- Konu Sahibi askhicbitmez
-
Greeneyes canım senınkınıde kız gosterıyo :) ya bunda bı anormallık var veya bu sene kız bebek yogunlukta olacak herhalde cınsıyetı bellı olunca yazarsın olurmu canım bakalım dogrumu bu kan yenılenmesı dıye bısey varmıs erkegın kanı dort yılda kadınınkıde uc yılda yenılenıyormus hamıle kaldgımız da kımın kanı once yenılendıyse o cınsten oluyormus bana mantıklı gıbı geldı tabı rabbım bılır yıne
tabi canım öğrenince ilk buraya yazacam ben hep kız istemişimdir ama içime erkek doğuyo tabi ilk başta sağlıklı olması
Nevvacım senınkınıde kız gokterıyo :)
Benim icime de aynisi doguyo kiz istiyom ama senin gibiyim ama saglikli olsunda
hislerimiz ne kadar doğru çıkıyor onu öğrenecez yaniii
. Benım tuttu canım oglum onada baktım oglan gosterıyor bır arkada baktım onun ıkı cocugunuda dogru gosterdı
kızlar az önce doktordan geldim. minişim sat'a göre 7.haftalık ama geç döllenmiş o yüzden 6 haftalık dedi doktor. Karından ultrasonla baktı. Kalp atışını da duydum Allah'ıma binlerce şükür. Allah Herkese duymayı nasip etsin. 15 gün sonra tekrar çağırdı daha belirgin olur bundan sonra net gözükür dedi.
belirtilerimi söyledim hiç bir belirti, akıntı yok dedim. herkeste aynı olmayabilir endişelenme sağlıklı bir bebek dedi:)))
Tebrikler senem çok sevindim senin adına biz de bir hafta geriden sayıyoruz:) Allah tamamına erdirsinn:)
Tebrikler senem çok sevindim senin adına biz de bir hafta geriden sayıyoruz:) Allah tamamına erdirsinn:)
Benım dogum tarıhım 30,03,1984
esımın 15,02,1983
sat 27 nısan sımdıden sagol
Aa merak ettim bana da linkini atar mısın canım
ne mide bulantısı ne kasık ağrısı sadece göğüslerde hassasiyet o kadar...aranızda boyle olanlar var mı?
winebir peki şuanda bebeğin varmı bende aynı durumu yaşadım da hep diyorlar 1 düşükten sonra diğeri çok çabuk olur o yüzden merak ettim
canım doktor tercihin neresi, araştıra bildin mi, ben akropol e gittim ama memnun kalmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?