Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Rica etsem benimkine de bakar misin?

Benim 02.05.1980
Esimin 12.12.1979
Son adet t 21.04.2013

Tesekkur ederim..

selam kızlar bende aranıza katılıyorum bende şükürler olsunki hamileyim 6 yıl sonra.....ben 9.hafatama giriyorum ALLAHIM hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhhhh

kızlar yarın 4 de randevum var ilk gittiğimde keseyi görememiştim, inş görürüm hatta kalp atışlarını bile duyabilir miyim diye umut ediyorum 6. haftamın ilk günleri..dua edin bana.inş herkse Allah sağlıklı bebekler nasip eder hepimize

bende hamileyim çok harika bi duygu

selam arkadaşlar!aranıza yeni katılıyorum. ben de haileyiiiiiimmmmm.29 nisan son adet tarihimdi.22 mayısta test yaptım 4.55 çıktı.2 gün sonra 45.4 oldu.en son dün yaptırdım ve 207.4 olmuş.prolaktinim yüksek çıktığı için dostinex kullanıyodum onu bırakmak için erken yaptırdım testleri.çok şükür Allahım'a 2.denemede verdi bebişimi.bu benim 2.bebeğim.ilki 7-8ay uğraştığımız halde olmamıştı,dayanamayıp aşılama yaptırdık ama dr bebğin önde gittiğini belki de aşılamadan önce hamile kalmış olabileceğimi söylemişti.kızım 4 yaşında.artık kardeş istiyo.ellerini kaldırıp çok dua ettirmiştim.Rabbim kabul etti.bu sefer uğraştırmadı çok şükür.inş devamı gelir.haftaya keseyi de görürsek inş...buradaki tüm hamişleri tebrik ediyorum Allah tamamına erdirir inş hepimizinkini.
sizlerden keselerini görüp rahatlayanlar var mı?ne zaman,kaçıncı hafta gördünüz?

Amin tatlim inşallah duyarsin ben dun duydum coookk guzel bir ses

Tebrikler tatlim cok sevindim. Ben sat a gore 5 haftalikkem gordum ama doktor gec olmus 4 haftalik gibi demisti

meraklıminik,

ben senden bir kac gun önceyim, ben dun gittim duyamadım. keseyi gordum, kalbinin attığını da gordum ama

Canimmm Allahim insallah hayirli haberler almak nasip eder bugun biz kalp atisi izledik cok guzel bir duyguydu umarim herkese nasip olur hissetmek o duyguyu

bambu sen de olmasan kimse halimizi hatrımızı sormıcak
valla ben heyecanlıyım yarın sabah doktora gitcez inşallah görürüz keseyi dua et canım

aaaaaaaa bizim günlerimiz aynı sonucu bana yazar mısın canım hastane bana baya uzak da bakalım ben de ona göre gideyim erken mi bilemedimmm.. inşaallah güzel haberlerle gelirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…