Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

slm kızlar, bende 2 gün önce öğrendim, çok heyecanlıyım.. 5+2 miş:) 9mm çıktı kesem . mide bulantım yok ama sürekli uyumak istiyorum..iştahım çok açık, bu belirtiler için henüz erken değilmi??

kızlarrrrrrrrrrrrrrr
şimdi doktordan geldim
vee keseyi gördük çok şükür, hatta doktor dediki mesane dolu olsaydı kalp atışlarını da belki duyabilirdik
neyse onun için haftaya gişdicem
17 mm miş öle anladım galiba heyecandan yanlış da anlamış olabilirim
6 haftalık olmuş
çok mutluyum ya
bu günü bekliyodum artık gönül rahatlığı ile sevinebilirim...
darısı hepinizin başına inşallah çok güzel bi duygu anlatamam..

dr randevu aldım saat 2de dr gidiyorum bakalım ne olacak yanlız acayip bulantım var nasıl gidicem onu düşünüyorum

berfiidenizz çok sevindim, sanki kendiminikini görmüş gibi
aynı günüz ya içime bi umut doldu bende görürüüm inş
sevincin daim olsun, Allah herkese tattırsın

berfiidenizz çok sevindim, sanki kendiminikini görmüş gibi
aynı günüz ya içime bi umut doldu bende görürüüm inş
sevincin daim olsun, Allah herkese tattırsın

sende bugün gidiceksin inşallah görürsün bence görürsün gibi geliyo
çünkü doktoır ultrason cihazını tutar tutmaz gördü anında
tasiyem bol bol su iç öyle git sıkışık ol yani bakarsıon kalp atışlarını da duyarsın
bana öle dedi çünkii

cok sevindim canımmmm inş hepimiz kucagımıza saglıkla almayı nasip edr .benimkide 17 mm dedi doktor kac haftalık tam olduğunu söylemedi vede altan bakıyo üsten bakmıyo nedeyse ah güzelim türkiyem bu pazar kalp atışlarını dinlcez inş.ona göre belli olcak uçak izni hayırlsı hepimiz için

hayırlı olsun canımmmm benimmm çok sevindimm senin adına. benimde iştahım açık yorgunluk erken deil çok şkür bulantım yok bu pazr kalp atşlarını dinlemeye gtcez inş.

olmazmı canımmm bende öyleyim maalesef eşlerimize yar ve yardımcıların olsun

bana karnımdan baktı ve hemen gördü sana neden alttan baktı ki anlamadım.
bana 17 mm dedi 6 haftalık dedi
zaten benim hesabıma göre de 6 haftalık senin sat ne? benim 18 nisandı

Kızlarr aranızda yeniyim ve ben de hamileyimm çok çok miniğiz daha sat a göre 4+6 :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, bizlere de hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimiz kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh... Birde şu bebeğimin doğacağı muhtemel tarih yazıp bebek hakkında bilgilerin paylaşıldığı uygulamayı nasıl yapıyorsunuz bulamadım bir türlü tarif edebilir misiniz???

profiline gir orda hakkımda yazan yer var onu tıkla
bebeğinizin doğacağı tarih yazıyo oraya yazıyosun canım
yalnız aralara - işareti koycan örnek 23-01-2014 gibi

bana karnımdan baktı ve hemen gördü sana neden alttan baktı ki anlamadım.
bana 17 mm dedi 6 haftalık dedi
zaten benim hesabıma göre de 6 haftalık senin sat ne? benim 18 nisandı

tatlımmm kese küçük diye altan bakılıyomuş inş kalp atşlarını üsten bakar diye tahmin ediyorum .eşimin iş dolayısyla nisanın 10da yanına gitti 18 de hastalamam iken olmadım iki gün kahverengi akıntı yani yerleşme oldu sanırım

tebrikler canımmm benim hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

profiline gir orda hakkımda yazan yer var onu tıkla
bebeğinizin doğacağı tarih yazıyo oraya yazıyosun canım
yalnız aralara - işareti koycan örnek 23-01-2014 gibi

çok çok teşekkür ederim oldu :)) sende bugün keseyi görmüşsün ne mutlu dimi ben biraz erken davrandım p.tesi gittim dr a tahlil falan yapar belki diyodum ama ultrasonla baktı ve kese göründü erkenden :)) benim geçen sene 1 düşüğüm oldu biraz endişeliyim o yüzden, şimdi heyecanla kalp atışlarını görmeyi bekliyorum

maşallah seninki baya erken göstermiş kendini :)))
endişelenme canım hayırlısıyla inşallah hepimizi kucaklarız bebişllerimizi.. içini ferah tut
herşeyin hayırlsıı

selam kızlar herkes nasıl benim biraz midem bulanıyor hem çok acıkıyorum hemde yemek istemiyorum ne yapıcam bilemedim:18::18::18:

ben de aynı senın gıbıyım çok acıkyorum doktorum 2 saatte bır ıseyler atıstırmamı ıstedı zaten.masanda çubuk kırekerın sodan meyve suyun meyven olsun hep dedı. bide bolbol su ıç dedı

ben de aynı senın gıbıyım çok acıkyorum doktorum 2 saatte bır ıseyler atıstırmamı ıstedı zaten.masanda çubuk kırekerın sodan meyve suyun meyven olsun hep dedı. bide bolbol su ıç dedı

banada aynı şekilde ama işte bişeyleri hazırlarken kokuları yüzünden çok zorlanıyorum geçen gün patates haşlayayım dedim kokusundan daha pişerken fena oldum.bu seferde yiyemiyorum ama açlığı gerçekten kısa aralıklarla çok hissediyorum.daha şimdiden 3 kilo almışım ne yapıcam bilmem.genelde de kraker yiyorum o iyi geliyor senin yaptığın başka şey varmı.ben mesela ara öğünlerimde 2 tane ceviz 2 kayısı daha sonra günde 2 bardak süt birde hergün ananas yemeye dikkat ediyorum midem kabul ettiği sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…