Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Ayyy cok uzuldum canim dikkat et kendine. Gelmesinden felnemesi daha iyi olcakmis gene camı falan acmiyo ama dimi. Cok kizdim bende kayinvalidene

tmm canım teşekkür ederim çubuk kraker ile idare ediyodum ama dediklerini de denicem
her zaman olmuyoı ama bugün çok bulandım inşallah geçer

Canım benım ınan yemek ısterdm ki ben yemekle cok mutlu olan bı ınsanım ama cıdden yıyemıyorum..dırek cıkrayırm..elma yıyorum 5 dk duruo mdem de ne yapıcam bılmıyorum ınan..bılıyorum kı ac kaldııgm da daha cok mıdem bulanıo ama canım hıc bısy cekmıo kı

ewet canım banada sankı ıyı gelıo polo :) ama dklık sadece bıde arkadasım lımon suyu dedı oda ıı gelır dedı dger arkadasmda sakın ıcme asıtlı oldugundan keseyı erıtır dedı dgrumu acaba ? bı bılgınz war mı ?

cumartesiden beri yatıyorum okula gitmek işkence her yer kokuyor midem gece bile bulanıyor 1 haftadır ekmek yiyebiliyorum sadece mutfağın önünden bile geçemiyorum göğüslerim büyüdü ve çoook ağrıyorlar cumartesi dr randevum bulantı için ilaç isteyeceğim ama faydası olmuyor diyor kullanan arkadaşlar napıcağımı şaşırdım kızımla babası bile zayıfladı geçiştirmekten

bende sızın gıbıyım malesef 1 haftadr eşime yemk yapamırm mutfagın onunden gecemıyorum bende sandwc ekmegını kesfettım az da olsa mıdemı tutuyr sankı ..

Hanımlar,

Bende mide bulantısı korkunç değil ama yağlı bir sey goremiorum. sadece pilav,pure veya makarna yemek istiyorum.

Bir de 2 haftada 1kilo almışım, süper dikkat ediyorum ama. sürekli su iiyorum, sisiriyor mu acaba? yanlarım pörtledi simdiden, popom biraz buyudu ulan daha 2 aylık bile değil.

sizler nasılsınız?

winebir kullanıcısından alıntı
Benim dünden beri canım sıkkın kızlar. Kayınvalidemi çağırdık, bize baksın diye, neyse geldi hoşgeldi, ama çok ateşli, nefes alamıyorum diye heryeri açtı, cereyanda kaldım bende. Dün gece ateşim 38 çıktı. Bir şekilde düşürdük, ama bugün öğlen yeniden yükseldi. Doktorumu aradım, yüksek ateş düşük riski dedi. İdrar tahlili ve kültürü istedi. İdrar tahlilimde enfeksiyon çıkmadı ama kan ve keton denen şey çıktı( Midem bulanmıyor, çıkarmıyorum da ama hiç iştahım yok, canım hiç yemek yemek istemiyor( Zorluyorum kendimi
Korkuyorum şimdi...Normalde kayınvalidemi severim, ama şu an kızıyorum, bir de hiç üstüne alınmıyor, enfeksiyon kapmışsın diyor( ne olur dua edin bana...
BUgün izin aldım işe gitmedim, yarın da iyi olmazsam gitmeyeceğim...

canım çok dikkat et çok geçmiş olsun sana

winebir kullanıcısından alıntı
Benim dünden beri canım sıkkın kızlar. Kayınvalidemi çağırdık, bize baksın diye, neyse geldi hoşgeldi, ama çok ateşli, nefes alamıyorum diye heryeri açtı, cereyanda kaldım bende. Dün gece ateşim 38 çıktı. Bir şekilde düşürdük, ama bugün öğlen yeniden yükseldi. Doktorumu aradım, yüksek ateş düşük riski dedi. İdrar tahlili ve kültürü istedi. İdrar tahlilimde enfeksiyon çıkmadı ama kan ve keton denen şey çıktı( Midem bulanmıyor, çıkarmıyorum da ama hiç iştahım yok, canım hiç yemek yemek istemiyor( Zorluyorum kendimi
Korkuyorum şimdi...Normalde kayınvalidemi severim, ama şu an kızıyorum, bir de hiç üstüne alınmıyor, enfeksiyon kapmışsın diyor( ne olur dua edin bana...
BUgün izin aldım işe gitmedim, yarın da iyi olmazsam gitmeyeceğim...

çok geçmiş olsun yaa kendine dikkat et

yarın için doktor randevum var kısmetse keseyi görürüm kalp atışlarını duyarsam ne iyi olur.erken değil sanırım kalp atışları için.
canım güzel haberlerle gel inşaallah bize de haber ver olur mu kalp atışlarını duyup duyamadığınızı

günaydın güzel annler iyi bir hafta sonu diliyorum herkese hayırlı cumalarrr allah tüm dileklerimiz kabul etsin yavrularımızı sağa salim bize yollasın sağlıkla sıhhatle inş

Etli yağlı seyler yiyemiyosun di mi:) aynen canım ben de, minik insan napıyosa oralarda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…