- Konu Sahibi askhicbitmez
-
canconum kilo verdiğne bir yandan sevınmelisin çunku bolll boll yiyiyp bır de onları vermesı var ilk hamiliğimde bende 7 kılo verdım kusarak doğuma 10 kılo alarak girmiştim çıktığımda hamile kalıdığım kıloda daha aşağıdaydımAynı benne yapcaz bılmıyorumm bır haftada 3 kılo werdım ben ...
Benimde tam tersi gunduz hele sabahları hiç uyuyamiyorum erkenden kalkiyorum aksam erkenden uyku bastiriyo
merhaba ben siteye bu gün üye oldum..hamile olduğumu ise dün öğrendim:)
bol şanslar sizegünaydın kızlar nasılsınız? biz de bugün doktora gidiyoruz tekrar kalp atışlar için umarım duyarız çok heyecanlıyım
bol şanslar size
makma, sorunsuz atlatmanı dilerim.. Çünkü cidden mide bulantısı ya da ağrılar falan hiç çekilmiyor.. Hamileyken herşeye herkese biraz daha hassas oluyorsun. Benim 1 haftadır mide bulantılarım var ve inan 9 ay gözümde büyüdü büyüdü dağ gibi oldu..
günaydın kızlar nasılsınız? biz de bugün doktora gidiyoruz tekrar kalp atışlar için umarım duyarız çok heyecanlıyım
bende alınganım ve gergınım. cnm sızde kacıncı haftada basladı bulantılar?
Mayıs ayında hamile olduğunu öğrenenlerin sonuna yetiştim! Bugün henüz adetim 2 gün gecikmiş olmasına rağmen belirtiler beni bayılttığından erken davranıp test yaptım ve pozitif sonucu gördüm :) Aklım o kadar karışık ki.. Yani aslında istediğimiz bi'şeydi ama şimdi değil. Yeni iş değiştirmiştim.. Sürpriz oldu yani.. Allah bu zamana yazmış diyorum. Daha görüntüsü kalp atışı vs yok ama o da olur :) Hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah. Bu zorlu yolculukta hepimize sabırlar diliyorum :)
kızlar bana doktorum elevit vitamin verdi kullanıyorum folik asit de.. Siz vitamin kullanıyor musunuz, aklım karıştı:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?