- Konu Sahibi askhicbitmez
-
ben yaptığımda erkek çıktı. bir arkadaşım yapmış tutmuş ama. zaten % 50 şans:)
Ayyy cok uzuldum canim dikkat et kendine. Gelmesinden felnemesi daha iyi olcakmis gene camı falan acmiyo ama dimi. Cok kizdim bende kayinvalideneBenim dünden beri canım sıkkın kızlar. Kayınvalidemi çağırdık, bize baksın diye, neyse geldi hoşgeldi, ama çok ateşli, nefes alamıyorum diye heryeri açtı, cereyanda kaldım bende. Dün gece ateşim 38 çıktı. Bir şekilde düşürdük, ama bugün öğlen yeniden yükseldi. Doktorumu aradım, yüksek ateş düşük riski dedi. İdrar tahlili ve kültürü istedi. İdrar tahlilimde enfeksiyon çıkmadı ama kan ve keton denen şey çıktı( Midem bulanmıyor, çıkarmıyorum da ama hiç iştahım yok, canım hiç yemek yemek istemiyor ( Zorluyorum kendimi
Korkuyorum şimdi...Normalde kayınvalidemi severim, ama şu an kızıyorum, bir de hiç üstüne alınmıyor, enfeksiyon kapmışsın diyor( ne olur dua edin bana...
BUgün izin aldım işe gitmedim, yarın da iyi olmazsam gitmeyeceğim...
nane şekeri tavsiye ederim, hani şu delikli şeker polo falan varya işte o tarz. 1 haftadır sürekli midesi bulanan birisi olarak tecrübe ettiğim diğer şeyler ise meyve (çok tatlı olmayacak ve dolaptan soğuk olacak), ekmek arası zeytin gibi.. ama en çok meyve ile bastırıyorum dene istersen..
Canım, doktorumun bana beslenme ile ilgili bir sürü bilgi verdi, bunlardan en önemlisi kilo vermemek, kilo verince keton adını verdikleri bir şey ürüyormuş, ve asla olmasını istemediğimiz bir şey dedi...bu yüzden midene ne iyi geliyorsa ye, biliyorsun gebelikte karbonhidart ve şeker grubundan uzak durmak ve protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmek önemli...
nane şekeri tavsiye ederim, hani şu delikli şeker polo falan varya işte o tarz. 1 haftadır sürekli midesi bulanan birisi olarak tecrübe ettiğim diğer şeyler ise meyve (çok tatlı olmayacak ve dolaptan soğuk olacak), ekmek arası zeytin gibi.. ama en çok meyve ile bastırıyorum dene istersen..
cumartesiden beri yatıyorum okula gitmek işkence her yer kokuyor midem gece bile bulanıyor 1 haftadır ekmek yiyebiliyorum sadece mutfağın önünden bile geçemiyorum göğüslerim büyüdü ve çoook ağrıyorlar cumartesi dr randevum bulantı için ilaç isteyeceğim ama faydası olmuyor diyor kullanan arkadaşlar napıcağımı şaşırdım kızımla babası bile zayıfladı geçiştirmekten
bende sızın gıbıyım malesef1 haftadr eşime yemk yapamırm mutfagın onunden gecemıyorum bende sandwc ekmegını kesfettım az da olsa mıdemı tutuyr sankı ..
7+2 olmam gerekirken 6 haftaligim. Bende 32-35 gunde bi oluyordum
bugun sordum bende doktora 3aya kadr vitamın önermıyorum bunye cok zayıf deılse dedı ve vermedı. Sadece folık asıt kullanıyorum bende
canım güzel haberlerle gel inşaallah bize de haber ver olur mu kalp atışlarını duyup duyamadığınızıyarın için doktor randevum var kısmetse keseyi görürüm kalp atışlarını duyarsam ne iyi olur.erken değil sanırım kalp atışları için.
Hanımlar,
Bende mide bulantısı korkunç değil ama yağlı bir sey goremiorum. sadece pilav,pure veya makarna yemek istiyorum.
Bir de 2 haftada 1kilo almışım, süper dikkat ediyorum ama. sürekli su iiyorum, sisiriyor mu acaba? yanlarım pörtledi simdiden, popom biraz buyuduulan daha 2 aylık bile değil.
sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?