Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

tuzlu çayın tadı nasıl olur bilemiyorum ama doktorum bana çay ve kahveyi hayatından çıkar dedi çok aklıma gelirse bi damla çay koyup üstünü suyla tamamlayıp öyle içiyorum ama onun da anlamı yok :)

Bendede ayni kilo almadim ama gobek ve bel kalinlasmaya basladi sanki. Bi tane dar kotum var karnimin altina geliyor bisi olur diye giyemiyorum

canım bende bugün doktora gittim 6+2 kese ve rahim iyi kalp atışı duyulmadı 13ünde gel dedi bakalm ne olacak. doktorum bebeğin duruşu keseden dolayıda duyamamış olabiliriz dedi... ayın 10da da özele gidicem inşş duyulur kalp atışları benim de canım sıkıldı... ben doktora senden önce gidicem inşş seni rahatlacak haberler veririm sana....

kıyafet değişimlerini ne zaman yapmaya başlayacaz acaba ben kilomu aldım yoksa karnımmı büyüdü bilmiyom ama kotlarım sanki daraltıyolar beni
benim de ilk zamanlarda göbeğim kocaman olmuştu çok gazdan sanırım ama bugün tartıldım iki kilo vermişim.. pantolonum düşüyo belimden
Arkadaşlar,

Agrım falan yok cok sukur, progestan kullanıyorum, kanamam da yok ama bir sey dikkatimi cekti , son 2 gundur akıntımda geçti. Acayip akıntım vardı artık yok.

Sizde durum nasıl? Sizce durum normal mi?
akıntı bende de çok yok canım ara ara olup geçiyor onu takma kafana dinlen sen bol bol

kızlar gebelik rutinlerini ne zaman yaptıracaksınız, geçen hafta gitmiştim en son randevuyu 1 ay sonraya verdi doktor, normal mi acaba?
canım benim de kalp atışlarından sonra 1 aydan bile uzun bi süre sonraya verdi kontrol.. arada ikili test yaptırcam ondan sonra görüşelim dedi

slm bayanlar bende aranıza yeni katıldım bende mayısta hamiş olduğumu öğrenenlerdenim çokk şüküürr benide aranıza alırsanız sewinirim:)
hayırlı olsun canım hoşgeldinn
Hayırlı olsun cnm benım :) bende cuma gittm kalp sesını duyduk miniğimizn... temmzda ıkılı testı yaptrcaz bızde..inşllah saglıklı olurlr :)
çok güzel bir duygu dimi? Allah'ıma şükürler olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişleri
sabret bakalım canım hayırlısı olsun dua et bol bol

arkadaşlar benim kesem kayboldu artık hamile değilim buda olmadı yinede şükür benim yavrumun ömrünü allah sizin bebelere verir inşallah kib
çok üzüldüm canım ama herşeyde bir hayır vardır.. en azından hamile kalmanda bir sıkıntı yok bunu öğrendin.. Rabbim yine verir
bende de var o koku hassasiyeti.. doktor haftada iki kez balık ye dedi ama nerdee bi kere yiyebiliyorum onda da burnumu tıkayarak

çok şükür yine allah verir allah alır Hiç Hamile kalmamış olsaydım o zaman sorun büyük olurdu

Dilniya,

Oncelikle geçmiş olsun arkadaşım, veren mevlam, alan mevlam. Yenisini verir inşallah kısa zamanda.

Ne oldu? kanaman vs mi oldu? bizimle paylaşır mısın? ona gore bizler de dikkat edelim.

