Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Canım ne mutlu sana allah bana ve benim gibi sabırsızlıkla bekleyen güzel anne adaylarına duymayı nasip etsin inşallahh

kızlar bende hamileyim adetim 2 gün geçti ama ben hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim. çok fazla yorgunluk uyku hali vardı birde göğüslerim çok acıyordu. 1 hafta önce kanda hcg 58.26 iki gün sonra 123,2 çıktı. şimdi tekrar bugün kan verdim. yarın sabah alıcam sonucu. yalnız dün gece az bir kanamam geldi sonra kesildi yerine kahverengi akıntıya bıraktı az az da olsa geliyor. doktorum kan sonucuna göre ilaç verecekmiş. geçen ayda kimyasal gebelik yaşamıştım açıkcası çok korkuyorum yine, bu arada göğüslerimdeki ağrıda hafifledi

Greeneyes canım senınkınıde kız gosterıyo :) ya bunda bı anormallık var veya bu sene kız bebek yogunlukta olacak herhalde cınsıyetı bellı olunca yazarsın olurmu canım bakalım dogrumu bu kan yenılenmesı dıye bısey varmıs erkegın kanı dort yılda kadınınkıde uc yılda yenılenıyormus hamıle kaldgımız da kımın kanı once yenılendıyse o cınsten oluyormus bana mantıklı gıbı geldı tabı rabbım bılır yıne

canım banada bakabilirmisin rica etsem..
benım doğum tarıhım:13/09/1987
esımın:08/02/1987
son adet:11/04/2013

tabiki canım yazarım inş ,aynen öle benim içinde sağlıklı olsun yeter, hiç farketmez prens ya da prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…