- Konu Sahibi askhicbitmez
-
bence değer yüksek.görülebilir canım.benim bildiğim 1000 den sonra görülüyor ultrasonda.bende bu perşembe gidicem inşALLAH. geçen hafta doktor gelmedi de bende başka hastahaneden randevu aldım bakalım.
cok sevındım canım bende gecen carsamba yıne yaptırdım kan testı 2300 cıktı bu cuma gıtsem karından gorebılırmıyım acaba
o zaman ıkımızde aynı gun gıdıcez canım gunler gecmıyor ya sabırsızlıkla beklıyorum ınsallah goruruz bebıslerımı sen daha once bır kere daha gıtmıstın degılmı
evet ya günler geçmiyor bi türlü. gittim de canım dedim ya doktor gelmedi bekledim bekledim.sonra özelde bi doktordan randevu aldım çok methediliyor diye ondan aldım bende.inşALLAH görürüz ya inşALLAH. kalp atışını da duyarsak süper olur
evet canım ınsallah goruruz ve kalp atıslarınıda duyarız bende ozele gıdıcem ama almadım daha randevu erken dıye yarın alırım dedım benım doktorum cok yogun degıl allaha sukur bugun randevu al yarın gıt oyle yanı
bana vajinal yaptı canım belki sana da öyle yaparlar
bana vajinal yaptı canım belki sana da öyle yaparlar
gozun aydın hayırlı olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
yok canım ya ben yapmak ıstese bıle yaptırmam daaha once bı bebegım dustu cok karıstırdı doktor ıcıme yenı olusuyordu herhalde doktorda karıstırınca gıttı karından gozukmesse bır hafta sonra gıderım ama gozukur ınsallah ya cunku gecen carsamba degerım 2300 du bu persembeye kadar 18000 falan olması gerekıyor
senın karından goremedımı canım beta hcg 5000 olunca karından gozukuyormus
hadi ya çok üzüldümbenim de tsh hormonum yüksek çıktı biraz bide idrar yolu enfeksiyonu
kac cıktı canım tsh ben saglık ocagında baktırdım 4.11 cıktı hemsıre normal dedı
ya aslında değer çok yüksek deil 2.88 çıktı normal aralıkta görünüyo ama dr ailede tiroid rahatsızlığı olan var mı ki bizde var evet diyince o zaman takibe alalım dedi.. çünkü gebelikte 2.4-2.5'in altı olması istenirmiş.. artış yoksa sıkıntı yok anladığım kadarıyla
bence al randevuyu internetten alınabiliyor.sonra denk gelmez günü saati.ben daha erkene arıyordum bulamadım daha bu perşembeye kadar dolu doktor.
Kızlar ben de yeni katıldım aranıza:)) benim bebişim de 6 haftasını bitirmek üzere, mide bulantım var baya, 1,5 kilo kaybettim çubuk kraker yiyorum iyi geliyor.. Allah hepsine sağlıklı büyümek nasip etsinn..
randevuyu aldım canım persembe gunu saat 2 30 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?