- 25 Ocak 2012
- 234
- 50
- 118
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
Kızlar merhabalar tekrardan.
aranızda kalp atışlarını duyan var mı, kaç haftalık ve kaç günlükken duydunuz? Doktorum bana ayın 24'üne gel demişti kalp atışı için. ama ben yarın yani 20 mayısta müsaitim. 6+6 haftalık olcaz acaba duyulur mu?
bugun randevun kac ta canım ınsallah karından ultrasonla gorursun bebısını
zenkoooooo ne oldu canım doktora gıttınmı haberlerını beklıyorum merak ıcındeyımmmmm
gittim kızlar doktora geç döllenme olmuş dedi doktor daha çok küçükmüş.. miniminnacık bir kesemiz var maşallahhaftaya da inşallah kalp atışlarını duyacağız.. hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum.. burdakinden bir hafta geriden geliyoruz yani..
Dua edelim birbirimize ne olur Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın..
merhabalar herkese aranıza yeni katıldım ben de. cumartesi günü doktora gittim değerim 2000in üzerinde olmasına rağmen kese gözükmedi normal ultrasonla. haftaya bir daha gel dedi. içim içimi yiyor ya bi terslk varsa diye.. bugün 5+3 oldu bu arada sanırım erken ama yine de stress yapıyorum yaa(
hayırlı günler kızlaar
günaydın ben hala doktora gitmedim en yakın randevu 12 haziran çok geç olmuş olurmu acaba
Merhaba arkadaşlar. Bende 13 mayısta öğrendim... Eşimle çok mutluluyuz. Bugün dr gittim. Çok şükür keseyi gördük, 2 hafta sonra tekrar gideceğim. İnşallah bebişimizi ve o küçük kalp atışlarınıda duyarız. Cenabı Allahım hepimize hayırlı ile kucağımıza almayı nasip etsin...
hayırlı gunler canım hosgeldın
hoşbulduk canım.gittin mi dr a
hayır canım gıtmedım gecen carsamba tekrar kan testı yaptırdım 2300 cıktı saglık ocagındakı doktor bır hafta sonra gıt dedı bu persembe gıdıcem ınsallah karından gorebılırmıyım sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?