- Konu Sahibi askhicbitmez
-
karından mı baktı ultrasonla vajinal mi?
gunaydın hanımlar ben de yarın sabah doktora gıdecem kese gorunur dedı doktorun hesaplarına göre. inş bi sıkıntı çıkmaz.
bu arada ben cok gergınım alınganım her seye kızıyorum en çok da eşıme benle aynı durumda olan var mı??
selam kızlar herkes nasıl benim biraz midem bulanıyor hem çok acıkıyorum hemde yemek istemiyorum ne yapıcam bilemedim:18::18::18:
Merhaba kızlar. Bende uzun bir aradan, 8 haftalık bi düşükten ve 2. Tüp bebek tedavimin ardından çok şükür hamileyim.5 haftalık şuanda. Sadece 2 kez hcg bakıldı. 7,5 hafta olunca doktorum gel dedi , hem keseyi hem kalp atışını duymak için. Ama daha 2 koca hafta var
Uyku hali, ara sıra kasık ağrısı, ağızda değişik bi yapışıklık ve vücut ısımın artması gibi belirtilerim var. Göğüslerim hiç mi hiç sızlamıyo daha..bende bunu kafaya taktım neden hala başlamadı diye. Acaba bi sorun mu var:18: sizlerin kaçıncı haftada başlamıştı göğüslerde ağrınız??
hyr canım bebek görünmedi bizim gördüğümüz keseydi 17 mm 6 haftalık dedi
başka da bişi demedi bizde heyecandan soramadık kalktığım gibi çıktık sonra ağla ağla işte öyle.. :))
Banada doktor 6 haftalik dedi ama kesede minicik gorundu bebusim ama 6gaftanin icinde olmaliyim ben normalde sat a gore 7+2 deyim
bencede sen 7 olmalısın bebiş göründüğüne göre ya yoksa benimkinde de görünüyo da ben mi anlamıyorum :))))))))) armut şeklinde bişi var o mu yoksa ben onu kese diye yorumluyurum doktor onu işaretledi ve 17 mm dedi sadece
Ne güzel bi haber :) sırada kalp atışııı..:)dr geldım şimdi mecimek kadar kese var kendılerı henüz teşrif etmemişler:) 15 gun terkrar bakalım dedı
İnşallah bu kez yavrularımıza kavuşuruz hayırlısıyla. Korkudan bugün yine idrar testi yaptım evde. Biraz daha koyulaşmış şükür :) duayı netten araştırıcam, teşekkürlerBende 9 haftalık bir düşükten sonra şimdi 5 haftalık hamileyim (bugün 4+6), bende de aynı söylediğin belirtiler var sadece ve sabahları ilk uyandığımda göğüslerim sızlıyo öğleye doğru geçiyo. Ben p.tesi muayene oldum, vajinal ultrasonla keseyi gördük çok şükür. Birdahaki muayene haftaya çarşamba. Dr um kesenin gelişimini görelim dedi. Göğüs ağrısına o kadar takılma 6 haftadan sonrada başlayabilir. Sen de ben de daha çok çok yeniyiz, iyi düşün Allahın izniyle inşallah herşey çok güzel olacak bu defa :))
Saol canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Hamile kalmakla iş bitmiyor. Riskli bi 12 hafta var önümüzde.Merhaba kızlar. Bende uzun bir aradan, 8 haftalık bi düşükten ve 2. Tüp bebek tedavimin ardından çok şükür hamileyim.5 haftalık şuanda. Sadece 2 kez hcg bakıldı. 7,5 hafta olunca doktorum gel dedi , hem keseyi hem kalp atışını duymak için. Ama daha 2 koca hafta var
Uyku hali, ara sıra kasık ağrısı, ağızda değişik bi yapışıklık ve vücut ısımın artması gibi belirtilerim var. Göğüslerim hiç mi hiç sızlamıyo daha..bende bunu kafaya taktım neden hala başlamadı diye. Acaba bi sorun mu var:18: sizlerin kaçıncı haftada başlamıştı göğüslerde ağrınız??[/QUOT
süper güzel bir haber daha.hayırlı olsunnnnnnnnnnn tatlımmmmm tebriklerrr hepmiz sağlıkla kucağına alırız inş.bünye ile ilgsi herksde farklı olabilir 4 5 haftada başladı göğüslerimin sızlaması hatta içmaşırımı bile takamadım çok fecidir büyüdüler maaşllh
Ben 6. Haftanın icindeyim ama bendede goguslerimle ilgili hicbi degisiklik yok canim endiselenme sakin hrrkesin bunyesi farkli tepkiler verebiliyor
Ayy çok sağol canım. Ya benim ilk gebeliğimde 4. Haftada başlamıştı göğüs ağrıları. Bunda olmayınca korktum
Benimde tam tersi gunduz hele sabahları hiç uyuyamiyorum erkenden kalkiyorum aksam erkenden uyku bastiriyoselam kızlarrrr bebeğimle biraz uyuduk yemeğimizi yedik teyzelerimize bi bakalım dedik ama pek fazla bişey yok galiba...sizler nasılsınız...ben geceleri uyuyamadığım için gündüzleri uyku bastırıyo ama uyumakta istemiyorum bu kez gece hiç uyuyamam diye benim gibi olan varmı çaresini bilen varmı
bende simdi doktordan geldim 6+2 günlük bebeğim yolk kesesi gözüktü 11 mm kese bebek gözükmedi haftaya tekrar çağırdı.ben progesteron vajınal günde 3 tane,folidoce kullanıyorum.bugünde iğne verdi düşük tehlikesi var die.elevit vermiyor 12.haftadan sonra veriyor sımdı kullanmıyorum sız ne kullanıyorsunuz?
Sen 6+2 sin o zaman kesede ben bebisi gordum benim 6+2den fazla olmali doktor 6 haftalik gozukuyo demisti
hehehe pazar günü kocam temizliğe yardım etmedi diye elime ne geçtiyse fırlattımdı :) sonradan öğrendik sıpam geliyomuş hadi hayırlı haber bekliyoruz bende yarın kan testi için gidicem
anladım.doktor geç yumurtlamıssındır dedi cünkü bende adet düzensizliği var sen kaç hftalık hamilesin?
selam kızlar herkes nasıl benim biraz midem bulanıyor hem çok acıkıyorum hemde yemek istemiyorum ne yapıcam bilemedim:18::18::18:
Biz de 10 Mayıs gecesi bu saatlerde gitmeye karar vermiştik hastaneye gitmeye :) gece 2 de sonuç çıkmıştı. Çok güzeldi kesinlikle, inş gönlündeki gibi hamilesindir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?