Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Mrb bende dün kan testi yaptirdim hamileyim 4 haftalık:) deger 127 çıktı doktordan randevu alamadım keseyi gormek için ne zaman gitmem lazım?

merhaba arkadaşlar, bende uzun 2 yılımı benim gibi çocuk sahibi olamayanların konularını okumayla geçirdikten sonra nihayet bu hafta 4-5 haftalık anne oldugumu ogrendim. betahcg degeri 13439 çıktı. doktor 4 5 haftalık dedi. daha önce bir boş gebelik geçirmiştim.tekrar hamile kalamayacagımdan korkuyordum. Rabbim nasip etti. Kucağımıza almamızı da nasip eder inş. Tüm anne olmak isteyen arkadaşlara Rabbim nasip etsin :))

Tebrik ederim canim

günaydın kızlar nasılız bugun benım 2 gundur misafirm vardı cok yorgun düştüm dun aksam

canım tebrık ederım allah sana da bu mutluluğu yaşatsın sonunu görmek nasip etsin .

Canimmm Allahim insallah hayirli haberler almak nasip eder bugun biz kalp atisi izledik cok guzel bir duyguydu umarim herkese nasip olur hissetmek o duyguyu

Canım merhaba ne güzel kalp atışını izlemişsin seninle aynı tarihlerdeyiz inşallah bende cumartesi gidicem o zaman bizde kalp atınışı görürüz çok sabırsızım biran önce görmek ve duymak istiyorum.

Günaydın kızlar nasılsınız? yeni hamiş olduğunu öğrenenler gözünüz aydıın

gunaydın hanımlar ben de yarın sabah doktora gıdecem kese gorunur dedı doktorun hesaplarına göre. inş bi sıkıntı çıkmaz.
bu arada ben cok gergınım alınganım her seye kızıyorum en çok da eşıme benle aynı durumda olan var mı??

Makma,

Bunlara ek olarak ben cok sinirliyim , resmen burnumdan soluyorum...
Patlayacak bir volkan edasıyla bir sey olsa da bir çıldırsam diye bakıyorum.. Gecsin su günler artık..

ben de öyleyım hergun tartışma bıktım yanı sonra pişmanda oluyorum guurururmdan gerı adımda atmıyorum off gercekten bıtsın bu gunler cnm. gergınlık anne karnındakı bebegı cok etkılermıs bole olsunda ıstemıyorum inş duzelır dıyorum

ne kadar sakin ne kadar hzurlu bir gebelık geçirseniz daha sonra sizin alehinize iyi olabılır .sakin bir bebek ıyı bır uyku demektır :)))))
ama anne rahatsız gebelık geçirdiyse mutlaka bebekte cok sorunlu olabılıyor
o yüzden napıyoruz tatlı anneler ye iç yat keyifine bak yapıyoruz sallayın gitsin mutlu bebişler bizim olsunnnn
bol bol yemek yieylim kocaman göbüşlerimiz olsun

Son düzenleme:
çok tatlısın canım güldürdün beni:)) bu arada kaç haftalık senınkı?
5.5 haftalığım tatlım dün niyetlendim dr gittim 10 gun yokmus kendımın kini aradım oda 10 gun yokmus bekleme kararı aldım zaten 6-7 haftadan önce gitsemde bir sey olmayacak hamiş oldugum kesin nasıl olsa 1 hafta daha bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…