Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Kızlar bana doktorum elevit vitamin verdi kullanıyorum folik asit de.. Siz vitamin kullanıyor musunuz, aklım karıştı:/

Vitamin kullanmıyorum ama folik asit kullanıyorum, ve yine içmeyi unutmuşum senin yazdığını görünce hatırladım.. :)

themiselin senin için de hayırlısı olsun.. Allah gönlüne göre versin..

kızlar merhaba size bi sorum olcak hayatımda ilk defa bugün burnumdan kan geldi. Gebelık çok istiyorum ve adetime 1 hafta var. Gebelıkte burun kanaması dedıklerı şey ne zaman oluyor? Başına böyle bişey gelen var mı?

gebelikte burun kanamasını ilk senden duyuyorum. farklı birşeyde olabilir. tansiyon gibi. ihmal etme bence

Tüm hamiş olduğunu öğrenen arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla ve sihhatle kucağımıza almayı nasip etsin...

kızlarrrr
midem çok bulanıyoooooo ((((

nane şekeri tavsiye ederim, hani şu delikli şeker polo falan varya işte o tarz. 1 haftadır sürekli midesi bulanan birisi olarak tecrübe ettiğim diğer şeyler ise meyve (çok tatlı olmayacak ve dolaptan soğuk olacak), ekmek arası zeytin gibi.. ama en çok meyve ile bastırıyorum dene istersen..

Merhaba kızlar nasılsınız. Yeni hamile olan arkadaslari tebrik ederim:)))
Bugun midem Allahtan daha iyi iki gundur hic birsey yiyemiyordum sadece corba ve yogurt yiyebildim

Aynı ben ne yapcaz bılmıyorumm bır haftada 3 kılo werdım ben ...

Canım, doktorumun bana beslenme ile ilgili bir sürü bilgi verdi, bunlardan en önemlisi kilo vermemek, kilo verince keton adını verdikleri bir şey ürüyormuş, ve asla olmasını istemediğimiz bir şey dedi...bu yüzden midene ne iyi geliyorsa ye, biliyorsun gebelikte karbonhidart ve şeker grubundan uzak durmak ve protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmek önemli...

Benim dünden beri canım sıkkın kızlar. Kayınvalidemi çağırdık, bize baksın diye, neyse geldi hoşgeldi, ama çok ateşli, nefes alamıyorum diye heryeri açtı, cereyanda kaldım bende. Dün gece ateşim 38 çıktı. Bir şekilde düşürdük, ama bugün öğlen yeniden yükseldi. Doktorumu aradım, yüksek ateş düşük riski dedi. İdrar tahlili ve kültürü istedi. İdrar tahlilimde enfeksiyon çıkmadı ama kan ve keton denen şey çıktı( Midem bulanmıyor, çıkarmıyorum da ama hiç iştahım yok, canım hiç yemek yemek istemiyor( Zorluyorum kendimi
Korkuyorum şimdi...Normalde kayınvalidemi severim, ama şu an kızıyorum, bir de hiç üstüne alınmıyor, enfeksiyon kapmışsın diyor( ne olur dua edin bana...
BUgün izin aldım işe gitmedim, yarın da iyi olmazsam gitmeyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…