Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Nereden baktığnı sitede paylaşabilir misin, ben de merak ettim, çin takvimine göre bana erkek diyor ama:))

artık dayanamadım bu saatte gittim kan testi yaptırdım bir saat sonra alıcam cevabı cok heyecanlıyım acaba sonuç ne

Biz de 10 Mayıs gecesi bu saatlerde gitmeye karar vermiştik hastaneye gitmeye :) gece 2 de sonuç çıkmıştı. Çok güzeldi kesinlikle, inş gönlündeki gibi hamilesindir:)

hadi hayırlısı canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin ben daha gitmedim aramızda bi gün var doktor ne diyecek bize de haber ver ben de ona göre gideyim hastaneye ile gitmem lazım da ilcedeyim ben

canım sabah gittim acilden kan verdım oda pozitif cıktı ben 6-7 haftalık olana kadar bekleyeceğim boşuna para vermek istemiyorum cunku hem kalp atışını duymuş olurum hemde allah nasip ederse bebeği görnüş olurum.

Alıntı cancon kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

Arkadaşlar bişy sorucam..2 aylık hamıleyım bı kac hafta snra tatıl planım war ,ucakla gtmemın bı mahsuru warmııdr acaba ? 1 buck saattlık bır ucuş?

lutfen arkadslar cewabınızıı beklıyorummm canım olacak olan yürürken mutfağa giderken otobüste arabada her yerde olur kısmetı varsa yaşar sen takılma bunlara ucakda bıldıgım kadarıyla 4-5 ay kadar müsaade ediliyor ondan sonrası izinle

Arkadaşlar bişy sorucam..2 aylık hamıleyım bı kac hafta snra tatıl planım war ,ucakla gtmemın bı mahsuru warmııdr acaba ? 1 buck saattlık bır ucuş ?

özel bir durumun varmı bilemeyeceğim canım ama sistem şu şekılde işliyor kabin memuru olduğum için biliyorum 32 haftaya kadar kabul ediyoruz gebelikleri ama he hava yolu şirketinin bu konuda kı politikası farklıdır... doktorundan izin alman gerekir... tatil in esnasında yani basında ve sonun da doğum yapmayacagına dair doktorundan bir belge alıyorsun...bu belgeyi hem seyahat acentene hemde uçaga binerken check ın noktasında ki yer hostesine vermelisin.. ki kabin ekibine bilmem kaç haftalık gebe yolcumuz vardır diye haber verilir

teşeküürler arkdaşım bizde bilgilenmiş olduk bende 5 aylıkken dıye bılıyordum yanlıs biliyormusum .ben de ilk hamileliğimde yola cıkacaktım dr bana öyle söylemişti sen ne yaparsan yap istersen amuda kalk tutanamazsa tutanamz demişti.şükür kendileri 3 yaşında:)

kızlar ya bana tuhaf gelen bişeyler var
mesela dün bütün gün midem bulandı ama bugün herhangi bişey yok
sanki hamile değilmişim gibi geliyo
yarın saat 10 da randevum var bakalım inşallah görürüz bebişi :)

selam kızlar bende mayısta hamile olduğumu öğrenenlerdenim umarım hayırlısıyla alırız kuzuları kollarımıza:)

Çok şükr bı sıkıntım yok .. belge almam şart mı ?

Canin ben 3 aylik hamileyim ve tup bebek. Ayin 7 de insallah allah nasip ederse 12 saat ucak yokculugum var cin ne gidiyorum dr musade verdi yani dr danis kanama vs gibi sorunun yoksa yolculuk yapabiilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…