- Konu Sahibi askhicbitmez
-
aaaaaaaa bizim günlerimiz aynı sonucu bana yazar mısın canım hastane bana baya uzak da bakalım ben de ona göre gideyim erken mi bilemedimmm.. inşaallah güzel haberlerle gelirsinn
Mrb bende dün kan testi yaptirdim hamileyim 4 haftalık:) deger 127 çıktı doktordan randevu alamadım keseyi gormek için ne zaman gitmem lazım?
ben az önce yanlış bir yere yazdım galiba tşk ederim... bana çevreden hemen git dediler acele etmeme gerek yok yani:)
Tebrik ederim canimmerhaba arkadaşlar, bende uzun 2 yılımı benim gibi çocuk sahibi olamayanların konularını okumayla geçirdikten sonra nihayet bu hafta 4-5 haftalık anne oldugumu ogrendim. betahcg degeri 13439 çıktı. doktor 4 5 haftalık dedi. daha önce bir boş gebelik geçirmiştim.tekrar hamile kalamayacagımdan korkuyordum. Rabbim nasip etti. Kucağımıza almamızı da nasip eder inş. Tüm anne olmak isteyen arkadaşlara Rabbim nasip etsin :))
merhaba arkadaşlar, bende uzun 2 yılımı benim gibi çocuk sahibi olamayanların konularını okumayla geçirdikten sonra nihayet bu hafta 4-5 haftalık anne oldugumu ogrendim. betahcg degeri 13439 çıktı. doktor 4 5 haftalık dedi. daha önce bir boş gebelik geçirmiştim.tekrar hamile kalamayacagımdan korkuyordum. Rabbim nasip etti. Kucağımıza almamızı da nasip eder inş. Tüm anne olmak isteyen arkadaşlara Rabbim nasip etsin :))
Canimmm Allahim insallah hayirli haberler almak nasip eder bugun biz kalp atisi izledik cok guzel bir duyguydu umarim herkese nasip olur hissetmek o duyguyu
gunaydın hanımlar ben de yarın sabah doktora gıdecem kese gorunur dedı doktorun hesaplarına göre. inş bi sıkıntı çıkmaz.
bu arada ben cok gergınım alınganım her seye kızıyorum en çok da eşıme benle aynı durumda olan var mı??
ben de öyleyım hergun tartışma bıktım yanı sonra pişmanda oluyorum guurururmdan gerı adımda atmıyorum off gercekten bıtsın bu gunler cnm. gergınlık anne karnındakı bebegı cok etkılermıs bole olsunda ıstemıyorum inş duzelır dıyorum
bende hamileyim çok harika bi duygu
5.5 haftalığım tatlım dün niyetlendim dr gittim 10 gun yokmus kendımın kini aradım oda 10 gun yokmus bekleme kararı aldım zaten 6-7 haftadan önce gitsemde bir sey olmayacak hamiş oldugum kesin nasıl olsa 1 hafta daha bekleyeceğimçok tatlısın canım güldürdün beni:)) bu arada kaç haftalık senınkı?
meraklıminik,
ben senden bir kac gun önceyim, ben dun gittim duyamadım. keseyi gordum, kalbinin attığını da gordum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?