Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

banada yuksek geldı 4.11 o yuzden en kısa zamanda doktora gıtmek ıstıyorum bıde benım sekerımde 148 cıktı bıraz yuksek normal referans aralıgı 70 ıle 100 o yuzden tedırgınım

git canım en kısa sürede korkma ama herşeyin bi çaresi bulunur merak etme

Anne adayları merhaba :)
Yaklaşık bi haftadır kaşıntılarım var. Göğüs ucumda ınanılmaz özellikle ve kaşıdıkça krmızı nokta nokta kan toplar gibi olur ya öyle oluyor ama hemen geçiyor o izler. Ayrıca vajinada da ne yazıkkı kaşıntım var. Sizlerdede böyle bi sorun var mı ? Protestan kullanıyorum günde 3 kere acaba onun etkisi midir? Bilgisi olan var mı acaba?
Ayrıca yapılması gereken testlerimin hepside iyi çıktı hiç birinde sorunumuz yok çok şükür

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.ben de hamile kalmayı artık çok isteyenlerdenim.2 aydır deniyoruz daha.cumartesi ,3 günlük adet gecikmesinden sonra bir takım belirtilerle de karşılaşınca kan testi yaptırdım.10.8 çıktı.gebelik ihtimali var dendi.fakat dün kanamam başladı hala da devam ediyor,sanırım bu macera şimdilik başlamadan bitti.fakat aklıma üzerine adet görme olanlar geldi böylebir durum var mı acaba,bir yorumda bulunmak isteyen olursa bekliyorum teşekkürler...

Ben de uzun bir yolculukan sonra hamile olduğumu öğrendim. Sizlerle paylaşmak istedim. Kan testini bugün yaptırdım 1652 çıktı, başka test yaptırmam gerekiyor mu biliyor musunuz? Haftaya Salı'ya da doktor randevusu aldım, o zaman keseyi görebilir miyiz sizce?
Şimdiden teşekkürler:))

ben de mayis ayinda ogrendim kizlaaar, su kahverengi kanamalarim bitse de icim rahatlasa. 7. haftanin icindeyim. hepimiz icin guzel gecsin bu heyecanli surec.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana bana herkese :) lekelenmelerin ne zamandır var ve ne sıklıkta ?her hangi bir ilaç kullanıyor musun?
Benimde lekelenmelerim oldu geçen hafta progestan kullanıyorum ve yatıp dinleniyorum ihtiyaç olmadıkça iş de yapmıyorum bu hafta bebişimiz kalp atışlarını duyana kadar dikkatli bi dönem geçiriyorum yani. Çok şükür ilacın uyku yapması dışında bi sıkıntımız yok:)

Son düzenleme:

Kanamalarını takip etmen lazım 35izmir35, ilk başlarda olan yerleşme kanaması da olabilir, regl de.. Eğer kesilirse kanaman 3gün sonra tekrarla beta hcg testini 2 katı civarı artması gerekliymiş.. İnşallah hayırlı haberler alırsın:)

kızlar bu perşembe tam 6+0 haftalık bebeğim kalp atışı duyulmaz değilmi...

canım hemşire bir arkadaşım da bana acil bir şey olmazsa 7 haftalıktan önce gitme öncesinde belli olmaz dedi dedi ben de bekliyorum daha gitmedim kendi de beklemiş ve kadın doğumcunun yardımcı hemşireliğini de yapmıştı bir ara ben de ayın 1 ine aldım randevumu sanki 1 ay var gibi geçmiyor zaman

Canım ben,mde testim çok silik çıkmıştı ve 3.haftalık hamileyken öğrenmiştim şimdi 7.haftam,başdönmem bulantım vs. yok doktorum her ihtimale karşı progestoron ilacı ve kan sulandırıcı laç verdi ,bundan önceki gebeliğim boş gebelikti Allaha şükür bu sefer bebeğin kalp atışını duyduk .Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

kızlar merhaba

bende sevincimi sizlerle paylaşmak istiyorum doktra gittk kesemizi gördük çok şükür 3 4 haftalık dedi kan tahlili yaptırcam haftaya. 2 haziranda da randevu verdi o zaman kalb atışlarını duycaz inş. inş hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız tek sorun uçak yasak olması burdada bir hayır vardır diyorum eşimin iş dolayısıyla yurtdışndayız aileside orda aileside kalıyoruz bzm evimz ise denizlide evime gitmek istiyorum ama ilk 3 ay tehlike olur diye göndermiyor kesin cvp önmzdeki randevu saatinde belli olucak .herşeyin hayırlsı olsun

Son düzenleme:

yaklasik 4. haftadan beri devam ediyor
gunde 9-10 damla oluyordur, ilac vermedi doktorum, anlamadim neden:S
gecen hafta yogun krimizi renkte oldu o zaman igne vurdular bir hafta rapor verdi doktor evde yattim, ondan sonra azaldi ve yine kahverengi oldu. yani hicbir zaman tamamen bitmedi:/
neden progestan yazmadi doktorum anlamiyorum, ote yandan da isini bilen bir doktor ona guveneyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…