Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Arkadaşlar,

3 fırça ucu kadar kan vardı ic camasırımda.. Doktorumu aradım, progestan'a başlıyorum. Ne olur bol sans dileyin, dua edin benim için. Umarım yavruma bir sey olmaz

merhaba kızlar ben de dün gittim dr a kalp atışlarını dinledik gelişimi iyiymiş 1 cm dedi dr bulantım için ilaç verdi bugün içtim ve içtiğimden beri kafamı kaldıramıyorum sersem gibi oldum ikili teste kadar 2 haftada bir gidecekmişim riskli haftalar geçene kadar sonra ayda bir dedi hayırlısı bakalım

hadi gözün aydın canım bende yarın gidicem öğlen dua etde gittğime değsin

herkese selam benimde kan testim pozitif çıktı :) ama hamile gibi hissetmiyorum henüz hiç bulantı yok sadece mutluluk Allah hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Canim bi arkadasim 29 mayis hastanesine gittigini soyledi hatta doktor ismi de Verdi ama hatirlamiyorum. Ogrenebilirim istersen...

canım günaydın çok teş.ederim 29 mayısa hamile kalmadan önce gitmiştim doktorları çok tatlı , ama aşırı kalabalıktı hastane ve benim bulunduğum yere çok uzak, sanırım Lokman Hekime gidicem, Sebehat Hanıma, oraya gidip çok memnun kalan arakadaşım vardı, bakalım hayırlısı

içini ferah tut canım rabbim korusun bebeğini dikkat et kendine yorulma dinlen bol bol

cnm rabbim yardımcın olsun dıkkat et kendıne. bu arada benımde kas agrılarım var bugun işteyım ve yatasım var eve gıdıp ama maalesef burasıda karısık oldugu ıcın iştende izin alamıyorum 5i iple cekıyorum((
sabah dişimi fırçalarken acayip bı bulantı vardı dış fırçalı yamıyorum sızde de öle olan var mı???

günaydın bende sabahları diş fırçalamayı unuttum çok fena yapıyor beni bi kaç saat geçtikten sonra iş yerinde fırçalıyorum

günaydın kızlar nasılsınız? perşembeden beri giremedim nete.. perşembe doktora gittik ilk gittiğimde dra son adet tarihimi yanlış mı söyledim o mu yanlış anladı bilemiyorum ama düzelttik geç döllenme yokmuş normalmişim :) kalp atışlarını da dinledik çok güzeldi temmuzde ikili test istedi sonrasında da çağırdı yanına.. arada gel demedi biraz kafam takıldı ama ne bilim doktoruma da güveniyorum çok.. yeni hamile olduklarını öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın.. herkes bol bol dinlensin ve dua etsin Allah bebişlerimizi ve bizi korusun sağlık versin.. anladım ki bu iş sabır işi.. şimdi ikili test yaptırıp sonucu çıkana kadar içim içimi yiyecek biliyorum

Arkadaşlar,

3 fırça ucu kadar kan vardı ic camasırımda.. Doktorumu aradım, progestan'a başlıyorum. Ne olur bol sans dileyin, dua edin benim için. Umarım yavruma bir sey olmaz

canım çok dikkat et kendine.. dualarım seninle.. ama korkma olur mu Allah yardımcın olsun

Hayırlı olsun canım bende senin gibi adet tarihinden bir gün sonra kan testi yaptırdım.Beta hcg 89 çıktı 2 şer gün arayla tekrarlanacak bu test.Herşey normal bence evham yapma kendine.
herşey yolundadır umarım.ben hala kan testini yenilemedim.korkumdan dolayı.Tek hissettiğim karın ağrısı hafif hafifi ve göğüste ağrı..

Merhaba herkese..

Dün itibarı ile ben de bir anne adayıyımm..28 yaşındayım ve 1,5 senelik evliyim..ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım..

sanırım sizler beni en iyi anlayanlar olursunuz..sadece kan testi yaptırdım..henüz detaylı bir muayne olmadım..önce doktor seçmeliyim..

bu hafta doktora gidip her şeyi öğrenmeliyim..

ama kan testine göre 4 haftalık bir bebişim var artık..

Canım kan testi sonucun nedir.

Benim son adet tarihim 26 Nisan idi..6 günlük bir gecikmem olmuştu..idrar testinde kabak gibi çift çizgi çıkınca doktora muayne olmadan kendim yaptırdım testi..1462,5 çıktı..daha sonra doktara girdim ama muayne olmadım sadece sonucu söyledim..son adet tarihine gçre 4 haftalıktır dedi..

Benimde son adet tarihim 29 nisan.Bende 30 mayısta yani adetim 1 gün geçince test yaptırdım.İdrarda silik çıktı kanda ise değerim 74 çıktı.Bana düşük gibi geldi.O yüzden sordum canım.Hepimizin hakkında hayırlısı.allahım bizede kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…