- Konu Sahibi askhicbitmez
-
denedımama nafile..kussam belkı rahatlıcam ama kusmada cok az..sadece bulantım war
Canım hayırlı pazarlar neler yapıyosun persembe gunu doktora gıttınmı beraber gıdecektık ben gıttım karından kesemızı gorduk sukur onumuzdekı hafta cumartesıde kalp atısını dınlemeye cagırdı sende haberler nasıl bu arada gecmıs olsun bendede var sınsı bı mıgde bulantısı cok kotu bısı ınsallah uzun surmez ıkımızınde
Canım saol sanada hayırlı pazarlar..ewet gıttım bızde keseyı gorduk bızde haftaya gtcez kalp atıslarını duymak için bakalım hayrlısı... felaket mıde bulantım war ne yapcam bılmıyorum eşim sabr dıyor.. :)1 haftada 2 kılo wrmısım bıle :) inşallah tez zamanda mıde bulantılarmız bıter ya
ınsallah en kısa zamanda gecer canım benım yuzumude acayıp sıvılceler bastı oglumda hıc boyle olmamıstı yabulantımda yoktu ve yuzumde cok puruzsuz olmustu ınsallah hayırlısıyla duyarız pıt pıtlarımızı canım
ben 1 senedır çabalıyorum ama gecen ayda dr gıttım bu ay yumurta buyutmekıcın hap vermısti allahtan kullnamama gerek kaldı.zaten kızım cok istiyo her gece dua edıyor kardesım cabuk gelsın diye daha söylemedım ama bakalım nasıl karsılayacak ne dıyecek
Benım ılk bebişim oldugundan bılmıyorum kı ne yanlş ne dgru :) sorarak we yasayarak öğrencem artık :) sankı bendede cil cıkmaya başladı yahu burnumun ucunda
genelde kız bebıslerde cıl ve sıvılce basar derler kız annenın guzellıgını alırmıs oglanda anneye guzellık verırmıs dogru gıbı senın ıcıne ne doguyor canım
Öncelıkle saglıklı olsun tabi :) ama kız cocuklarına bayılıyorum ben :)
evet canım hayırlı saglıklı evlat olsun en bası bu zaten kadınlar kulubunde bı sayfada bır takvım gordum benım oglumada baktım dogru cıktı oglan dıyo bu bebısede kız dıyo sanada bakalıımmı esının ve senın dogum tarıhlerınız gun ay yıl olarak ve son adet donemını yazabılırsen sanada bakayım canım bakalım ne cıkacak
bana da bakar mısın canım,mesaj olarak atayım doğum tarihini sat ı filan...
mesaj olarak attım canım
senınde kız cıkıyor canım :) ozelden yazdım ama mesaj sayım yuz olmadıgı ıcın gondermedı
kız mı :) ben aslında ilkini erkek ondan sonrakini kız istiyordum ama hayırlısı hangisiyse o olsun
kız mı :) ben aslında ilkini erkek ondan sonrakini kız istiyordum ama hayırlısı hangisiyse o olsun
sen kalp atıslarını duyabıldınmı canım
yok canım daha keseyi gördük.doktor 1 hafta sonra gelin dedi.kesinliği yok ama salı günü gidebiliriz
bızımde oyle canım persembe gıttıgımzde kesemızı gorduk on gun sonra gelın kalp atıslarını dınleyelım dedı randevumu aldım onumuzdekı cumartesıye ınsallah tam on gun olacak duyabılırız hayırlısıyla
evet canım hayırlı saglıklı evlat olsun en bası bu zaten kadınlar kulubunde bı sayfada bır takvım gordum benım oglumada baktım dogru cıktı oglan dıyo bu bebısede kız dıyo sanada bakalıımmı esının ve senın dogum tarıhlerınız gun ay yıl olarak ve son adet donemını yazabılırsen sanada bakayım canım bakalım ne cıkacak
tabı bakın :) benım 28 mart 1990 eşim: 10ekim 1985 :) son adet tarıhım 7 nisan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?