- Konu Sahibi askhicbitmez
-
ben az önce yanlış bir yere yazdım galiba tşk ederim... bana çevreden hemen git dediler acele etmeme gerek yok yani:)
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
şimdi doktordan geldim
vee keseyi gördük çok şükür, hatta doktor dediki mesane dolu olsaydı kalp atışlarını da belki duyabilirdik
neyse onun için haftaya gişdicem
17 mm miş öle anladım galiba heyecandan yanlış da anlamış olabilirim
6 haftalık olmuş
çok mutluyum ya
bu günü bekliyodum artık gönül rahatlığı ile sevinebilirim...
darısı hepinizin başına inşallah çok güzel bi duygu anlatamam..
berfiidenizz çok sevindim, sanki kendiminikini görmüş gibi
aynı günüz ya içime bi umut doldu bende görürüüm inş
sevincin daim olsun, Allah herkese tattırsın
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
şimdi doktordan geldim
vee keseyi gördük çok şükür, hatta doktor dediki mesane dolu olsaydı kalp atışlarını da belki duyabilirdik
neyse onun için haftaya gişdicem
17 mm miş öle anladım galiba heyecandan yanlış da anlamış olabilirim
6 haftalık olmuş
çok mutluyum ya
bu günü bekliyodum artık gönül rahatlığı ile sevinebilirim...
darısı hepinizin başına inşallah çok güzel bi duygu anlatamam..
slm kızlar, bende 2 gün önce öğrendim, çok heyecanlıyım.. 5+2 miş:) 9mm çıktı kesem . mide bulantım yok ama sürekli uyumak istiyorum..iştahım çok açık, bu belirtiler için henüz erken değilmi??
gunaydın hanımlar ben de yarın sabah doktora gıdecem kese gorunur dedı doktorun hesaplarına göre. inş bi sıkıntı çıkmaz.
bu arada ben cok gergınım alınganım her seye kızıyorum en çok da eşıme benle aynı durumda olan var mı??
cok sevindim canımmmm inş hepimiz kucagımıza saglıkla almayı nasip edr .benimkide 17 mm dedi doktor kac haftalık tam olduğunu söylemedi vede altan bakıyo üsten bakmıyo nedeyse ah güzelim türkiyem bu pazar kalp atışlarını dinlcez inş.ona göre belli olcak uçak izni hayırlsı hepimiz için
Kızlarr aranızda yeniyim ve ben de hamileyimm çok çok miniğiz daha sat a göre 4+6 :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, bizlere de hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimiz kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh... Birde şu bebeğimin doğacağı muhtemel tarih yazıp bebek hakkında bilgilerin paylaşıldığı uygulamayı nasıl yapıyorsunuz bulamadım bir türlü tarif edebilir misiniz???
bana karnımdan baktı ve hemen gördü sana neden alttan baktı ki anlamadım.
bana 17 mm dedi 6 haftalık dedi
zaten benim hesabıma göre de 6 haftalık senin sat ne? benim 18 nisandı
Kızlarr aranızda yeniyim ve ben de hamileyimm çok çok miniğiz daha sat a göre 4+6 :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, bizlere de hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimiz kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh... Birde şu bebeğimin doğacağı muhtemel tarih yazıp bebek hakkında bilgilerin paylaşıldığı uygulamayı nasıl yapıyorsunuz bulamadım bir türlü tarif edebilir misiniz???
profiline gir orda hakkımda yazan yer var onu tıkla
bebeğinizin doğacağı tarih yazıyo oraya yazıyosun canım
yalnız aralara - işareti koycan örnek 23-01-2014 gibi
tebrikler canımmm benim hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok çok teşekkür ederim oldu :)) sende bugün keseyi görmüşsün ne mutlu dimi ben biraz erken davrandım p.tesi gittim dr a tahlil falan yapar belki diyodum ama ultrasonla baktı ve kese göründü erkenden :)) benim geçen sene 1 düşüğüm oldu biraz endişeliyim o yüzden, şimdi heyecanla kalp atışlarını görmeyi bekliyorum
ben de aynı senın gıbıyım çok acıkyorum doktorum 2 saatte bır ıseyler atıstırmamı ıstedı zaten.masanda çubuk kırekerın sodan meyve suyun meyven olsun hep dedı. bide bolbol su ıç dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?