Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Arkadaşlar,

3 fırça ucu kadar kan vardı ic camasırımda.. Doktorumu aradım, progestan'a başlıyorum. Ne olur bol sans dileyin, dua edin benim için. Umarım yavruma bir sey olmaz

Arkadaşlar,

Agrım falan yok cok sukur, progestan kullanıyorum, kanamam da yok ama bir sey dikkatimi cekti , son 2 gundur akıntımda geçti. Acayip akıntım vardı artık yok.

Sizde durum nasıl? Sizce durum normal mi?

Nasil oldun canim daha iyimisin artık

slm bayanlar bende aranıza yeni katıldım bende mayısta hamiş olduğumu öğrenenlerdenim çokk şüküürr benide aranıza alırsanız sewinirim:)

Hayırlı olsun cnm benım :) bende cuma gittm kalp sesını duyduk miniğimizn... temmzda ıkılı testı yaptrcaz bızde..inşllah saglıklı olurlr :)

bugun dr gittim 6+3 odum diye kese çok az büyümüş dr dedi kji bu geç döllenmiş erkek olma ihtimali cok yüksek dedı ama yıne bebek yoktu 15 gun sonra yıne gidicem bıraz canım sıkıldı bugun aslında biraz ona kızım bu zamanda canlanmıstı

Arkadaşlar,

Agrım falan yok cok sukur, progestan kullanıyorum, kanamam da yok ama bir sey dikkatimi cekti , son 2 gundur akıntımda geçti. Acayip akıntım vardı artık yok.

Akintin nasildi yumurtlama donemindeki gibi mi yoksa daha mi fazla. Benim bazen karnimda incecik bi batma oluyor obatma geziyor karnimda daha cok kucuk ama bebek mi yapiyor baska bisey mi anlamadim.

Fazla tuz siskinlik yapmasin sonra ilerleyen donemlerde siskinlik oldumu bir daha inmiyormus. Aman canim dikkat et

Arkadaşlar,

Benimde aynisi canim doktora sordum hatta onemli degil herkeste farkli olur dedi. Ben 7. Haftaya girdim gunde ya hic gelmiyo yada bi damla kadar geliyo

arkadaşlar benim kesem kayboldu artık hamile değilim buda olmadı yinede şükür benim yavrumun ömrünü allah sizin bebelere verir inşallah kib

arkadaşlar benim kesem kayboldu artık hamile değilim buda olmadı yinede şükür benim yavrumun ömrünü allah sizin bebelere verir inşallah kib

Geçmiş olsun canim uzme kendini sakın. yeniden anne olursun allah olacak olana uzun saglikli omur versin. Yenuden aramiza katilirsin insallah

arkadaşlar bendede bulantı degılde tiksinme başladı. yemek yapmıyorum kokuusndan rahatsız luyorum buzdolabı kokusuda aynı rahatsız edıyor şimdil kardesım yanımda yapıyorda o gidince ne olcak bılmıyorum. ayrıca bende basen göbek şimdiden buyudu((

Geçmiş olsun canim uzme kendini sakın. yeniden anne olursun allah olacak olana uzun saglikli omur versin. Yenuden aramiza katilirsin insallah

çok şükür yine allah verir allah alır Hiç Hamile kalmamış olsaydım o zaman sorun büyük olurdu

Son düzenleme:
sabah durakta otobüs beklerken ablamın biri karnıburnunda 2 gün sonra doğaracak resmen yaktı sigarasını içmeye başladı bende sigara kullanan biriydim ama bu şekildede içilmezki canım istedi onu öyle görünce şimdide aklımdan çıkmıyor

günaydın güzel anneler...nasılsınız bakalım..bir ay sonraya randevu alanlar banada doktorum oyle gun verdı kalp atısından sonra 22 hazıranda bnmde kontrolum var..bulantılarımla yasamaya calısıyorum..bırde calısınca dahada katlanılmaz oluyo..sabahları mahvoluyorum resmen..ama bebeğimi göreceğim gunu sabırsızlıkla beklıyorum..herkes kendine cookk ıyı baksın güzel günler

ay senin bebişin gözleri belriginleşmiş, yerim ben onun gözlerini..

çalışırken hamile olmak zormuş ya, psikolojik olarak bile zor, bebğim olmasına çok sevincek olmama rağmen, genel ruh hali olarak bir mutsuzluk var içimde sanki..

bu arada kızlar şu 6 ay bize çıkacak gibi inş. 8 hafta doğum öncesi, 16 hafta doğum sonrası, ben 6 ayda ücretsiz almayı düşünüyorum. moralimi düzelten tek şey bu , şu aralar, gideceğim günleri hesaplamak..

22 haziranda randevum var ondan önce gidip şu idrar, kan (gebelik rutinlerini) yapsam, randevu esnasında en azından kanda bi sorn var mı öğrenmil olurum diye düşünüyorum..öpüldünüz

Son düzenleme:

yazık günah değil mi o bebeğe yahu hamileyken bari yapmasınlar. benim sigara dumanı midemi bulandırıyor. alt komşum camında içiyo kokusu salondan bana geliyor. korkunç bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…