorlar cocuk bambaska bırsey
o kadar çok korkuorum ki ilk öğrendiğimde istememiştim şuanda kendime çok kızıorum öle düşündüğüm için annem yanımda olsa belki daha kolay geçer ama ayrı şehirlerdeyiz başımda bir büyük yok sende çok gençmişsin çok şanslısın çocuğunun herşeyini görebileceksin
hıc korkma canım hersey cok guzel olacak hangı sehırdesın benım oglum bes yasında sımdı ıkıncı hamılelıgım daha once ıkı tanede dusugum oldu o yuzden korkuyorum buda dusecek dıye
izmitteyim ben benm hiç başıma gelmedi ama bende ondan korkuom nie korkuom bilmiom sen hangi şehirdesin
bende bursadayım canım korkma dıkkat et bırsey olmaz ınsallah ben ılkte hıc korkmamıstım dusecek dıye aklıma bıle gelmemıstı her ısımı yapmıstım ama bu ıkı dusukten sonra tedbırlı davranıyorum bır muddet dıkkat edelım kendımızı koruyalım canım bence senın beta hcg baya yuksek en kısa zamanda bır doktora gorun derım 10 000 cıktı degılmı beta hcg
evet 10 000 yüksek olunca ne oluor peki
hımm anladım gidecem en yakın zamanda kv haber bekliyoz acele etmeyın diyo o söyleyecek doktoruda içimde rahat etmiyor gitmeden hala inanamıyorum sankı o zmn ınanacakmısım gibi geliyor :)
ınsan oyle oluyor canım benım ıkıncı oldugu halde bende ınanamıyorum ultrasonda gorunce rahatlıcam sankı
sen ne zmn gidecen görmeye
ben aslında yeni işe başladım sgk bile henuz başlamamıştı sölemedm ama burdakilere sgk yapıldıktan 1 ay sonra söleyecem içim pek rahat etmio ama napimm
ben normalmi bilemiyorum ama hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yok mu kızlar başka mayıs ayı hamişi
İnşallah canım,çok sağol,ilk olunca böyle herşeyden tedirgin oluyor insan sanırım.Bir de bu yazdıklarınıızın altında doğum haftsı bebeğin gelişimi ile ilgili bilgiler yazıyor ya o nasıl olur? Ben forumda yeniyim de :)))
İnşallah canım,çok sağol,ilk olunca böyle herşeyden tedirgin oluyor insan sanırım.Bir de bu yazdıklarınıızın altında doğum haftsı bebeğin gelişimi ile ilgili bilgiler yazıyor ya o nasıl olur? Ben forumda yeniyim de :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?