- Konu Sahibi askhicbitmez
-
. Benım tuttu canım oglum onada baktım oglan gosterıyor bır arkada baktım onun ıkı cocugunuda dogru gosterdı
Canım, benim de daha önce benzer bir durum başıma gelmişti. Sağlıklı bir bebeğin büyüdüğünü gösteren bir kanıt, beta hcg değerinin ikiye katlayarak artması. 303 olan değerinin birgün sonası 600 küsurlarda çıkması bekleniyor. aksi takdirde sağlıklı bir bebekten söz edilemiyor, tabi çok üzücü bir durum. İçinde kalacaksa başka bir doktora gitmekte fayda var. Hayırlısı olsun diyelim, üzülme...
ay canım bende akşamları erkenden sızıyorum ama sabahın köründe de uyanıyorum.. bazen 3 bazen 5 pfss.. bu arada bikaç gündür yoktum yorumların tamamını da okuyamadım iyisiniz inşallah...zenku bende sadece ben sanıyorudum.
dün akşam 9 da yudum bugün saat 16:00 gibi elimi çeneme kuyup bi 15 dk kestirdim ofiste. gözlerimden uyku akıyor
mehel bence de hamilesin, bende de aynı belirtiler olmuştu, hastalancam diye korkmuştum baya ama olmadım...hayırlı olsun
Merhaba,
Ben ankaradayim
canım doktor tercihin neresi, araştıra bildin mi, ben akropol e gittim ama memnun kalmadım
Ben medicana ya gidiyorum Turkan hanima simdilik memnunum bi kac ay once gitmistim kendisine asilama yapicaz demisti ama gerek kalmadi. Ilerisi nasil gider devam eder miyim bilmiyorum carsamba gidicem yine. Akropol nerede nasil bir hastane hic duymamisim adini Ben.
Ve bugun pazartesi az sonra dr gidiyorum hamile oduğumu kesinleştiriyorum hadi bana şans dileyin bakalım ne duyup gelıcemm
bambucum belkı öylesi daha iyi şımdı kızımla o kadar sıkı bır bağımız var korkum ona yoksa kardeşi gelmiyor diye ağlayan o
ne mide bulantısı ne kasık ağrısı sadece göğüslerde hassasiyet o kadar...aranızda boyle olanlar var mı?
Link atmayı bılmıyorum canım kadınlar kulubu gebelık adım adım gebelık sayfasında ultrason resımlerımızı paylasalımmı topıgınde 9. Sayfa
kızlar az önce doktordan geldim. minişim sat'a göre 7.haftalık ama geç döllenmiş o yüzden 6 haftalık dedi doktor. Karından ultrasonla baktı. Kalp atışını da duydum Allah'ıma binlerce şükür. Allah Herkese duymayı nasip etsin. 15 gün sonra tekrar çağırdı daha belirgin olur bundan sonra net gözükür dedi.
belirtilerimi söyledim hiç bir belirti, akıntı yok dedim. herkeste aynı olmayabilir endişelenme sağlıklı bir bebek dedi:)))
ya kızlar benim 22 mayısta adet olmam gerekiyordu ama olmadım 24unde idrar testi yaptım negatif ertesi gün yine yaptım negatif ama adet olmuyorum hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum kan testi yaptırmayada gidemiyorum bi türlü göğüslerim şiş miğdem kötü sadece bu belirtilerr var bilgilerinizi paylaşın lütfeenn
çok sevindim canım hadi hayırlısı.. allah devamını getirsin..
medicana güzeldir canım, benim kendi ssk var, eşimin özel sigortası var ben faydalanamıyorum, medicana biraz tuzludur diye tercih etmedim ben ,akropol balgatta canım
kızlar az önce doktordan geldim. minişim sat'a göre 7.haftalık ama geç döllenmiş o yüzden 6 haftalık dedi doktor. Karından ultrasonla baktı. Kalp atışını da duydum Allah'ıma binlerce şükür. Allah Herkese duymayı nasip etsin. 15 gün sonra tekrar çağırdı daha belirgin olur bundan sonra net gözükür dedi.
belirtilerimi söyledim hiç bir belirti, akıntı yok dedim. herkeste aynı olmayabilir endişelenme sağlıklı bir bebek dedi:)))
nerden bakılıyor acaba bende bakmak istiyorum da
ya kızlar benim 22 mayısta adet olmam gerekiyordu ama olmadım 24unde idrar testi yaptım negatif ertesi gün yine yaptım negatif ama adet olmuyorum hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum kan testi yaptırmayada gidemiyorum bi türlü göğüslerim şiş miğdem kötü sadece bu belirtilerr var bilgilerinizi paylaşın lütfeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?