- 24 Ağustos 2010
- 357
- 7
- 96
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
Benimde son adet tarihim 29 nisan.Bende 30 mayısta yani adetim 1 gün geçince test yaptırdım.İdrarda silik çıktı kanda ise değerim 74 çıktı.Bana düşük gibi geldi.O yüzden sordum canım.Hepimizin hakkında hayırlısı.allahım bizede kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
canım bana da aynılarını verdi bebeğe geçecek bi hastalık olup olmadığına bakılıyomuş ve hamilelikte de tiroid önemliymiş ondan istemiştir.
5 haftalık bende nıye mıde bulantısı yok?????????? saglıksız bı gebelıkmı acaba dıye dusunmeye baslıcam gercı doktr bazılarında olmaz dedı ama yınede merak edıyorm?????
merhaba ben aranıza yeni katıldım,mayısta bebişimin olacağını öğrendim şimdi 6 buçuk haftalğız sat a göre ama 1 hafta geriden geliyoruz geç döllenmeymiş.bundan önce 2 düşüğüm vardırabbim hepimize evlatlarmıza kavuşmak nasip etsin..
isteyenlere de aratmasın evlat kokusundan mahrum etmesin..
hayırlısı olsun rabbim hepimizinkini korusun mübarek üç aylarda.
Benimde son adet tarihim 29 nisan.Bende 30 mayısta yani adetim 1 gün geçince test yaptırdım.İdrarda silik çıktı kanda ise değerim 74 çıktı.Bana düşük gibi geldi.O yüzden sordum canım.Hepimizin hakkında hayırlısı.allahım bizede kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Arkadaşlar lütfen banada cvp yazın.Durumumdan önceki mesajlarda bahsettim.
hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz,inşallah sağlıkla alırsın kucağına...
o erken gebelik testleri ya da adet gününde doğru sonuç veriyo denenlere kanmayın bu arada.. sağlam da para verip aldık adet günümde bakmıştım yoktu hiç bişi silik çizgi bile ki güya testin %99 doğruluk payı vardı.. :)
bu arada kızlar mide bulantıma çözüm buldum
tuzlu çay çok iyi geliyor deneyin bence
görümcem söledi bana da işe yaramaz dedim ama hakketen yarıyo
2-3 saat idare ediyo
ara ara tekrarlamak gerekiyo olsun o na da razıyım ben
kıyafet değişimlerini ne zaman yapmaya başlayacaz acaba ben kilomu aldım yoksa karnımmı büyüdü bilmiyom ama kotlarım sanki daraltıyolar beni
iyi geliyorsa bizde deneyelim canım ama çay iyi demiyolar hamilerlere ne kadar dogru bilmiyorum bende sürekli yanımda kraker taşıyorum yatagımın başucunda falan o da iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?