- Konu Sahibi askhicbitmez
-
geldim canımm çok yorgunum yaa deli gibi yürüdük. bebişimizin kesesini gördük 6 haftalık dedi hatta beli belirsiz kalp atışı görünüyo ama haftaya tekrar gel duyalım dedi. çok şükür şimdilik herşey yolundaaa
geldim canımm çok yorgunum yaa deli gibi yürüdük. bebişimizin kesesini gördük 6 haftalık dedi hatta beli belirsiz kalp atışı görünüyo ama haftaya tekrar gel duyalım dedi. çok şükür şimdilik herşey yolundaaa
canım doktor tercihin neresi, araştıra bildin mi, ben akropol e gittim ama memnun kalmadım
Arkadaşlar,
3 fırça ucu kadar kan vardı ic camasırımda.. Doktorumu aradım, progestan'a başlıyorum. Ne olur bol sans dileyin, dua edin benim için. Umarım yavruma bir sey olmaz
Canim bi arkadasim 29 mayis hastanesine gittigini soyledi hatta doktor ismi de Verdi ama hatirlamiyorum. Ogrenebilirim istersen...
içini ferah tut canım rabbim korusun bebeğini dikkat et kendine yorulma dinlen bol bol
cnm rabbim yardımcın olsun dıkkat et kendıne. bu arada benımde kas agrılarım var bugun işteyım ve yatasım var eve gıdıp ama maalesef burasıda karısık oldugu ıcın iştende izin alamıyorum 5i iple cekıyorum((
sabah dişimi fırçalarken acayip bı bulantı vardı dış fırçalı yamıyorum sızde de öle olan var mı???
Arkadaşlar,
3 fırça ucu kadar kan vardı ic camasırımda.. Doktorumu aradım, progestan'a başlıyorum. Ne olur bol sans dileyin, dua edin benim için. Umarım yavruma bir sey olmaz
Arkadaşlar,
hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz,inşallah sağlıkla alırsın kucağına...
herşey yolundadır umarım.ben hala kan testini yenilemedim.korkumdan dolayı.Tek hissettiğim karın ağrısı hafif hafifi ve göğüste ağrı..Hayırlı olsun canım bende senin gibi adet tarihinden bir gün sonra kan testi yaptırdım.Beta hcg 89 çıktı 2 şer gün arayla tekrarlanacak bu test.Herşey normal bence evham yapma kendine.
Canım kan testi sonucun nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?