Ins canim faydalanabiliriz. Bana sonrasinda 6 ay ucretsiz izin verilmez ama 6 ay olacak olan izin bile etmezde yeter:))

Ben doktora kese gorundugunde gitmistim 4 kusur haftalikken 10 gun kontrol suresi gel dedi onda da kalp atisini duyduk. 15 gun sonra geleceksin dedi ondada 8 haftalik civari falan olacagim randevum haftaya bakalim neler diycek bebisim buyumusmu:))

10 gun once 5tane tahlil vermişti baska gun yaptirmak icin gittim ssk dan faydalanabilmem icin muayene olmam gerekiyormus zaten haftaya gidicem ne sacma dedim ciktim. Haftaya yaptircam onlarida. Tsh, rubella lar ve toxoplazmalar yapilacak

tekrar slm bayanlar bugün meleğimi görmeye gittim biraz daha büyümüş teyzelerii:) 28 haziranda ikili test için çağırdıı izmirde olan warmı acaba birbirimize yardımcı olalım :)

Arkadaşlar,

3 fırça ucu kadar kan vardı ic camasırımda.. Doktorumu aradım, progestan'a başlıyorum. Ne olur bol sans dileyin, dua edin benim için. Umarım yavruma bir sey olmaz

Tomurcuk, canım sen kendine dikkat et. dinlen hiç birşey yapma. Dualarımız seninle...

Çok teşekkür ediyorum.hala kan testini yenilemedim ve doktora gitmedim.inşallah herşey yolundadır.şuan tek hissettiğim karnımda ufak ufak ağrılar ve göğsümde ağrıları.

butterflymine, benimde aynı ağrılarım oldu bunlar normal şeyler takma kafana rahat ol. Allahın izniyle birşey olmaz...

kızlar gebelik rutinlerini ne zaman yaptıracaksınız, geçen hafta gitmiştim en son randevuyu 1 ay sonraya verdi doktor, normal mi acaba?

merakliminik, canım banada 1 ay sonraya randevu verdi. Anlamış değilim, ama çok şükür bir problem yok ki böyle randevu veriyor dr'lar.

arkadaşlar benim kesem kayboldu artık hamile değilim buda olmadı yinede şükür benim yavrumun ömrünü allah sizin bebelere verir inşallah kib

dilniya, Canım Cenabı Allahtan herşeyin hayırlısı senin için. Benimde geçen sene bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj olmuştum. Çok şükür şimdi yine hamileyim. İnşallah darısı tekrar senin başına hayırlısıyla.

aynı şeyi bende düşünüyorum ilk 21 mayısta gitmiştim doktora 1 ay sonra gel demişti ama ben şimdiden telaş yapmaya başladım tek kontrol geçirdim çünkü

greeneyes87, canım banada 1 ay sonraya randevu verdi. Anlamış değilim, ama çok şükür bir problem yok ki böyle randevu veriyor dr'lar.

Selam kızlar, Bende bebişim kalp atışlarını cumartesi duydum. İnanım çok büyük bir mutluluk. Heyecandan dr soracaklarımı bile unuttum. Cenabı Allahım hepinize nasip etsin inşallah...

Arkadaşlarr benmi cok hassasım ama dayanamıyorum mıde bulantılarıma (( herseyden mıdem bulanıyor..aç gezıyorumm kusrken mıdem we bogazım agrıyor artık ( eşim sabır dıyor ama cıdden cok zorrr (

en son kapl atışlarını duyduk şükür, 1 ay sonra gel gebelik rutinlerini yapalım dedi, ama ben başka bir hasteneye aldım randevu 22 Hazirana bana da önce muayne ol, doktor testlerini talep etsin öyle yapalım dediler, yoksa ssk karşılamıyormuş. yani 22 haziranda ben 9 haftanın içinde olucam hatta sonlarında..yani bana da muayen olmam gerektiğini söylediler önce

Dilniya,

Oncelikle geçmiş olsun arkadaşım, veren mevlam, alan mevlam. Yenisini verir inşallah kısa zamanda.

