Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

ben herşeyı yıyorum cnm ya ama cok yıyorum maalesef durdurammıyorum kendımı:)) 5 haftalık oldugu ıcın sanınrm bulantı falan bısey yok
senınkı?

Merhaba kızlar. Bende uzun bir aradan, 8 haftalık bi düşükten ve 2. Tüp bebek tedavimin ardından çok şükür hamileyim. 5 haftalık şuanda. Sadece 2 kez hcg bakıldı. 7,5 hafta olunca doktorum gel dedi , hem keseyi hem kalp atışını duymak için. Ama daha 2 koca hafta var
Uyku hali, ara sıra kasık ağrısı, ağızda değişik bi yapışıklık ve vücut ısımın artması gibi belirtilerim var. Göğüslerim hiç mi hiç sızlamıyo daha.. bende bunu kafaya taktım neden hala başlamadı diye. Acaba bi sorun mu var:18: sizlerin kaçıncı haftada başlamıştı göğüslerde ağrınız??

ben 5.haftadan beri yani yaklaşık 1 haftadır sabah akşam kusuyorum midemdeki safryı bile kusuyorum artık hastalık haline geldi. Korkutmuyor değil cünkü bundan önce de 6haftalık bebeğimi kaybettim. Sizde olmuyor mu hiç ?

Bende 9 haftalık bir düşükten sonra şimdi 5 haftalık hamileyim (bugün 4+6), bende de aynı söylediğin belirtiler var sadece ve sabahları ilk uyandığımda göğüslerim sızlıyo öğleye doğru geçiyo. Ben p.tesi muayene oldum, vajinal ultrasonla keseyi gördük çok şükür. Birdahaki muayene haftaya çarşamba. Dr um kesenin gelişimini görelim dedi. Göğüs ağrısına o kadar takılma 6 haftadan sonrada başlayabilir. Sen de ben de daha çok çok yeniyiz, iyi düşün Allahın izniyle inşallah herşey çok güzel olacak bu defa :))

anladım cnmm ben de cmtesi gideyim o zaman yaa ben kalp atışını da duyayım istiyorum gidince ama du bakalım zaten dayanamıcam galiba bi hafta daha

anladım cnmm ben de cmtesi gideyim o zaman yaa ben kalp atışını da duyayım istiyorum gidince ama du bakalım zaten dayanamıcam galiba bi hafta daha

c.tesi git bence ama giderken hazırlıklı git
su iç bol bol beklerken idrarına sıkışık olman laızm
doktorum bana öle dedi
mesane boş olduğu için kalp atışını duyamıyoruz dolu olsaydı
duyma şansımız vardı dedi bende kalp atışı için önümüzdeki hafta içinde gidicem
büyük ihtimal kesen görünür zaten.. dediğim gibi sen hazırlıklı git inşallah duyarsın.

hmmm bu bilgi iyi oldu canım benim için teşekkür ederim.. senşin adına da çok sevindim kalp atışlarını da hayırlısıyla duyarsın inşaallah. peki kese iiçinde bebek göründü mü yani fark edebildiniz mi büyümüş mü o kadar

hyr canım bebek görünmedi bizim gördüğümüz keseydi 17 mm 6 haftalık dedi
başka da bişi demedi bizde heyecandan soramadık kalktığım gibi çıktık sonra ağla ağla işte öyle.. :))

hyr canım bebek görünmedi bizim gördüğümüz keseydi 17 mm 6 haftalık dedi
başka da bişi demedi bizde heyecandan soramadık kalktığım gibi çıktık sonra ağla ağla işte öyle.. :))

evet aslında soracağın herşeyi unutup çıkıyosun.. neyse bakalım ben gittiğimde 6+2 olacak bakalım bana ne diyecek cmtesi günü.. aaa bu arada ben randevu bile almadım dur alayım hemennn kafa kalmamış bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…