Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

hm.. bende duyamayabilirim o zaman, neyse tek sağlıklı olsun sonra duyayım, kesemizi görmek için erken değil değil mi kızlar yani normal şartlarda görürüm artık 6. haftada

selam kızlarr bende dün dr a gittim kese için 15 gün sonra gel dedi 5 haftalığız bizde

nisaemre ananası ne için yiyorsun yararları ne bende alayım onagöre

canım benim sat 3 mayısdı ovulasyon haftam 13 ü ve 19 u arasıydı benım göğüslerim o hafa bi şişti bi daha inmedi sol tarafım da çok sızlıyor ama herkes de aynı olacak diye bişey yokki iki arkadaşm da hamıle biri hep kustu diğerinin midesi bile bulanmadı içini ferah tut bol bol dua et

geçmiş olsun iyi olursunuz inşallah

Günaydın kızlar.. Herkese çok güzel bir gün diliyorum..

Limon suyu soran arkadaşım, limon asitli bebeğin kesesini eritir diye birşey hiç duymadım, asitli birşeyin keseyi erittiğini duymadım o hurafe bence canım ama istersen şekersiz limonata dene derim..

Rahatsızlanan arkadaşım, kayınvalideni suçlama bence çünkü herşey Allahın takdiri.. Eğer bebeğine ömür vermediyse Rabbim bir şeyi bahane edecektir, eğer ömür verdiyse sen paraşütle atlasan o yerinde duracaktır emin ol canını hiç sıkma..

Bir de yiyemediğimiz için çok üzülmeye gerek yok kızlar, çünkü bebekler kendine gerekli olan herşeyi anne vücudundan alıyorlar bizim yiyeceğimiz herşey kendimiz için, gerekli kalsiyum almazsak ileride kemik erimesi yaşayacak olmak bir örnek sadece..

Sakınan göze çöp batarmış kızlar rahat olun..

Tekrar mutlu haftalar.

yani bencee limonun eritmesi saçma geldi banada. yaklaşık hergün bi sade soda içiyorum. midemi rahatlatıyor sanki. fazlası zararmış ama günde 1 tane idealmiş.

merhaba kızlar Rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Bende mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim :) acaba aranızda progestan ve mide bulantısı için ilaç kullanan varmı ? ben progestan kullanıyorum çok fazla yan etkisini görüyorum. progestan kullanıp yan etkisini yaşayan var mı ? mide bulantısı içinde dramamine verdi doktorum oda hiç iyi gelmiyor

ay bugun bede bıraz temizlik yapıroum yavaş yavaş malum hafta sonu gelen giden olur nefret ediyorum su işlerden yaww

merhaba canım;

Benim mide bulantım belli olmuyor bazen çok kötü oluyorum bazen hiç bir şey hissetmiyorum fakat çok şiş hşssediyorum kendimi. Göbeğim o kadar şişki rahatsız oluyorum şişkinlikten çok tuzlu yemek yiyenm birisi de değilim aslında. Birde göğüs uçlarım çok hassas dokununca canım yanıyor. popoma dikkat etmedim ama eşim belimin kalınlaştıgını söyledi

Merhaba, bende progestan kullanıyordun 2 gün öncesine kadar. Acayip yan etkisi oldu bende. Sarhoş gibiydim içerken, başım dönüyor midem acayip oluyor falan... Birde diş etlerim çok fena iki gündür, bunuda fazla progestan hormu yapıyormuş diş etlerine.
Bugün acayip midem bulanıyor, hiç keyfim yok. Çalışıyorum eve gitmek istiyorum. Diş etlerim yüzünden yemek bile yiyemiyorum. Ben yarın dr gideceğim mide bulantısı için daha birşey kullanmıyorum. Keseyi görmüştük 2 hafta önce, inşallah yarında kalp atışlarını görürüz. Cuma günün yüzü suyu hürmetine inşallah. Dualarımda hep sizlerde varsınız. Allahın izniyle sağlıklı ve sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Cumanız mübarek ve hayırlara vesile olsun arkadaşlar.

selam kızlar bende hamile olduğumu ayın 25 inde öğrendim.2 şer gün arayla beta hcg ye bakıldı.Sonuçlar 89-170-364 doktor herşey normal gözüküyor dedi.5 Haziran' da ilk ultrasona bakılacak inş.keseyi görebilir.

Gözünüz aydın canım. Allahım sağlıkla ve sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Bende dun ogrendim hamile oldugumu rabbime sukurler olsun allah saglicakla kucagima almayida nasip etsin olmayanlara da en kisa zamanda nasip etsin bu guzel duyguyu :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende dun ogrendim hamile oldugumu rabbime sukurler olsun allah saglicakla kucagima almayida nasip etsin olmayanlara da en kisa zamanda nasip etsin bu guzel duyguyu :)

bende dün öğrendim hamile olduğumu çok şaşkınım süpriz oldu benim için eşimle çok mutluyuz:))

Kızlar gözünüz aydın. Allahım sağlıkla ve sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

kızlarr yarın doktora gidiyorum ilk tanışmamızı gerçekleştirelim bebişimle inşaallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…