Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

tabi canım öğrenince ilk buraya yazacam ben hep kız istemişimdir ama içime erkek doğuyo tabi ilk başta sağlıklı olması

arkadaşlar merhaba... Öncelikle bebeişleriniz hayırlı olsun, darısı bana ve benim gibi isteyen herkese olsun inşallaaah size bir sorum olcak. 7 ay önce ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ve 3 aydır yenıden istiyoruz. Ben bu ay ılk defa klomen kullandım hiç bi problemim yok ama cok ıstedıgım ıcın doktorum hızlandırmak amaçlı verdi. 3 tane 21, 18, 18, boyutlarında yumurtam gelişti ve bugun doktora gittim 2 tanesı kendiliğinden çatlamış bugunler tam zamanı çok iyi değerlendir dedi. Burda benim gibi olup hamile kalanlar varmı? sizce bu ay umutlanmalımıyım?

Tebrikler senem çok sevindim senin adına biz de bir hafta geriden sayıyoruz:) Allah tamamına erdirsinn:)

İlk önce rabbime şükürler olsun 5 sene den sonra bu duyguyu tattım olmayan herkese nasip etsin bende 2 önce tetst yaptım ve 1. cizgi silik çıkmıştı sonra bi daha yaptım 2 sefer yaptım pozitif çıktı bugünde kanda gebelik testi yaptımve 7 haftalık hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm şükürler olsun ALLAHIM..........

Arkadaşlar bişy sorucam..2 aylık hamıleyım bı kac hafta snra tatıl planım war ,ucakla gtmemın bı mahsuru warmııdr acaba ? 1 buck saattlık bır ucuş ?

winebir peki şuanda bebeğin varmı bende aynı durumu yaşadım da hep diyorlar 1 düşükten sonra diğeri çok çabuk olur o yüzden merak ettim

Şu an 6 haftalık hamileyim, bu da ilk çocuğum olacak. Benim öyküm biraz farklı, ben 4 kez tüp bebek denedim. Sadece son denememde hamile kaldım, onda da değerim giderek azar azar düşmeye başladı. Doktor bebeğin tutunmaya çabaladğını ama tutunamadığını söyledi ve nerdeyse bir ay boyunca kanamam sürdü. 9 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…