- Konu Sahibi askhicbitmez
-
Greeneyes canım senınkınıde kız gosterıyo :) ya bunda bı anormallık var veya bu sene kız bebek yogunlukta olacak herhalde cınsıyetı bellı olunca yazarsın olurmu canım bakalım dogrumu bu kan yenılenmesı dıye bısey varmıs erkegın kanı dort yılda kadınınkıde uc yılda yenılenıyormus hamıle kaldgımız da kımın kanı once yenılendıyse o cınsten oluyormus bana mantıklı gıbı geldı tabı rabbım bılır yıne
canım bence kan testi yaptırmalısın canım, idrarda çıkmamış olabilir
artık dayanamadım bu saatte gittim kan testi yaptırdım bir saat sonra alıcam cevabı cok heyecanlıyım acaba sonuç ne
Arkadaşlar bişy sorucam..2 aylık hamıleyım bı kac hafta snra tatıl planım war ,ucakla gtmemın bı mahsuru warmııdr acaba ? 1 buck saattlık bır ucuş?
lutfen arkadslar cewabınızıı beklıyorummm
Açıkçası benimde tatil Planım vardı gidebilseydim bu gün dönmüş olacaktım ama doktorum tatil fikrine bile sıcak bakmadı. Hani uçak mı araba mı diye konuya girmeye gerek bile kalmadı:) bizde bebişimizle evde dinlendik iptal ettik:) doktoruna Danış istersen. Ben progestan kullanıyorum durumum daha farklı ve sakıncalı olabilir kanaatindeyim. İnş sorunsuz bi şekilde gidip gelebilirsin iyi akşamlarArkadaşlar bişy sorucam..2 aylık hamıleyım bı kac hafta snra tatıl planım war ,ucakla gtmemın bı mahsuru warmııdr acaba ? 1 buck saattlık bır ucuş?
lutfen arkadslar cewabınızıı beklıyorummm:)
hadi hayırlısı canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin ben daha gitmedim aramızda bi gün var doktor ne diyecek bize de haber ver ben de ona göre gideyim hastaneye ile gitmem lazım da ilcedeyim ben
Arkadaşlar bişy sorucam..2 aylık hamıleyım bı kac hafta snra tatıl planım war ,ucakla gtmemın bı mahsuru warmııdr acaba ? 1 buck saattlık bır ucuş ?
özel bir durumun varmı bilemeyeceğim canım ama sistem şu şekılde işliyor kabin memuru olduğum için biliyorum 32 haftaya kadar kabul ediyoruz gebelikleri ama he hava yolu şirketinin bu konuda kı politikası farklıdır... doktorundan izin alman gerekir... tatil in esnasında yani basında ve sonun da doğum yapmayacagına dair doktorundan bir belge alıyorsun...bu belgeyi hem seyahat acentene hemde uçaga binerken check ın noktasında ki yer hostesine vermelisin.. ki kabin ekibine bilmem kaç haftalık gebe yolcumuz vardır diye haber verilir
ben de öğrendim ben de
bhcg 464,4 çıktı..
inşallah bu sefer benimle kalırsın bebeğim
ben de öğrendim ben de
bhcg 464,4 çıktı..
inşallah bu sefer benimle kalırsın bebeğim
özel bir durumun varmı bilemeyeceğim canım ama sistem şu şekılde işliyor kabin memuru olduğum için biliyorum 32 haftaya kadar kabul ediyoruz gebelikleri ama he hava yolu şirketinin bu konuda kı politikası farklıdır... doktorundan izin alman gerekir... tatil in esnasında yani basında ve sonun da doğum yapmayacagına dair doktorundan bir belge alıyorsun...bu belgeyi hem seyahat acentene hemde uçaga binerken check ın noktasında ki yer hostesine vermelisin.. ki kabin ekibine bilmem kaç haftalık gebe yolcumuz vardır diye haber verilir
artık dayanamadım bu saatte gittim kan testi yaptırdım bir saat sonra alıcam cevabı cok heyecanlıyım acaba sonuç ne
Alıntı cancon kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bişy sorucam..2 aylık hamıleyım bı kac hafta snra tatıl planım war ,ucakla gtmemın bı mahsuru warmııdr acaba ? 1 buck saattlık bır ucuş?
lutfen arkadslar cewabınızıı beklıyorummm canım olacak olan yürürken mutfağa giderken otobüste arabada her yerde olur kısmetı varsa yaşar sen takılma bunlara ucakda bıldıgım kadarıyla 4-5 ay kadar müsaade ediliyor ondan sonrası izinle
ınsallah canım en onemlısı saglıklı olmaları zaten
lutfen arkadslar cewabınızıı beklıyorummm
merhaba,
ben de bugün kongreye gidecektim, herşey ayarlanmıştı. Doktora da özellikle bugün gittim, keseyi gördüm sonunda, tıbbi anlamda bir sakıncası olmadığını söyledi. Ama ben bu bebek için 3 yıldır çok uğraştığım için bana gitme dedi. 8 haftaya kadar düşük oranının en yüksek olduğu zaman dilimi, bunu en riskiz atlatalım dedi. Eşim de gitmemi istemiyordu tam oldu. Ama sen 8 haftayı atlatmışsın, bence gidebilirsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?