Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Aynı ben ne yapcaz bılmıyorumm bır haftada 3 kılo werdım ben ...
canconum kilo verdiğne bir yandan sevınmelisin çunku bolll boll yiyiyp bır de onları vermesı var ilk hamiliğimde bende 7 kılo verdım kusarak doğuma 10 kılo alarak girmiştim çıktığımda hamile kalıdığım kıloda daha aşağıdaydım şimdi bundada bulantı var kusma yok ama açıkıyorum ne yapacam bilemedım bundada duba gıbı olucam herhalde doğumla beraber bana estetik gerekıcek

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız? biz de bugün doktora gidiyoruz tekrar kalp atışlar için umarım duyarız çok heyecanlıyım

kızlllaaar günaydın

dün kesemizi ve minikimizi gördük çok şükür ve de kalp atışlarını , binlerce şükür. 3 mm bebşimiz, kesemizde 17.2 mm . Allah herkese sağlıklı bebekler versin. kalp atışları giderek hızlanacakmmış. önce karnımdan baktı keseyi gördük bebeği daha net görmemiz için alttan bakalım dedi, bende baktırdım gerçekten daha net görünüyor . darısı herkesin başına , çok güzel bir duygu gerçekten. öpücüklerr

Merhaba kızlar,

Aranıza bugün katıldım.. Ben de 7 haftalık hamileyim hamile olduğumu 8 Mayısta öğrendim.. Aranızda olmaktan da çok mutluyum :)

merhaba kızlar ben de yeni doktordan geldım kesemizi gördük çok şükür 4+6 10 haziranda da inşallah kalp atışlarını duymaya çagırdı doktor. bende hala belırtı yok anormallık varmı dedım daha erken dedı doktor bazılarıda sorunsuz atlatır dedı.

makma, sorunsuz atlatmanı dilerim.. Çünkü cidden mide bulantısı ya da ağrılar falan hiç çekilmiyor.. Hamileyken herşeye herkese biraz daha hassas oluyorsun. Benim 1 haftadır mide bulantılarım var ve inan 9 ay gözümde büyüdü büyüdü dağ gibi oldu..

sana aynen katılıyorum...cidden bulantılar çok kötü..ben 6. haftadan beri çekiyorum..çalıştığım içinde dahada zor oluyor..ama bebeklerimiz için herseye değer yeterkı sağlıklı olsunlar tatlım..

bende alınganım ve gergınım. cnm sızde kacıncı haftada basladı bulantılar?

6. haftadan sonra başladı bakalım ne kadar devam edecek.. Bulantın olduğunda hiçbirşey yiyemiyorsun bu cidden kötü.. Alınganlık ve gerginlik bende de var, ay hamileyim harikayım dünya bana güzel çok mutluyum falan diyemiyorum yani.. ve bu psikoloji de ayrı yoruyor..

Mayıs ayında hamile olduğunu öğrenenlerin sonuna yetiştim! Bugün henüz adetim 2 gün gecikmiş olmasına rağmen belirtiler beni bayılttığından erken davranıp test yaptım ve pozitif sonucu gördüm :) Aklım o kadar karışık ki.. Yani aslında istediğimiz bi'şeydi ama şimdi değil. Yeni iş değiştirmiştim.. Sürpriz oldu yani.. Allah bu zamana yazmış diyorum. Daha görüntüsü kalp atışı vs yok ama o da olur :) Hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah. Bu zorlu yolculukta hepimize sabırlar diliyorum :)

Hayırlı olsun.. Allah ne zaman yazmışsa o zaman oluyor senin de dediğin gibi.. aminn bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…