- Konu Sahibi askhicbitmez
-
Arkadaşlar,
3 fırça ucu kadar kan vardı ic camasırımda.. Doktorumu aradım, progestan'a başlıyorum. Ne olur bol sans dileyin, dua edin benim için. Umarım yavruma bir sey olmaz
Sorma canım gece de iki pencereyi açık bırakmış, gecenin bir yarısında üşüyerek uyandım...Zaten günlerdir ateşle cebelleşiyrum, eşim gitti pencereleri kapattı, ve annesine çok kızdı. Düşüncesizlik mi bu, ihmal mi, unutkanlık mı bilemedim. Ama son durumum malasef iç açıcı değil. Bademcik iltihalpanması tanısı koyuldu. Doktor bir de üstüne azarladı beni. Kadın doğumcum ile görüşerek 1000 mg larpogen isimli antibiyotik verdiler. Eğer tedavi olmazsam ateşin ve vücüdumumda enfeksiyonun bebeğe zararı olacağını söylediler. Şimdiden içime bir şüphe kuşku girdi. Allah bebeğime sağlık ve güç versin. Bu sabah minnacık iki parça geldi, pembemsi. Daha da moralim bozuldu. Ben çekeyim, ama ona birşey olmasın...Dua edin bizim için...
günaydın kızlar nasılsınız? perşembeden beri giremedim nete.. perşembe doktora gittik ilk gittiğimde dra son adet tarihimi yanlış mı söyledim o mu yanlış anladı bilemiyorum ama düzelttik geç döllenme yokmuş normalmişim :) kalp atışlarını da dinledik çok güzelditemmuzde ikili test istedi sonrasında da çağırdı yanına.. arada gel demedi biraz kafam takıldı ama ne bilim doktoruma da güveniyorum çok.. yeni hamile olduklarını öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın.. herkes bol bol dinlensin ve dua etsin Allah bebişlerimizi ve bizi korusun sağlık versin.. anladım ki bu iş sabır işi.. şimdi ikili test yaptırıp sonucu çıkana kadar içim içimi yiyecek biliyorum
Arkadaşlar,
Agrım falan yok cok sukur, progestan kullanıyorum, kanamam da yok ama bir sey dikkatimi cekti , son 2 gundur akıntımda geçti. Acayip akıntım vardı artık yok.
Sizde durum nasıl? Sizce durum normal mi?
bu arada kızlar mide bulantıma çözüm buldum
tuzlu çay çok iyi geliyor deneyin bence
görümcem söledi bana da işe yaramaz dedim ama hakketen yarıyo
2-3 saat idare ediyo
ara ara tekrarlamak gerekiyo olsun o na da razıyım ben
Arkadaşlar,
Agrım falan yok cok sukur, progestan kullanıyorum, kanamam da yok ama bir sey dikkatimi cekti , son 2 gundur akıntımda geçti. Acayip akıntım vardı artık yok.
Sizde durum nasıl? Sizce durum normal mi?
arkadaşlar benim kesem kayboldu artık hamile değilim buda olmadı yinede şükür benim yavrumun ömrünü allah sizin bebelere verir inşallah kib
kızlar gebelik rutinlerini ne zaman yaptıracaksınız, geçen hafta gitmiştim en son randevuyu 1 ay sonraya verdi doktor, normal mi acaba?
Geçmiş olsun canim uzme kendini sakın. yeniden anne olursun allah olacak olana uzun saglikli omur versin. Yenuden aramiza katilirsin insallah
günaydın güzel anneler...nasılsınız bakalım..bir ay sonraya randevu alanlar banada doktorum oyle gun verdı kalp atısından sonra 22 hazıranda bnmde kontrolum var..bulantılarımla yasamaya calısıyorum..bırde calısınca dahada katlanılmaz oluyo..sabahları mahvoluyorum resmen..ama bebeğimi göreceğim gunu sabırsızlıkla beklıyorum..herkes kendine cookk ıyı baksın güzel günler
ay senin bebişin gözleri belriginleşmiş, yerim ben onun gözlerini..
çalışırken hamile olmak zormuş ya, psikolojik olarak bile zor, bebğim olmasına çok sevincek olmama rağmen, genel ruh hali olarak bir mutsuzluk var içimde sanki..
bu arada kızlar şu 6 ay bize çıkacak gibi inş. 8 hafta doğum öncesi, 16 hafta doğum sonrası, ben 6 ayda ücretsiz almayı düşünüyorum. moralimi düzelten tek şey bu , şu aralar, gideceğim günleri hesaplamak..
22 haziranda randevum var ondan önce gidip şu idrar, kan (gebelik rutinlerini) yapsam, randevu esnasında en azından kanda bi sorn var mı öğrenmil olurum diye düşünüyorum..öpüldünüz[/QUOTE
aynen ya çalışırken hamil olmak zormus bende sattlerı sayıyorum. bu arada evet bıze vuracak dogum ıznı bakan acıkladı meclıs kaapanmadan netleşecek. bende rapor daha sonrada ucretsız dusunuyorum en azında cocuk 1 yasına gelene kadr ıns
sabah durakta otobüs beklerken ablamın biri karnıburnunda 2 gün sonra doğaracak resmen yaktı sigarasını içmeye başladı bende sigara kullanan biriydim ama bu şekildede içilmezki canım istedi onu öyle görünce şimdide aklımdan çıkmıyor
Akintin nasildi yumurtlama donemindeki gibi mi yoksa daha mi fazla. Benim bazen karnimda incecik bi batma oluyor obatma geziyor karnimda daha cok kucuk ama bebek mi yapiyor baska bisey mi anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?