- Konu Sahibi askhicbitmez
-
bende hamileyim sanırım :d dün kan testi kaptırdım beta 473.75 çıktı hemşireye sinir oldum sonucu soruyorum doktorunuz yokmu diyo yok dedim doktora gitmedim henüz sonuç ne dedim pozitif görünüyor dedi emin olamadım bi türlü pazartesi doktora gidicem
Tsk ederim canim progestan ne ise yariyo
Canım inşallah Cenabı Allahım hepimize nasip eder o duyguyu. Ben kendim bıraktım progestanı. Sen beni çok iyi anlarsın çalıştığım için çok zorlanıyorum. Bende bi daha ki ay bırakmayı düşünüyorum. Yarın haber veririm inşallah o pıt pıtları duymak nasip olur.
Bu progestan hapını herkese vermiyor herhalde, gerçekten içemiyorum çok zorlanıyordum dünden buyana içmiyorum, hakkımda hayırlısı.
canım ne yaptın dün duydun mu pıtpıtları ?
progestanı bana düşük riskim var diye verdi doktor düşük önleyici olarak da biliniyor...
hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli inşallah
merhabalar bende 2 gün önce yaptığım idrar testinde silik çıkması üzerine kan testi yaptırdım değerim 74 çıktı.adetten bir gün sonra yani.şimdi tekrar yaptırmaya korkuyorum.sizce hersey normal mi gözüküyor dışardan:)
bende hamileyim sanırımdün kan testi kaptırdım beta 473.75 çıktı hemşireye sinir oldum sonucu soruyorum doktorunuz yokmu diyo yok dedim doktora gitmedim henüz sonuç ne dedim pozitif görünüyor dedi emin olamadım bi türlü pazartesi doktora gidicem
bambu nerdesin canım gittin mi doktora?
dün ben muayene oldum doktorda keseyi gördük çok şükür ama kalp atışlarını duymadık.2 hafta sonraya randevu verdi.
aklıma takılan birşey var yanlız. bana bi çok tahlil verdi. açlık kan şekeri kızamıkçık hcv hbs tiroid alt ast gibi bunlar biraz endişelendirdi.
biraz kilo var bende bunla alakalmıdır sizce. dün heyecandan birşey soramamışım doktora.
Ewetttt şimdi doktrdan geldım we bebişimin kalp seslerını dınledık ..gercekten harıka bısy o an ne hıssettgımı bılemedım :) 9. haftasına grmıs miniğim we 1,5 cm dedı doktrum :) mıde bulantım ıcın de ılacı pek tawsıye etmedıggını syledı bende ıstemedım ne yapıcm minniğimn saglıgı ıcın az daha cekıcez bulantıları
merhabalar bende 2 gün önce yaptığım idrar testinde silik çıkması üzerine kan testi yaptırdım değerim 74 çıktı.adetten bir gün sonra yani.şimdi tekrar yaptırmaya korkuyorum.sizce hersey normal mi gözüküyor dışardan:)
mrb arkadaşlar ben de 30 mayıs günü kan testinde öğrendim hamile olduğumu adetim 2 gün gecikmişti ve değerim 131.69 çıktı. henüz doktora gitmedim en azından ilk gittiğimde keseyi görürüm belki diye adetimin 1 hafta geçmesini bekliyorum. ama bir yandan da çok tedirginim bişey olucak diye daha önceki hamileliğimde boş gebelik geçirmiştim çünkü. bide ben de kasıklarımda hafif ağrı dışında bir belirti yok, örneğin göğüs ağrısı henüz hiç yaşamadım, acaba erken mi yoksa bir sorun mu var bilemiyorum, umarım her şey yolunda gider ve bebeklerimize sağlıkla kavuşabiliriz.
bende seninle aynı gün öğrendim hamile olduğumu ancak daha hiç doktora gitmedim ve kan testide yaptırmadım. biraz daha bekleyeyim dedim. inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur bende bi sorun var mı yok mu çok merak ediyorum aslında. ama göğüslerde benimde bir hassasiyet yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?