Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

herkese günaydın arkadaşlarrrr...nasıl gidiyor hamilelik ..benım bu hafta yavas yavas ıcım bulanır gıbı oluyo gece uykudan uyandım hatta..eğer hersey yolunda ıse razıyım walla.. persembe kontrolum var heyecanlıyım..

kızlarrr günaydın ben de aranıza yeni katıldım normalde bat günüm bugün 15 inde değerim 72 çıkmıştı bi de bu akşam tahlil yaptırcam inşaallah güzelbi şekilde artmıştır. buı benim 2. meleğim olacak. 22 aylık bi oğlum var

merhabalar bende mayıs ayında gebe olduğumu öğrendim ilk muayeneme 18 mayısta gittim 6+5 günlük olduğunu söyledi dr hanım
ve çok şükür ki hem keseyi hemde kalp atışlarını duyabildim anlatamayacağım kadar duygu dolu o anı sanırım hiç bir zaman unutamayacağım şuan bile gözlerim doluyor Allah hepimize hayırlısıyla doğum yapıp yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin herkese sevgi ve saygılar dilerim

benimde dr randevum 27 sine çok heyecanlıyım merakla bekliyorum acaba kesemiz görülecekmi kalp atışlarınız duyarmıyız zaman geçmek bilmiyor ama annelik sabır işi zaten şimdiden belli oluyor

bugun randevun kac ta canım ınsallah karından ultrasonla gorursun bebısını

zenkoooooo ne oldu canım doktora gıttınmı haberlerını beklıyorum merak ıcındeyımmmmm

gittim kızlar doktora geç döllenme olmuş dedi doktor daha çok küçükmüş.. miniminnacık bir kesemiz var maşallah haftaya da inşallah kalp atışlarını duyacağız.. hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum.. burdakinden bir hafta geriden geliyoruz yani..

Dua edelim birbirimize ne olur Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın..

Son düzenleme:
merhabalar herkese aranıza yeni katıldım ben de. cumartesi günü doktora gittim değerim 2000in üzerinde olmasına rağmen kese gözükmedi normal ultrasonla. haftaya bir daha gel dedi. içim içimi yiyor ya bi terslk varsa diye.. bugün 5+3 oldu bu arada sanırım erken ama yine de stress yapıyorum yaa (

cok sevındım canım bende gecen carsamba yıne yaptırdım kan testı 2300 cıktı bu cuma gıtsem karından gorebılırmıyım acaba

Aysnrmzn,

gayet normal, bende seninle sanırım aynı donemdeyim, göremedi.. panik yapma. bebisine zararlı ..

sakin ,sakinnnn.

bende burnumdan soluyprum bu aralar:)

Merhaba arkadaşlar. Bende 13 mayısta öğrendim... Eşimle çok mutluluyuz. Bugün dr gittim. Çok şükür keseyi gördük, 2 hafta sonra tekrar gideceğim. İnşallah bebişimizi ve o küçük kalp atışlarınıda duyarız. Cenabı Allahım hepimize hayırlı ile kucağımıza almayı nasip etsin...

gozun aydın hayırlı olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

ben de bugün gittim doktora, keseyi göremedi tabi. tahliller verdi yarın alınca daha net konuşuruz umarım. ayy hiç bişey konuşmadı, çok canım sıkıldı. zaten herşeye ağlayabilecek bi durumdayım ağzından zorla laf almak çok sinirimi bozdu (

bence değer yüksek.görülebilir canım.benim bildiğim 1000 den sonra görülüyor ultrasonda.bende bu perşembe gidicem inşALLAH. geçen hafta doktor gelmedi de bende başka hastahaneden randevu aldım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…