- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.001
Evet kızlar bugün minik pirinç tanemle ilk defa karşılaştık..hatta henüz bir pirinç tanesi kadar bile değilmiş..:))
Doktorum kese normal ve olması gerektiği yerde dedi..normal hayatına devam edeceksin sanki hiç bebek yokmuş gibi dedi..
Bir sonraki kontrol eğer kanama olmazsa 1 ay sonra..adet ağrısı gibi ağrım var dedim..bel, sırt karın ağrısı bunlar çok normal dedi..
Halihazırda kilolusun kilo alma mümkünse ver dedi..(71,5 kilo çıktım bu sabah( )
4 ay bir lokma yemesen bebeğe hiç bir zararı olmaz dedii:44::44::44:
15 gün sonra tatile çıkıcam uzun bir yolculuk yapıcam dedim..denize de girebilirsin herşeyi yapabilirsin dedi..normal hayatına devam..
Çok tatlı bir doktorum var kızlar..en güzel yanı bu..doktoruna güvenmek..
Ama idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı..şimdi kültür istedi..duruma göre antibiyotik verebilirmiş..Çok çok su içmeliymişim...bolca sıvı tüketmeliymişim..
Bir de folik asit başladık..
merhaba,
her ne kadar kötü düşünmek istemiyorum ama ayın 29unda öğrendim hamile olduğumu beta hcg değerim 325 di cumartesi yani 1 haziranda hafif kanamam oldu yerleşmedir diye düşündüm doktora gittim bhcg ve progesteron testi yapıldı bhcg sonucum 597 progesteron değerim 0,7 çıktı. doktorla görüştüm değerlerin yeteri kadar artma olmamış dedi dış gebelik yada düşük yapma ihtimalin olabilir dedi.başka bi doktor hiç takılma o progesteron testine dedi cumartesi kontrole gidicem. akşam devlet hastanesinde yaptırdım bhcg testini 1431 e yükselmiş. sizce bi sorun olsa bhcg değerim artarmı? aranızda progesteron testi yaptıran varmı?
ne güzel ya senin adına sevindim hep böyle iyi hamileliğin devam eder inşallah.ben hamile kalmadan folikasit kullanmaya başlamıştım hala devam ediyorum sıvı tüketmemiz çok önemliymiş 3 litre diyo doktor ama 2litreyi zor içiyorum birde süt tüketmeliyiz sabah akşam benimde kilo var 66 kiloyum doktor abur cubur yeme dedi karnın açıkır gibi olunca leblebi fındık ceviz kuru üzüm tarzı yararlı şeyler tüketmelisin dedi. bizde cumartesi günü hayırlı haberler alırız inş doktorumuzdan.
İyi düşün iyi olsun canım..Senin enerjin bebişine geçiyor unutma..o yüzden moralini yüksek tut..
Bhch değeri gün aşırı 2 katı artması gerekiyor canım...Normal ve sağlıklı bir gebelik için...yaklaşık 4bin küsurlarda kese gözüküyor...Kendi bir hesap yapıp ona göre doktordan randevu al, bu arada zihnin orada yoğunlaşmasın:)) Ananas ye, bebeğin rahime tutunmasını sağlıyor, hücre üretiyor aynı zamanda...
tekrar slm bayanlar bugün meleğimi görmeye gittim biraz daha büyümüş teyzelerii:) 28 haziranda ikili test için çağırdıı izmirde olan warmı acaba birbirimize yardımcı olalım :)
Sağol canım hepimizin iyi gider inşallah..Ben de normalde 1,5-2 lt içiyorum ama daha fazlası lazım demekki..lavabonun önünde yatıcaz bu gidişle..
