- Konu Sahibi askhicbitmez
-
hm.. bende duyamayabilirim o zaman, neyse tek sağlıklı olsun sonra duyayım, kesemizi görmek için erken değil değil mi kızlar yani normal şartlarda görürüm artık 6. haftada
banada aynı şekilde ama işte bişeyleri hazırlarken kokuları yüzünden çok zorlanıyorum geçen gün patates haşlayayım dedim kokusundan daha pişerken fena oldum.bu seferde yiyemiyorum ama açlığı gerçekten kısa aralıklarla çok hissediyorum.daha şimdiden 3 kilo almışım ne yapıcam bilmem.genelde de kraker yiyorum o iyi geliyor senin yaptığın başka şey varmı.ben mesela ara öğünlerimde 2 tane ceviz 2 kayısı daha sonra günde 2 bardak süt birde hergün ananas yemeye dikkat ediyorum midem kabul ettiği sürece
Merhaba kızlar. Bende uzun bir aradan, 8 haftalık bi düşükten ve 2. Tüp bebek tedavimin ardından çok şükür hamileyim.5 haftalık şuanda. Sadece 2 kez hcg bakıldı. 7,5 hafta olunca doktorum gel dedi , hem keseyi hem kalp atışını duymak için. Ama daha 2 koca hafta var
Uyku hali, ara sıra kasık ağrısı, ağızda değişik bi yapışıklık ve vücut ısımın artması gibi belirtilerim var. Göğüslerim hiç mi hiç sızlamıyo daha..bende bunu kafaya taktım neden hala başlamadı diye. Acaba bi sorun mu var:18: sizlerin kaçıncı haftada başlamıştı göğüslerde ağrınız??
Benim dünden beri canım sıkkın kızlar. Kayınvalidemi çağırdık, bize baksın diye, neyse geldi hoşgeldi, ama çok ateşli, nefes alamıyorum diye heryeri açtı, cereyanda kaldım bende. Dün gece ateşim 38 çıktı. Bir şekilde düşürdük, ama bugün öğlen yeniden yükseldi. Doktorumu aradım, yüksek ateş düşük riski dedi. İdrar tahlili ve kültürü istedi. İdrar tahlilimde enfeksiyon çıkmadı ama kan ve keton denen şey çıktı( Midem bulanmıyor, çıkarmıyorum da ama hiç iştahım yok, canım hiç yemek yemek istemiyor ( Zorluyorum kendimi
Korkuyorum şimdi...Normalde kayınvalidemi severim, ama şu an kızıyorum, bir de hiç üstüne alınmıyor, enfeksiyon kapmışsın diyor( ne olur dua edin bana...
BUgün izin aldım işe gitmedim, yarın da iyi olmazsam gitmeyeceğim...
canım güzel haberlerle gel inşaallah bize de haber ver olur mu kalp atışlarını duyup duyamadığınızı
Günaydın kızlar.. Herkese çok güzel bir gün diliyorum..
Limon suyu soran arkadaşım, limon asitli bebeğin kesesini eritir diye birşey hiç duymadım, asitli birşeyin keseyi erittiğini duymadım o hurafe bence canım ama istersen şekersiz limonata dene derim..
Rahatsızlanan arkadaşım, kayınvalideni suçlama bence çünkü herşey Allahın takdiri.. Eğer bebeğine ömür vermediyse Rabbim bir şeyi bahane edecektir, eğer ömür verdiyse sen paraşütle atlasan o yerinde duracaktır emin ol canını hiç sıkma..
Bir de yiyemediğimiz için çok üzülmeye gerek yok kızlar, çünkü bebekler kendine gerekli olan herşeyi anne vücudundan alıyorlar bizim yiyeceğimiz herşey kendimiz için, gerekli kalsiyum almazsak ileride kemik erimesi yaşayacak olmak bir örnek sadece..
Sakınan göze çöp batarmış kızlar rahat olun..
Tekrar mutlu haftalar.
Hanımlar,
Bende mide bulantısı korkunç değil ama yağlı bir sey goremiorum. sadece pilav,pure veya makarna yemek istiyorum.
Bir de 2 haftada 1kilo almışım, süper dikkat ediyorum ama. sürekli su iiyorum, sisiriyor mu acaba? yanlarım pörtledi simdiden, popom biraz buyuduulan daha 2 aylık bile değil.
sizler nasılsınız?
merhaba kızlar Rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Bende mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim :) acaba aranızda progestan ve mide bulantısı için ilaç kullanan varmı ? ben progestan kullanıyorum çok fazla yan etkisini görüyorum. progestan kullanıp yan etkisini yaşayan var mı ? mide bulantısı içinde dramamine verdi doktorum oda hiç iyi gelmiyor
selam kızlar bende hamile olduğumu ayın 25 inde öğrendim.2 şer gün arayla beta hcg ye bakıldı.Sonuçlar 89-170-364 doktor herşey normal gözüküyor dedi.5 Haziran' da ilk ultrasona bakılacak inş.keseyi görebilir.
