Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Bu arada lınk atarmısın banada merak ettım sayfayı :)

Kızlar birsey sorcam. Sizden akinti geliyor mu acaba? Benden gelmiyor korku geliyor oyle olunca. Yarin doktorada sorcam. Cok korkuyorum yagelidmezse yada bisi olursa diye cunku hicbi brlirti yok bel -kasik agrisi ve adet görmeme disinda

Kızlar birsey sorcam. Sizden akinti geliyor mu acaba? Benden gelmiyor korku geliyor oyle olunca. Yarin doktorada sorcam. Cok korkuyorum yagelidmezse yada bisi olursa diye cunku hicbi brlirti yok bel -kasik agrisi ve adet görmeme disinda

çok değil ama normalden fazla biraz benim birde ara ara midem bulanıyor o kadar..

merhaba kızlar nasıl gidiyor benim bulantılarım arttı iyice kızımda da çok fenaydı bu o kadar şiddetli değil ama sürekli bulantı halinde midem mutfağa giremiyorum bir de suyum az mış en az 3 lt su iç demişti dr işkence gibi geliyor su içmek

Ve bugun pazartesi az sonra dr gidiyorum hamile oduğumu kesinleştiriyorum hadi bana şans dileyin bakalım ne duyup gelıcemm

bambucum belkı öylesi daha iyi şımdı kızımla o kadar sıkı bır bağımız var korkum ona yoksa kardeşi gelmiyor diye ağlayan o

angel sıkma canını ben de aynı şeyleri yaşadım cuma günü düştü benimkisi değerim bebek 4 haftalık olmasına rağmen sadece 2 bine yükselmişti adet günümü 18 gün geçtikten sonra kendiliğinden düştü biraz bekle ama çokta geç kalma doktora git sürekli dış gebelik tehlikeli olabiliyormuş eğer öyleyse tabi

ne mide bulantısı ne kasık ağrısı sadece göğüslerde hassasiyet o kadar...aranızda boyle olanlar var mı?

evet bende öyleyim hiç farkında değilim hamile olduğumun ama boşver daha iyi takma kafana olabiliyormuş böylede benim ablamda böylemiş 3.aydan sonra başlamış miğde bulantıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…