Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

winebir peki şuanda bebeğin varmı bende aynı durumu yaşadım da hep diyorlar 1 düşükten sonra diğeri çok çabuk olur o yüzden merak ettim

zenku bende sadece ben sanıyorudum.

dün akşam 9 da yudum bugün saat 16:00 gibi elimi çeneme kuyup bi 15 dk kestirdim ofiste. gözlerimden uyku akıyor
ay canım bende akşamları erkenden sızıyorum ama sabahın köründe de uyanıyorum.. bazen 3 bazen 5 pfss.. bu arada bikaç gündür yoktum yorumların tamamını da okuyamadım iyisiniz inşallah...
mehel bence de hamilesin, bende de aynı belirtiler olmuştu, hastalancam diye korkmuştum baya ama olmadım...hayırlı olsun

bende de aynı belirtiler vardı canım.. hayırlısı olsun

mrb kızlar bende 4+2 perşembe gunu keseyı görecez inş doktor cuma gunu gıttıgımde dgerlerın guzel dedı ıns bı sıkıntı cıkmaz. bu radaa cumartesı gezmeye gırrıgımde yollar patıkaydı sabaha kada kasık ve bel agrımdan uyuyamadım cok da korktum. umarım bı sıkıntı cıkmaz dımı?? dıkkat eıdn kendınıze ve bebıslerınıze:)))

canım doktor tercihin neresi, araştıra bildin mi, ben akropol e gittim ama memnun kalmadım

Ben medicana ya gidiyorum Turkan hanima simdilik memnunum bi kac ay once gitmistim kendisine asilama yapicaz demisti ama gerek kalmadi. Ilerisi nasil gider devam eder miyim bilmiyorum carsamba gidicem yine. Akropol nerede nasil bir hastane hic duymamisim adini Ben.

medicana güzeldir canım, benim kendi ssk var, eşimin özel sigortası var ben faydalanamıyorum, medicana biraz tuzludur diye tercih etmedim ben ,akropol balgatta canım

kızlar merhaba gebeler için günde '100-150 mikrogram iyot desteği sağlanmalıdır' bunun için kullandğınız vitamin vs var mı?

omega 3 kullanuyor musunuz?

hadi hayırlısı canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin ben daha gitmedim aramızda bi gün var doktor ne diyecek bize de haber ver ben de ona göre gideyim hastaneye ile gitmem lazım da ilcedeyim ben

ne mide bulantısı ne kasık ağrısı sadece göğüslerde hassasiyet o kadar...aranızda boyle olanlar var mı?

bende senin gibiyim canım. olabiliyor öyle herkeste farklı oluyor. hiç endişelenme.

Link atmayı bılmıyorum canım kadınlar kulubu gebelık adım adım gebelık sayfasında ultrason resımlerımızı paylasalımmı topıgınde 9. Sayfa

evet evet bende oradan baktım

kızlar az önce doktordan geldim. minişim sat'a göre 7.haftalık ama geç döllenmiş o yüzden 6 haftalık dedi doktor. Karından ultrasonla baktı. Kalp atışını da duydum Allah'ıma binlerce şükür. Allah Herkese duymayı nasip etsin. 15 gün sonra tekrar çağırdı daha belirgin olur bundan sonra net gözükür dedi.

belirtilerimi söyledim hiç bir belirti, akıntı yok dedim. herkeste aynı olmayabilir endişelenme sağlıklı bir bebek dedi:)))

ya kızlar benim 22 mayısta adet olmam gerekiyordu ama olmadım 24unde idrar testi yaptım negatif ertesi gün yine yaptım negatif ama adet olmuyorum hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum kan testi yaptırmayada gidemiyorum bi türlü göğüslerim şiş miğdem kötü sadece bu belirtilerr var bilgilerinizi paylaşın lütfeenn

çok sevindim canım hadi hayırlısı.. allah devamını getirsin..

olabilir de olmaya bilir de emin olmak için kan testi yaptırmalısın canım.

medicana güzeldir canım, benim kendi ssk var, eşimin özel sigortası var ben faydalanamıyorum, medicana biraz tuzludur diye tercih etmedim ben ,akropol balgatta canım

Benin de ozel saglik sigortam oldugu icin oraya gidiyorum gecen bir tahlile 900 tl verdim sigortam karsilamadi fakat doguma butcem kalacak mi merak ediyorum.

Canim Allah saglikla kucagina almak nasip etsin ins. Bizede duymak nasip olur ins kalp atislarini

canım bence kan testi yaptırmalısın canım, idrarda çıkmamış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…