- Konu Sahibi askhicbitmez
-
gunaydın hanımlar ben de yarın sabah doktora gıdecem kese gorunur dedı doktorun hesaplarına göre. inş bi sıkıntı çıkmaz.
bu arada ben cok gergınım alınganım her seye kızıyorum en çok da eşıme benle aynı durumda olan var mı??
Merhaba kızlar. Bende uzun bir aradan, 8 haftalık bi düşükten ve 2. Tüp bebek tedavimin ardından çok şükür hamileyim.5 haftalık şuanda. Sadece 2 kez hcg bakıldı. 7,5 hafta olunca doktorum gel dedi , hem keseyi hem kalp atışını duymak için. Ama daha 2 koca hafta var
Uyku hali, ara sıra kasık ağrısı, ağızda değişik bi yapışıklık ve vücut ısımın artması gibi belirtilerim var. Göğüslerim hiç mi hiç sızlamıyo daha..bende bunu kafaya taktım neden hala başlamadı diye. Acaba bi sorun mu var:18: sizlerin kaçıncı haftada başlamıştı göğüslerde ağrınız??
dr geldım şimdi mecimek kadar kese var kendılerı henüz teşrif etmemişler:) 15 gun terkrar bakalım dedı
dr geldım şimdi mecimek kadar kese var kendılerı henüz teşrif etmemişler:) 15 gun terkrar bakalım dedı
berfindenizzzzzzzzzzz nerelerdesin canımmmmm
cancağızım ben buralardayım sen yoktun
gittim geldim doktora kesemizii gördük
kalp atışını duymak içinde haftaya gitcez canım
kese hemen göründü çok şaşırdım
karnımdan baktı
bence sen de git çok güzel yaaaaa
nasıl rahatladım anlatamam
anladım cnmm ben de cmtesi gideyim o zaman yaa ben kalp atışını da duyayım istiyorum gidince ama du bakalım zaten dayanamıcam galiba bi hafta daha
c.tesi git bence ama giderken hazırlıklı git
su iç bol bol beklerken idrarına sıkışık olman laızm
doktorum bana öle dedi
mesane boş olduğu için kalp atışını duyamıyoruz dolu olsaydı
duyma şansımız vardı dedi bende kalp atışı için önümüzdeki hafta içinde gidicem
büyük ihtimal kesen görünür zaten.. dediğim gibi sen hazırlıklı git inşallah duyarsın.
hmmm bu bilgi iyi oldu canım benim için teşekkür ederim.. senşin adına da çok sevindim kalp atışlarını da hayırlısıyla duyarsın inşaallah. peki kese iiçinde bebek göründü mü yani fark edebildiniz mi büyümüş mü o kadar
hyr canım bebek görünmedi bizim gördüğümüz keseydi 17 mm 6 haftalık dedi
başka da bişi demedi bizde heyecandan soramadık kalktığım gibi çıktık sonra ağla ağla işte öyle.. :))
Merhaba kızlar. Bende uzun bir aradan, 8 haftalık bi düşükten ve 2. Tüp bebek tedavimin ardından çok şükür hamileyim.5 haftalık şuanda. Sadece 2 kez hcg bakıldı. 7,5 hafta olunca doktorum gel dedi , hem keseyi hem kalp atışını duymak için. Ama daha 2 koca hafta var
Uyku hali, ara sıra kasık ağrısı, ağızda değişik bi yapışıklık ve vücut ısımın artması gibi belirtilerim var. Göğüslerim hiç mi hiç sızlamıyo daha..bende bunu kafaya taktım neden hala başlamadı diye. Acaba bi sorun mu var:18: sizlerin kaçıncı haftada başlamıştı göğüslerde ağrınız??[/QUOT
süper güzel bir haber daha.hayırlı olsunnnnnnnnnnn tatlımmmmm tebriklerrr hepmiz sağlıkla kucağına alırız inş.bünye ile ilgsi herksde farklı olabilir 4 5 haftada başladı göğüslerimin sızlaması hatta içmaşırımı bile takamadım çok fecidir büyüdüler maaşllh
17 Mayıs ta benim uğurlu tarihim :) 6 hafta
evet aslında soracağın herşeyi unutup çıkıyosun.. neyse bakalım ben gittiğimde 6+2 olacak bakalım bana ne diyecek cmtesi günü.. aaa bu arada ben randevu bile almadım dur alayım hemennn kafa kalmamış bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?