kızlar ben battan 1 gün önce idrar testi yaptım ve silik çizgi çıkmıştı bat günümde kan testi yaptırdım 45 çıktı sonucum doktor 3 haftalık demişti 13/05 de randevu aldım kesemizi görmek için Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı sağlıklı melekler nasip etsin inşallah
evet benim gibi mayıs da öğrenenler var mı
Merhaba, bende progestan kullanıyordun 2 gün öncesine kadar. Acayip yan etkisi oldu bende. Sarhoş gibiydim içerken, başım dönüyor midem acayip oluyor falan... Birde diş etlerim çok fena iki gündür, bunuda fazla progestan hormu yapıyormuş diş etlerine.
Bugün acayip midem bulanıyor, hiç keyfim yok. Çalışıyorum eve gitmek istiyorum. Diş etlerim yüzünden yemek bile yiyemiyorum. Ben yarın dr gideceğim mide bulantısı için daha birşey kullanmıyorum. Keseyi görmüştük 2 hafta önce, inşallah yarında kalp atışlarını görürüz. Cuma günün yüzü suyu hürmetine inşallah. Dualarımda hep sizlerde varsınız. Allahın izniyle sağlıklı ve sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Cumanız mübarek ve hayırlara vesile olsun arkadaşlar.[/
Kalp atışlarını duymak çok güzel gerçekten sende Allah'ın izniyle yarın duyarsın. Doktor kalp atışlarını dinlettikten sonra ben soracak olduğum soruları bile unutuyorum çok heyecanlanıyorum :) canım sen progestanı neden bıraktın ben doktora sadece akşamları içeyim dedim olmaz dedi. Rabbim yardımcın olsun gerçekten ben hamile kalmadan işi bırakmıştım iyiki de bırakmışım bu ilacı kullanıp da ayakta kalabilmek çok zor... yarın inşallah güzel haberlerini duyarız :)
selam kızlar bende hamile olduğumu ayın 25 inde öğrendim.2 şer gün arayla beta hcg ye bakıldı.Sonuçlar 89-170-364 doktor herşey normal gözüküyor dedi.5 Haziran' da ilk ultrasona bakılacak inş.keseyi görebilir.
Merhaba, bende progestan kullanıyordun 2 gün öncesine kadar. Acayip yan etkisi oldu bende. Sarhoş gibiydim içerken, başım dönüyor midem acayip oluyor falan... Birde diş etlerim çok fena iki gündür, bunuda fazla progestan hormu yapıyormuş diş etlerine.
Bugün acayip midem bulanıyor, hiç keyfim yok. Çalışıyorum eve gitmek istiyorum. Diş etlerim yüzünden yemek bile yiyemiyorum. Ben yarın dr gideceğim mide bulantısı için daha birşey kullanmıyorum. Keseyi görmüştük 2 hafta önce, inşallah yarında kalp atışlarını görürüz. Cuma günün yüzü suyu hürmetine inşallah. Dualarımda hep sizlerde varsınız. Allahın izniyle sağlıklı ve sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Cumanız mübarek ve hayırlara vesile olsun arkadaşlar.[/
Kalp atışlarını duymak çok güzel gerçekten sende Allah'ın izniyle yarın duyarsın. Doktor kalp atışlarını dinlettikten sonra ben soracak olduğum soruları bile unutuyorum çok heyecanlanıyorum :) canım sen progestanı neden bıraktın ben doktora sadece akşamları içeyim dedim olmaz dedi. Rabbim yardımcın olsun gerçekten ben hamile kalmadan işi bırakmıştım iyiki de bırakmışım bu ilacı kullanıp da ayakta kalabilmek çok zor... yarın inşallah güzel haberlerini duyarız :)
Canım inşallah Cenabı Allahım hepimize nasip eder o duyguyu. Ben kendim bıraktım progestanı. Sen beni çok iyi anlarsın çalıştığım için çok zorlanıyorum. Bende bi daha ki ay bırakmayı düşünüyorum. Yarın haber veririm inşallah o pıt pıtları duymak nasip olur.
Bu progestan hapını herkese vermiyor herhalde, gerçekten içemiyorum çok zorlanıyordum dünden buyana içmiyorum, hakkımda hayırlısı.
Bende dun ogrendim hamile oldugumu rabbime sukurler olsun allah saglicakla kucagima almayida nasip etsin olmayanlara da en kisa zamanda nasip etsin bu guzel duyguyu :)
bende dün öğrendim hamile olduğumu çok şaşkınım süpriz oldu benim için eşimle çok mutluyuz:))
Kızlar gözünüz aydın. Allahım sağlıkla ve sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
kızlarr yarın doktora gidiyorum ilk tanışmamızı gerçekleştirelim bebişimle inşaallahhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?