- Konu Sahibi askhicbitmez
-
Kızlar bana doktorum elevit vitamin verdi kullanıyorum folik asit de.. Siz vitamin kullanıyor musunuz, aklım karıştı:/
Kızlar bana doktorum elevit vitamin verdi kullanıyorum folik asit de.. Siz vitamin kullanıyor musunuz, aklım karıştı:/
kızlar merhaba size bi sorum olcak hayatımda ilk defa bugün burnumdan kan geldi. Gebelık çok istiyorum ve adetime 1 hafta var. Gebelıkte burun kanaması dedıklerı şey ne zaman oluyor? Başına böyle bişey gelen var mı?
Mayıs ayında hamile olduğunu öğrenenlerin sonuna yetiştim! Bugün henüz adetim 2 gün gecikmiş olmasına rağmen belirtiler beni bayılttığından erken davranıp test yaptım ve pozitif sonucu gördüm :) Aklım o kadar karışık ki.. Yani aslında istediğimiz bi'şeydi ama şimdi değil. Yeni iş değiştirmiştim.. Sürpriz oldu yani.. Allah bu zamana yazmış diyorum. Daha görüntüsü kalp atışı vs yok ama o da olur :) Hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah. Bu zorlu yolculukta hepimize sabırlar diliyorum :)
gebelikte burun kanamasını ilk senden duyuyorum. farklı birşeyde olabilir. tansiyon gibi. ihmal etme bence
gebelıkte burun kanaması çok bilinen bişey ama sanırım çok nadir oluyor. Cevabın için çok teşekkurler canım
kızlarrrr
midem çok bulanıyoooooo((((
bende şuanda bulantı yok çok şükür ama ne yesem midem ekşiyo bişi yiyesim yok o yüzden
ekşime bende de oluyo arada bulantı da her zaman değil ama geldi mi tam geliyo
kızlarrrr
midem çok bulanıyoooooo((((
Kızlar, bu bebeğin cinsiyet sitesini gönderiyorum; Burdan bakabilirsiniz.
İlk önce baba,
sonra anne
en son sat tarihi
ve ilk butona basıyorsunuz.
Google Translate
Aynı benne yapcaz bılmıyorumm bır haftada 3 kılo werdım ben ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?