Ne oldu? kanaman vs mi oldu? bizimle paylaşır mısın? ona gore bizler de dikkat edelim.

canım benim bebeğim daha oluşmamıştı kesem de eridi resmen bu son gittiğimizde yoktu ben farkına varmadan kaybetmişim çünkü kese çok kanama yapmaz canım atacağı kadar bende heralde afedersiniz lavaboda atmışım ama üzülmiycem artık hiç te takmıyacam (

merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 5 aydır bu siteyi takip ediyordum ve artık bende yorum yazıyorum size anne adayı olarak :) tüm anne adaylarını tebrik ediyorum inşallah sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi alırız kucağımıza...

Nasil oldun canim daha iyimisin artık

Canım, daha iyiyim...Bugün bizde bebeğimizin kalp atışını duyduk:)) çok tatlıydı ya:)) doktorum rutin kan testi istedi bir de 2 hafta sonraya yeniden çağırdı:)) Bebeğim 5mm imiş:)) susamdan birazcık büyük işte:) sen nasılsın?

merhaba,
her ne kadar kötü düşünmek istemiyorum ama ayın 29unda öğrendim hamile olduğumu beta hcg değerim 325 di cumartesi yani 1 haziranda hafif kanamam oldu yerleşmedir diye düşündüm doktora gittim bhcg ve progesteron testi yapıldı bhcg sonucum 597 progesteron değerim 0,7 çıktı. doktorla görüştüm değerlerin yeteri kadar artma olmamış dedi dış gebelik yada düşük yapma ihtimalin olabilir dedi.başka bi doktor hiç takılma o progesteron testine dedi cumartesi kontrole gidicem. akşam devlet hastanesinde yaptırdım bhcg testini 1431 e yükselmiş. sizce bi sorun olsa bhcg değerim artarmı? aranızda progesteron testi yaptıran varmı?

Canım ben bugün gittim doktora 1 ay sonra görüşücez dedi..normal sanırım..

Allah sabır versin arkadaşım..ne güzel şükretmeyi biliyorsun..Allahım gönlüne göre versin seninde inşallah..

Beta HCG değeri bildiğim kadarıyla vücudun hormanlarını bebeğe göre düzenlemesiyle yükselen bir değer..yani yükselme varsa değerlerinde normal..olması gerektiği gibi..katlanarak artacak bu değer..hatta düşük olma ihtimalini bu değeri düşüp düşmediği ile kontrol ediyorlar..mide bulantıları da zaten bu hormanların değişmesi yüzünden oluyor..

Evet kızlar bugün minik pirinç tanemle ilk defa karşılaştık..hatta henüz bir pirinç tanesi kadar bile değilmiş..:))

Doktorum kese normal ve olması gerektiği yerde dedi..normal hayatına devam edeceksin sanki hiç bebek yokmuş gibi dedi..
Bir sonraki kontrol eğer kanama olmazsa 1 ay sonra..adet ağrısı gibi ağrım var dedim..bel, sırt karın ağrısı bunlar çok normal dedi..

Halihazırda kilolusun kilo alma mümkünse ver dedi..(71,5 kilo çıktım bu sabah ( )

4 ay bir lokma yemesen bebeğe hiç bir zararı olmaz dedii:44::44::44:
15 gün sonra tatile çıkıcam uzun bir yolculuk yapıcam dedim..denize de girebilirsin herşeyi yapabilirsin dedi..normal hayatına devam..

Çok tatlı bir doktorum var kızlar..en güzel yanı bu..doktoruna güvenmek..

Ama idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı..şimdi kültür istedi..duruma göre antibiyotik verebilirmiş..Çok çok su içmeliymişim...bolca sıvı tüketmeliymişim..

Bir de folik asit başladık..

hiç düşmedi değerim hep arttı. bende henüz tam anlamıyla mide bulantısı yok sabah akşam süt içiyorum süt içerken oluyo bulantı bir tek ve hafif ağrılarım oluyo kasığımda. umarım kötü bişiy çıkmaz bize suprız oldu bebeğimiz inşallah bizi bırakmaz

İyi düşün iyi olsun canım..Senin enerjin bebişine geçiyor unutma..o yüzden moralini yüksek tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…