- Konu Sahibi askhicbitmez
-
bende dün öğrendim hamile olduğumu çok şaşkınım süpriz oldu benim için eşimle çok mutluyuz:))
Ewetttt şimdi doktrdan geldım we bebişimin kalp seslerını dınledık ..gercekten harıka bısy o an ne hıssettgımı bılemedım :) 9. haftasına grmıs miniğim we 1,5 cm dedı doktrum :) mıde bulantım ıcın de ılacı pek tawsıye etmedıggını syledı bende ıstemedım ne yapıcm minniğimn saglıgı ıcın az daha cekıcez bulantıları
selamlar herkese,, mide bulantılarım geçen hafta başladı çok yoğun geçtiği halde son 2 gündür kusmalarım arada devam etse de daha rahat hissediyorum kendimi,, ben gibi olan var mı aranızda?
5 haftalıkken bende de yoktu 6.ya girdim bir haftadır yoğun bi şekilde başladı her an başlayabilir yani,,5 haftalık bende nıye mıde bulantısı yok?????????? saglıksız bı gebelıkmı acaba dıye dusunmeye baslıcam gercı doktr bazılarında olmaz dedı ama yınede merak edıyorm?????
5 haftalık bende nıye mıde bulantısı yok?????????? saglıksız bı gebelıkmı acaba dıye dusunmeye baslıcam gercı doktr bazılarında olmaz dedı ama yınede merak edıyorm?????
Yok yok hic tekaslanma xanim herjesin bungesi farkli tepkiler gisterebilir vende de huc bukanti yok ve bebisim saglikli gozukuyor endiselenme
Ayyy cok uzuldum canim dikkat et kendine. Gelmesinden felnemesi daha iyi olcakmis gene camı falan acmiyo ama dimi. Cok kizdim bende kayinvalidene
Winebir , geçmiş olsun canım yaa
Atlatırsın korkma, dualarım seninle.. toparlan bir an once arkadasm
yani bencee limonun eritmesi saçma geldi banada. yaklaşık hergün bi sade soda içiyorum. midemi rahatlatıyor sanki. fazlası zararmış ama günde 1 tane idealmiş.
5 haftalık bende nıye mıde bulantısı yok?????????? saglıksız bı gebelıkmı acaba dıye dusunmeye baslıcam gercı doktr bazılarında olmaz dedı ama yınede merak edıyorm?????
Kızlar birşey soracağım. Doktor bana tahlil verdi butun tahlilleri daha once saglik ocağında yaptirdim fakat 5 tanesi kalmıştı. Doktor o tahlilleri istedi saglik ocaginda yapilmiyormus ozel hastaneye sordum 450 tl fiyat dediler. Devlet hastanesinde yaptirsamdirek tahlil kagidiyla gidince yaparlarmi yoksa devlet hastanesindeki doktoea da ggorunmek zorundamiyim. Bilginiz varmi acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?