- Konu Sahibi askhicbitmez
-
Selam arkadaşlar,
Bugun keseyi görmeye gittim ama henüz tam gorunmuyor haftaya bir daha gidicem. Allah bir an once sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eylesin
Ben de hamileyimmmm Allahin izniyleburdan herkese duyumak istiyorum...4. Tup denememm...sonunda oldu. İns kucagima alana kadar da sag salim olurLAR
tomurcuk, hamilelikte aynı günlerdeyiz sanırım. ben ptesi gidicem doktora kese görmek için erken mi acaba??
herkese Selamun Aleykm bende 15.05 tarihinde ögrendim .Dünkü sonucum 434.2 çıktı dış gebelikte olabilir dedi doktorum((anlayacağınız baya korktum ((( inş.sag salim sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı Rabbim bize ihsan ve lütuf eder..
Selam Maiklbk,
Benim doktorum tanıdık, alttan muayene etmek istemedi, ultrasonu yapmadan once buyuk bir ihtimal göremeyeceğiz, endişelenme dedi. Ultrason yaptı, cok net göremedi. Haftaya gel dedi. Cok sevindim aynı günler olduğumuza :) Insallah bir an once kucağımıza alırız yavrularımızı.
Senin yaş kac? nereden? ben Istanbul - Anadolu Yakası, 31 yasındayım
bende hamile olduğumu biraz önce öğrendim idrar testi yaptım ve çift çizgiyi görünce çok tuhaf duygular yaşadım rabbim hayırlısıyla herkesin kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah :)
ben de 32 yaşındayım. ilk hamileliğim. çok bekledik, şükür geldi :) inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız.. benim doktorum daha net değil karar veremedim bi türlü. aile hekimim tanıdık onun tavsiyesiyle gidicem. inşallah iyidir de onunla devam ederim.
kızlar benim de bata 5 kala 72 çıktı değerim. yarın bat gününm tekrar test yapcam. benim 2. bebeğim olacak çok heyecanlıyım... ama topic sessiz kalmış bayadır kimse yazmamaış sanırım. burdan paylaşım yapalım güzel olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?