Ben doktora beslenme listesi veriyormusunuz dedim..onlar magazin dedi..sen sağlıklı şeyler tüket yeter dedi..annelerimiz gibi büyüklerimiz gibi olmalıyız dedi..
fındık ceviz kuru meyveler zaten çok sağlıklı canım..en iyisi bence de..hem de daha uzun süre tok kalmayı sağlıyor..süt içmemiz gerektiğini biliyorum ben de..normalde düzenli içmem ama başlayacağız artık..napalım mecbuurrr..
ben menemendeyim canmm çiğlide kordona gidiyodum takii bugüne kadar ama sürekli para ödüyosunn bende menemende sada hast. war oraya döndümm bura daha uygun canm bende 8+5 çok güzel bi duyguu biraz bekledi,m ama sonunda meleğim geldii çok şükür ne güzel sen istediğin zaman hamile kalmışsın :) rabbim werrmişCanım ben izmirdeyim osmangazi de oturuyorum.Arkadaşlar ben 6+6 günlükken doktora gittim bebeğim hem gördüm hemde o minicik kalp atışlarını duydum.tedirgin olmayın arkadaşlar birazcık bekleyin mutlaka rabbim kalp atışlarını sizlerede dinlemeyi nasip edecektir.
Çokkk güzellllll
Canım, daha iyiyim...Bugün bizde bebeğimizin kalp atışını duyduk:)) çok tatlıydı ya:)) doktorum rutin kan testi istedi bir de 2 hafta sonraya yeniden çağırdı:)) Bebeğim 5mm imiş:)) susamdan birazcık büyük işte:) sen nasılsın?
ne güzel ya senin adına sevindim hep böyle iyi hamileliğin devam eder inşallah.ben hamile kalmadan folikasit kullanmaya başlamıştım hala devam ediyorum sıvı tüketmemiz çok önemliymiş 3 litre diyo doktor ama 2litreyi zor içiyorum birde süt tüketmeliyiz sabah akşam benimde kilo var 66 kiloyum doktor abur cubur yeme dedi karnın açıkır gibi olunca leblebi fındık ceviz kuru üzüm tarzı yararlı şeyler tüketmelisin dedi. bizde cumartesi günü hayırlı haberler alırız inş doktorumuzdan.
ya tatlım moralimi yüksek tutuyorum ama aklımın bi köşesinde. umarım cumartesi günü iyi haberler alırız doktorumuzdan ilk gebeliğim benim hevesim kursağımda kalsın istemiyorumm(
Canım, daha iyiyim...Bugün bizde bebeğimizin kalp atışını duyduk:)) çok tatlıydı ya:)) doktorum rutin kan testi istedi bir de 2 hafta sonraya yeniden çağırdı:)) Bebeğim 5mm imiş:)) susamdan birazcık büyük işte:) sen nasılsın?
Yaptirmadim canim ama ustersen baska bi doktora da git bence. Beta hcg degerin yukseliyo bidemerhaba,
her ne kadar kötü düşünmek istemiyorum ama ayın 29unda öğrendim hamile olduğumu beta hcg değerim 325 di cumartesi yani 1 haziranda hafif kanamam oldu yerleşmedir diye düşündüm doktora gittim bhcg ve progesteron testi yapıldı bhcg sonucum 597 progesteron değerim 0,7 çıktı. doktorla görüştüm değerlerin yeteri kadar artma olmamış dedi dış gebelik yada düşük yapma ihtimalin olabilir dedi.başka bi doktor hiç takılma o progesteron testine dedi cumartesi kontrole gidicem. akşam devlet hastanesinde yaptırdım bhcg testini 1431 e yükselmiş. sizce bi sorun olsa bhcg değerim artarmı? aranızda progesteron testi yaptıran varmı?
Ben sut icemiyorum( cocuklugumdan beri sevmedigim icin sanirim simdi ise ictigim gunler midem cok bulaniyor ve karnimda siskinlik oluyor. Ne yapacagim bilmiyorum
günaydın kızlar.. kandilimiz mübarek olsun nasılsınız?
Ben sut icemiyorum( cocuklugumdan beri sevmedigim icin sanirim simdi ise ictigim gunler midem cok bulaniyor ve karnimda siskinlik oluyor. Ne yapacagim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?