Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Ewetttt şimdi doktrdan geldım we bebişimin kalp seslerını dınledık ..gercekten harıka bısy o an ne hıssettgımı bılemedım :) 9. haftasına grmıs miniğim we 1,5 cm dedı doktrum :) mıde bulantım ıcın de ılacı pek tawsıye etmedıggını syledı bende ıstemedım ne yapıcm minniğimn saglıgı ıcın az daha cekıcez bulantıları

Gözünüz aydın tatlım. Darısı benim ve tüm bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah

selamlar herkese,, mide bulantılarım geçen hafta başladı çok yoğun geçtiği halde son 2 gündür kusmalarım arada devam etse de daha rahat hissediyorum kendimi,, ben gibi olan var mı aranızda?

selamlar herkese,, mide bulantılarım geçen hafta başladı çok yoğun geçtiği halde son 2 gündür kusmalarım arada devam etse de daha rahat hissediyorum kendimi,, ben gibi olan var mı aranızda?

5 haftalık bende nıye mıde bulantısı yok?????????? saglıksız bı gebelıkmı acaba dıye dusunmeye baslıcam gercı doktr bazılarında olmaz dedı ama yınede merak edıyorm?????

rahatsın işte boş ver canım benim birçok tanıdığım var hiç midesi bulanmayan gayet sağlıklı bebekleri var ben sürünüyorum resmen yolda bile yürüyemiyorum kokulardan

selam kızlarben de bugün öğrendim hamile olduğumu....allah hepimize hayırlısını versin ve yardımcımız olsun.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..isteyenlere de nasip etsin allahım(amin)

5 haftalık bende nıye mıde bulantısı yok?????????? saglıksız bı gebelıkmı acaba dıye dusunmeye baslıcam gercı doktr bazılarında olmaz dedı ama yınede merak edıyorm?????
5 haftalıkken bende de yoktu 6.ya girdim bir haftadır yoğun bi şekilde başladı her an başlayabilir yani,,

Yok yok hic tekaslanma xanim herjesin bungesi farkli tepkiler gisterebilir vende de huc bukanti yok ve bebisim saglikli gozukuyor endiselenme

bende 30 mayısta öğrendim hamile olduğumu. 30 mayıs aynı zamanda benm doğum günüm. doktora henüz gitmedim.erken test yaptım çünkü. daha adet günüm bile gelmeden test pozitif çıktı. umarım bir yanlışlık yoktur ve hamileyimdir.

Kızlar birşey soracağım. Doktor bana tahlil verdi butun tahlilleri daha once saglik ocağında yaptirdim fakat 5 tanesi kalmıştı. Doktor o tahlilleri istedi saglik ocaginda yapilmiyormus ozel hastaneye sordum 450 tl fiyat dediler. Devlet hastanesinde yaptirsamdirek tahlil kagidiyla gidince yaparlarmi yoksa devlet hastanesindeki doktoea da ggorunmek zorundamiyim. Bilginiz varmi acaba??

Ayyy cok uzuldum canim dikkat et kendine. Gelmesinden felnemesi daha iyi olcakmis gene camı falan acmiyo ama dimi. Cok kizdim bende kayinvalidene

Sorma canım gece de iki pencereyi açık bırakmış, gecenin bir yarısında üşüyerek uyandım...Zaten günlerdir ateşle cebelleşiyrum, eşim gitti pencereleri kapattı, ve annesine çok kızdı. Düşüncesizlik mi bu, ihmal mi, unutkanlık mı bilemedim. Ama son durumum malasef iç açıcı değil. Bademcik iltihalpanması tanısı koyuldu. Doktor bir de üstüne azarladı beni. Kadın doğumcum ile görüşerek 1000 mg larpogen isimli antibiyotik verdiler. Eğer tedavi olmazsam ateşin ve vücüdumumda enfeksiyonun bebeğe zararı olacağını söylediler. Şimdiden içime bir şüphe kuşku girdi. Allah bebeğime sağlık ve güç versin. Bu sabah minnacık iki parça geldi, pembemsi. Daha da moralim bozuldu. Ben çekeyim, ama ona birşey olmasın...Dua edin bizim için...

yani bencee limonun eritmesi saçma geldi banada. yaklaşık hergün bi sade soda içiyorum. midemi rahatlatıyor sanki. fazlası zararmış ama günde 1 tane idealmiş.

Bana doktorum istediğin kadar soda içebilirsin, hiçbir sakıncası yok dedi. Hatta bazı gebelerde mide bulantısını önlemek için kola iyi gelebiliyor. O zaman kolayı ilaç niyetine, günde maksimum bir bardak içebilirsin, dedi. Ben de hem bu hastalıktan dolayı hem de hebelikten dolayı çok kötüyüm, hiçbirşey yiyemiyorm, yediğimi çıkarıyorum, ama sonra yine zorluyorum kendimi. Haşlanmış patates bana çok iyi geiyor..

aranıza yeni katılıyorum. 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu.ne yapacağımı bilemedim. çok güzel bir duyguymuş.

Hiç dert etme, prolaktin hormunu belirliyor midemizin bulantısı, bazı kadınlarda bu hormon çok yüksek oluyor, bazıların da az:)) 4.5 aylık hamile arkadaşım var, mide bulantısı yok ve canı ne istiyorsa yiyor:)) ama şimdiden baya bir kilo aldı...Sen dert etme...Ben de senin gini hiç belirtim yok, acama hamile değil miyim diyordum. 6 haftalıkla birlikte dünyam değişti...

Arkadaşım şu taktikle, bütün tahlillerini devlet hastanesinde yaptırdı. Gidiyorsun devlet hastanesine kadın doğumdan randevu alıyorsun, gebeyim, takiplerimi burada yaptracağım, diyorsun o da istiyor. Veya şunu da deneyebilirsin, kendi doktorunun istediğini tahlil kağını gösterip bunları buada yaptırmam mümkün mü diyorsun. Ben her iki yolu da denedim. İşe yarıyor:)) Özellikle Kağıthane devlet ile levent semt polikliniğinde:))

dün ben muayene oldum doktorda keseyi gördük çok şükür ama kalp atışlarını duymadık.2 hafta sonraya randevu verdi.

aklıma takılan birşey var yanlız. bana bi çok tahlil verdi. açlık kan şekeri kızamıkçık hcv hbs tiroid alt ast gibi bunlar biraz endişelendirdi.

biraz kilo var bende bunla alakalmıdır sizce. dün heyecandan birşey soramamışım doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…