- Konu Sahibi askhicbitmez
-
tamam canım hadi hayırlı olsun
banada yuksek geldı 4.11 o yuzden en kısa zamanda doktora gıtmek ıstıyorum bıde benım sekerımde 148 cıktı bıraz yuksek normal referans aralıgı 70 ıle 100 o yuzden tedırgınım
sagol canım ınsallaj hayırlı haberler gelırız ıkımızde
9 10 haftalık falan olacak canım bıraz gec ama daha erken randevu yokmuydu baska doktora falan
bende şimdi test yaptım çift çizgi çıktı:)) eşimi bekliyorum doktora gitcez :)))))))))))))
hmm oldu mu acaba?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana bana herkese :) lekelenmelerin ne zamandır var ve ne sıklıkta ?her hangi bir ilaç kullanıyor musun?ben de mayis ayinda ogrendim kizlaaar, su kahverengi kanamalarim bitse de icim rahatlasa. 7. haftanin icindeyim. hepimiz icin guzel gecsin bu heyecanli surec.
hoşgeldin.. amin, inşallah sağlıkla büyür :))
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.ben de hamile kalmayı artık çok isteyenlerdenim.2 aydır deniyoruz daha.cumartesi ,3 günlük adet gecikmesinden sonra bir takım belirtilerle de karşılaşınca kan testi yaptırdım.10.8 çıktı.gebelik ihtimali var dendi.fakat dün kanamam başladı hala da devam ediyor,sanırım bu macera şimdilik başlamadan bitti.fakat aklıma üzerine adet görme olanlar geldi böylebir durum var mı acaba,bir yorumda bulunmak isteyen olursa bekliyorum teşekkürler...
kızlar bu perşembe tam 6+0 haftalık bebeğim kalp atışı duyulmaz değilmi...
kızlar ben battan 1 gün önce idrar testi yaptım ve silik çizgi çıkmıştı bat günümde kan testi yaptırdım 45 çıktı sonucum doktor 3 haftalık demişti 13/05 de randevu aldım kesemizi görmek için Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı sağlıklı melekler nasip etsin inşallah
evet benim gibi mayıs da öğrenenler var mı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana bana herkese :) lekelenmelerin ne zamandır var ve ne sıklıkta ?her hangi bir ilaç kullanıyor musun?
Benimde lekelenmelerim oldu geçen hafta progestan kullanıyorum ve yatıp dinleniyorum ihtiyaç olmadıkça iş de yapmıyorum bu hafta bebişimiz kalp atışlarını duyana kadar dikkatli bi dönem geçiriyorum yani. Çok şükür ilacın uyku yapması dışında bi sıkıntımız yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?