- Konu Sahibi askhicbitmez
-
Senınde kız cıktı :) bu sene kız senesı herhalde
evet canım hayırlı saglıklı evlat olsun en bası bu zaten kadınlar kulubunde bı sayfada bır takvım gordum benım oglumada baktım dogru cıktı oglan dıyo bu bebısede kız dıyo sanada bakalıımmı esının ve senın dogum tarıhlerınız gun ay yıl olarak ve son adet donemını yazabılırsen sanada bakayım canım bakalım ne cıkacak
Bu arada lınk atarmısın banada merak ettım sayfayı :)
Bende merak ettim ben iki yerde baktim ikisinde de erkek çıkıyor
nerden baktınız weya ne dıye gırdınız siteye ?
Kızlar birsey sorcam. Sizden akinti geliyor mu acaba? Benden gelmiyor korku geliyor oyle olunca. Yarin doktorada sorcam. Cok korkuyorum yagelidmezse yada bisi olursa diye cunku hicbi brlirti yok bel -kasik agrisi ve adet görmeme disinda
tabı bakın :) benım 28 mart 1990 eşim: 10ekim 1985 :) son adet tarıhım 7 nisan :)
kızlar merhaba, içinizde ankarada olan var mı?
Linkini atabilir misiniz bende bi bakıym:)
. Benım tuttu canım oglum onada baktım oglan gosterıyor bır arkada baktım onun ıkı cocugunuda dogru gosterdıKızlar önceki çocuklarını deneyen var mi acaba tutuyo mu:))
. Benım tuttu canım oglum onada baktım oglan gosterıyor bır arkada baktım onun ıkı cocugunuda dogru gosterdı
bambucum belkı öylesi daha iyi şımdı kızımla o kadar sıkı bır bağımız var korkum ona yoksa kardeşi gelmiyor diye ağlayan one güzel canım bak kızın hazır demekki inşaallah doğduğunda da rahat edersin ama senin kızın büyümüş baya takma kafana benimkinin dünyadan haberi yok inşşaallah bneim oğluşumda sever kardeşini
teşekkür ederim canım ama benim öle bir ihtimalim kalmadı neyazıkki şuandan itibaren.bugün özelde görüştüğüm doktor da sağlıklı bir gebelik olamayacağını söyledişuan en iyi ihtimalle beklediğim kendi kendine düşmesi çok kötü bi duygu ama Allahım başka dert vermesin ne diyim
ne mide bulantısı ne kasık ağrısı sadece göğüslerde hassasiyet o kadar...aranızda boyle olanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?