- Konu Sahibi askhicbitmez
-
sen ozelden esının ve senın dogum tarıhlerınızı gun ay yıl olarak yaz ve adet tarıhınıde ben sana bakayım canım kk de gebelık sayfasında
ay bana da kız diyoo yerim ben onuuu :)
meryemsare bana da bakabilir misin acaba?
banada kız dıyo canım ınsalah oyledırrr yaaa
hayırlısı canım sağlıklı olsunlar da
kızlar az önce doktordan geldim. minişim sat'a göre 7.haftalık ama geç döllenmiş o yüzden 6 haftalık dedi doktor. Karından ultrasonla baktı. Kalp atışını da duydum Allah'ıma binlerce şükür. Allah Herkese duymayı nasip etsin. 15 gün sonra tekrar çağırdı daha belirgin olur bundan sonra net gözükür dedi.
belirtilerimi söyledim hiç bir belirti, akıntı yok dedim. herkeste aynı olmayabilir endişelenme sağlıklı bir bebek dedi:)))
tabıkı bakarım esının ve senın dogum tarıhlerınızı ve son adet tarıhını gun ay yıl olrak yazarsan bakarım canım
tabıkı bakarım esının ve senın dogum tarıhlerınızı ve son adet tarıhını gun ay yıl olrak yazarsan bakarım canım
Bende istiyorum lütfen bakarmısın
eşimin 07.08.1982 benim 27/05/1985 sat 15 nisan
canım merhaba benimkinin de cinsiyetine bakar mısın
benim doğum tarihim 05/12/1984
eşimin: 10/07/1983
son adet tarihim 01/04/2013
çok teşekkürler şimdiden :)
son adet tarihim 17.04.2013
benim dog.tarihim 03.10.1986
eşimin dog.tarihi 22.07.1983
çok teşekkürler canım
meryemsarem ellerine sağlık yerim ben onun heryerini :)
Bısey degıl canım cınsıyetı bellı olunca yazarsın bakalım dogru mu bana mantıklı geldı kan yenılenmesı olayı yınede rabbımız bılır tabı hayırlı saglıklı olsunlarda gerısı onemlı degıl
Bısey degıl canım cınsıyetı bellı olunca yazarsın bakalım dogru mu bana mantıklı geldı kan yenılenmesı olayı yınede rabbımız bılır tabı hayırlı saglıklı olsunlarda gerısı onemlı degıl
Insallah tatlim:)) anneme dedim kalbini erken duydunsa erkektir o diyo:)))Canim Allah saglikla kucagina almak nasip etsin ins. Bizede duymak nasip olur ins kalp atislarini
Canım ne mutlu sana allah bana ve benim gibi sabırsızlıkla bekleyen güzel anne adaylarına duymayı nasip etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?