Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

bende hamileyim sanırım dün kan testi kaptırdım beta 473.75 çıktı hemşireye sinir oldum sonucu soruyorum doktorunuz yokmu diyo yok dedim doktora gitmedim henüz sonuç ne dedim pozitif görünüyor dedi emin olamadım bi türlü pazartesi doktora gidicem

hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli inşallah

merhabalar bende 2 gün önce yaptığım idrar testinde silik çıkması üzerine kan testi yaptırdım değerim 74 çıktı.adetten bir gün sonra yani.şimdi tekrar yaptırmaya korkuyorum.sizce hersey normal mi gözüküyor dışardan:)

hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz,inşallah sağlıkla alırsın kucağına...

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz,inşallah sağlıkla alırsın kucağına...

themiselin senin için de hayırlısı olsun.. Allah gönlüne göre versin..[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim seda.Benim daha önce 7 haftalık bebeğim düştü. O nedenle çok tedirginim. Umarım sorun olmaz hiç birimizde!

canım bana da aynılarını verdi bebeğe geçecek bi hastalık olup olmadığına bakılıyomuş ve hamilelikte de tiroid önemliymiş ondan istemiştir.

Maşallah canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah:)

Hayırlı olsun canım bende senin gibi adet tarihinden bir gün sonra kan testi yaptırdım.Beta hcg 89 çıktı 2 şer gün arayla tekrarlanacak bu test.Herşey normal bence evham yapma kendine.

mrb arkadaşlar ben de 30 mayıs günü kan testinde öğrendim hamile olduğumu adetim 2 gün gecikmişti ve değerim 131.69 çıktı. henüz doktora gitmedim en azından ilk gittiğimde keseyi görürüm belki diye adetimin 1 hafta geçmesini bekliyorum. ama bir yandan da çok tedirginim bişey olucak diye daha önceki hamileliğimde boş gebelik geçirmiştim çünkü. bide ben de kasıklarımda hafif ağrı dışında bir belirti yok, örneğin göğüs ağrısı henüz hiç yaşamadım, acaba erken mi yoksa bir sorun mu var bilemiyorum, umarım her şey yolunda gider ve bebeklerimize sağlıkla kavuşabiliriz.

bende seninle aynı gün öğrendim hamile olduğumu ancak daha hiç doktora gitmedim ve kan testide yaptırmadım. biraz daha bekleyeyim dedim. inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur bende bi sorun var mı yok mu çok merak ediyorum aslında. ama göğüslerde benimde bir hassasiyet yok.

hayırlı olsun arkadaşlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…