Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Arkadaşlar paylaşmak istedim, aramızda benim gibi daha önce düşük yapıp şimdi tekrar hamile olup, endişeleri iki kat olanlar var. Surhubad duası var, düşük yapan kadınların tekrar düşük yapmaması için okunan bir duaymış. Çok uzun değil hatta kısa bile diyebilirim. Ben inanırım, güvenirim, sığınırım dualara ve hep içimi ferahlatır. Sizlerden de belki okumak isteyenler olur.

hehehe pazar günü kocam temizliğe yardım etmedi diye elime ne geçtiyse fırlattımdı :) sonradan öğrendik sıpam geliyomuş hadi hayırlı haber bekliyoruz bende yarın kan testi için gidicem

Ben 6. Haftanın icindeyim ama bendede goguslerimle ilgili hicbi degisiklik yok canim endiselenme sakin hrrkesin bunyesi farkli tepkiler verebiliyor

hyr canım bebek görünmedi bizim gördüğümüz keseydi 17 mm 6 haftalık dedi
başka da bişi demedi bizde heyecandan soramadık kalktığım gibi çıktık sonra ağla ağla işte öyle.. :))

Banada doktor 6 haftalik dedi ama kesede minicik gorundu bebusim ama 6gaftanin icinde olmaliyim ben normalde sat a gore 7+2 deyim

Banada doktor 6 haftalik dedi ama kesede minicik gorundu bebusim ama 6gaftanin icinde olmaliyim ben normalde sat a gore 7+2 deyim

bencede sen 7 olmalısın bebiş göründüğüne göre ya yoksa benimkinde de görünüyo da ben mi anlamıyorum :))))))))) armut şeklinde bişi var o mu yoksa ben onu kese diye yorumluyurum doktor onu işaretledi ve 17 mm dedi sadece

Yok canım kesenin icinde gorduk minicik.kesenin 10 gun once gittigimde bombostu simsiyahti. Ama simdi kesenin alt tarafinda minicik gorduk. Benim gec dollenmis oyuzden geriden geliyor dedi. Ilk gittigimde degerlerim normal orana gore dusuktu bide

selam kızlarrrr bebeğimle biraz uyuduk yemeğimizi yedik teyzelerimize bi bakalım dedik ama pek fazla bişey yok galiba...sizler nasılsınız...ben geceleri uyuyamadığım için gündüzleri uyku bastırıyo ama uyumakta istemiyorum bu kez gece hiç uyuyamam diye benim gibi olan varmı çaresini bilen varmı

dr geldım şimdi mecimek kadar kese var kendılerı henüz teşrif etmemişler:) 15 gun terkrar bakalım dedı
Ne güzel bi haber :) sırada kalp atışııı..:)
İnşallah bu kez yavrularımıza kavuşuruz hayırlısıyla. Korkudan bugün yine idrar testi yaptım evde. Biraz daha koyulaşmış şükür :) duayı netten araştırıcam, teşekkürler

Benimde tam tersi gunduz hele sabahları hiç uyuyamiyorum erkenden kalkiyorum aksam erkenden uyku bastiriyo

bende simdi doktordan geldim 6+2 günlük bebeğim yolk kesesi gözüktü 11 mm kese bebek gözükmedi haftaya tekrar çağırdı.ben progesteron vajınal günde 3 tane,folidoce kullanıyorum.bugünde iğne verdi düşük tehlikesi var die.elevit vermiyor 12.haftadan sonra veriyor sımdı kullanmıyorum sız ne kullanıyorsunuz?

Sen 6+2 sin o zaman kesede ben bebisi gordum benim 6+2den fazla olmali doktor 6 haftalik gozukuyo demisti

hehehe pazar günü kocam temizliğe yardım etmedi diye elime ne geçtiyse fırlattımdı :) sonradan öğrendik sıpam geliyomuş hadi hayırlı haber bekliyoruz bende yarın kan testi için gidicem

Merhaba oncelikle bebeginiz hayirli olsun.hamile oldugunuzu 4 haftalikken idrar testindemi ogrendiniz. Benim son adet tarihim 6 mayis heyecanla beklemekteyim. Darisi basima. Sevgiler

Biz de 10 Mayıs gecesi bu saatlerde gitmeye karar vermiştik hastaneye gitmeye :) gece 2 de sonuç çıkmıştı. Çok güzeldi kesinlikle, inş gönlündeki gibi hamilesindir:)

maleseff hamile değilim ne ümitle gitmiştim hayatımda ilk defa edetim 8 gün gecikmişti 10.günde adet oldum neden böyle olmuştur ya ilk defa oluyo çok şaşkınım hiçte stres yapmadım hatta hamile olacağıma ihtimal dahi vermedim ümidi kesmiştim adetimn fazla gecikince haliyle ümitlendim ama boşaymış artık 1 ay geçmeden test falan yapıp morelimi bozmucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…