- Konu Sahibi askhicbitmez
-
Çok şükr bı sıkıntım yok .. belge almam şart mı ?
ben de öğrendim ben de
bhcg 464,4 çıktı..
inşallah bu sefer benimle kalırsın bebeğim
Bısey degıl canım cınsıyetı bellı olunca yazarsın bakalım dogru mu bana mantıklı geldı kan yenılenmesı olayı yınede rabbımız bılır tabı hayırlı saglıklı olsunlarda gerısı onemlı degıl
Link atmayı bılmıyorum canım kadınlar kulubu gebelık adım adım gebelık sayfasında ultrason resımlerımızı paylasımmı topıgınde 9.sayfada
Tebrikler tatlım cok sevindim
bende hamileyim çok harika bi duygu
kızlar yarın 4 de randevum var ilk gittiğimde keseyi görememiştim, inş görürüm hatta kalp atışlarını bile duyabilir miyim diye umut ediyorum 6. haftamın ilk günleri..dua edin bana.inş herkse Allah sağlıklı bebekler nasip eder hepimize
selam arkadaşlar!aranıza yeni katılıyorum. ben de haileyiiiiiimmmmm.29 nisan son adet tarihimdi.22 mayısta test yaptım 4.55 çıktı.2 gün sonra 45.4 oldu.en son dün yaptırdım ve 207.4 olmuş.prolaktinim yüksek çıktığı için dostinex kullanıyodum onu bırakmak için erken yaptırdım testleri.çok şükür Allahım'a 2.denemede verdi bebişimi.bu benim 2.bebeğim.ilki 7-8ay uğraştığımız halde olmamıştı,dayanamayıp aşılama yaptırdık ama dr bebğin önde gittiğini belki de aşılamadan önce hamile kalmış olabileceğimi söylemişti.kızım 4 yaşında.artık kardeş istiyo.ellerini kaldırıp çok dua ettirmiştim.Rabbim kabul etti.bu sefer uğraştırmadı çok şükür.inş devamı gelir.haftaya keseyi de görürsek inş...buradaki tüm hamişleri tebrik ediyorum Allah tamamına erdirir inş hepimizinkini.
sizlerden keselerini görüp rahatlayanlar var mı?ne zaman,kaçıncı hafta gördünüz?
bende hamileyim çok harika bi duygu
Tebrikler tatlim cok sevindim. Ben sat a gore 5 haftalikkem gordum ama doktor gec olmus 4 haftalik gibi demisti
merhabalar ben de cumartesi öğrendim 6+1 günlük hamileyim çooooook mutluyum
kızlar yarın 4 de randevum var ilk gittiğimde keseyi görememiştim, inş görürüm hatta kalp atışlarını bile duyabilir miyim diye umut ediyorum 6. haftamın ilk günleri..dua edin bana.inş herkse Allah sağlıklı bebekler nasip eder hepimize
slm anne adayları nasılsınızz
bambu sen de olmasan kimse halimizi hatrımızı sormıcak
valla ben heyecanlıyım yarın sabah doktora gitcez inşallah görürüz keseyi dua et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?