Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

ne güzel ya senin adına sevindim hep böyle iyi hamileliğin devam eder inşallah.ben hamile kalmadan folikasit kullanmaya başlamıştım hala devam ediyorum sıvı tüketmemiz çok önemliymiş 3 litre diyo doktor ama 2litreyi zor içiyorum birde süt tüketmeliyiz sabah akşam benimde kilo var 66 kiloyum doktor abur cubur yeme dedi karnın açıkır gibi olunca leblebi fındık ceviz kuru üzüm tarzı yararlı şeyler tüketmelisin dedi. bizde cumartesi günü hayırlı haberler alırız inş doktorumuzdan.

Bhch değeri gün aşırı 2 katı artması gerekiyor canım...Normal ve sağlıklı bir gebelik için...yaklaşık 4bin küsurlarda kese gözüküyor...Kendi bir hesap yapıp ona göre doktordan randevu al, bu arada zihnin orada yoğunlaşmasın:)) Ananas ye, bebeğin rahime tutunmasını sağlıyor, hücre üretiyor aynı zamanda...

Sağol canım hepimizin iyi gider inşallah..Ben de normalde 1,5-2 lt içiyorum ama daha fazlası lazım demekki..lavabonun önünde yatıcaz bu gidişle..

Ben doktora beslenme listesi veriyormusunuz dedim..onlar magazin dedi..sen sağlıklı şeyler tüket yeter dedi..annelerimiz gibi büyüklerimiz gibi olmalıyız dedi..

fındık ceviz kuru meyveler zaten çok sağlıklı canım..en iyisi bence de..hem de daha uzun süre tok kalmayı sağlıyor..süt içmemiz gerektiğini biliyorum ben de..normalde düzenli içmem ama başlayacağız artık..napalım mecbuurrr..

teşekkür ederim canım ya eve giderken ananas alıcam :) peki progesteron testi ile ilgili bilgisi olan varmı ?

tekrar slm bayanlar bugün meleğimi görmeye gittim biraz daha büyümüş teyzelerii:) 28 haziranda ikili test için çağırdıı izmirde olan warmı acaba birbirimize yardımcı olalım :)

Canım ben izmirdeyim osmangazi de oturuyorum.Arkadaşlar ben 6+6 günlükken doktora gittim bebeğim hem gördüm hemde o minicik kalp atışlarını duydum.tedirgin olmayın arkadaşlar birazcık bekleyin mutlaka rabbim kalp atışlarını sizlerede dinlemeyi nasip edecektir.

Çokkk güzellllll

Son düzenleme:

amin canım ya aminn.... zaten hamile kalınca hep yararlı besinler tüketmeye özen gösteriyoruz amaan bi zarar gelmesin diye.ben kola şişesiyle gezen biriydim şimdi elimi sürmüyorum :) kesinlikle başlamalısın bende sevmem sütü ama öğrendiğim gün başladım süt içmeye süt içmedim bi sabah gün boyu vicdan azabı çektim ve gittim süt alıp içtim :) kaç haftalıksın şuan canım

ben menemendeyim canmm çiğlide kordona gidiyodum takii bugüne kadar ama sürekli para ödüyosunn bende menemende sada hast. war oraya döndümm bura daha uygun canm bende 8+5 çok güzel bi duyguu biraz bekledi,m ama sonunda meleğim geldii çok şükür ne güzel sen istediğin zaman hamile kalmışsın :) rabbim werrmiş

herkese merhaba kızlar konuyu açtıktan sonra iş dolayısıyla girememiştim ama işten ayrıldım artık hep evdeyimmm
Allahıma şükürler olsun ne bulantım ne ağrım ne baş dönmem hiçbirşeyim yok kalp atışımızı duyduk geçen hafta haftaya birdaha kontrolüm var ve doktorum 1 ay sonra cinsiyetini öğrenebileceğimizi söyledi çok iyi ve güvendiğim bir doktorum var yeni hamişlere hayırlı olsun
inşallah herkesin hamileliği yolunda gidiyordur
kızlar doktorumun dediğine göre bu duygusallık asabiyet duygularını 10.haftada en yoğun şekilde yaşıyormuşuz

Canım darısı başımıza, seninle çok yakın gebeliğimiz, o yüzden bişey soracağım, ben de cumartesi gideceğim, karından mı baktı kalp atışlarına?

Ben sut icemiyorum ( cocuklugumdan beri sevmedigim icin sanirim simdi ise ictigim gunler midem cok bulaniyor ve karnimda siskinlik oluyor. Ne yapacagim bilmiyorum

Iyi bari Allaha bin sukur cok cok sevindim canim allah bebjsini sana ve babasina bagislasin:))

Yaptirmadim canim ama ustersen baska bi doktora da git bence. Beta hcg degerin yukseliyo bide

arkadaşlar bende de kokulara aşırı hassasiyet başladı. ev kokuyor mobılyalar buzdolabı kokuyor(( az önce izin günümün 1 haftaya düştüğünü öğrendim ikinci bir emre kadar(( kilolarda aldı basını gıdıyo 68olduk(((

günaydın kızlar.. kandilimiz mübarek olsun nasılsınız?

Sağol canım..Hepimizin kandili mübarek olsun..bebişlerimizin sağlıklı olması için bol bol dua edelim..

Ben sut icemiyorum ( cocuklugumdan beri sevmedigim icin sanirim simdi ise ictigim gunler midem cok bulaniyor ve karnimda siskinlik oluyor. Ne yapacagim bilmiyorum

Canım benim ablamda çocukluğundan beri süt içemiyordu..hamileliğinde içebilmek için biraz kakao veya onu sevdirecek şeyler katarak içmeye çalışıyordu..

Bu arada benim acayip uykum geliyor kızlar..bu sabah yataktan zorla kalktım resmen..akşamları tavuk gibi erkenden uyuya kalıyorumm..var mı aranızda benim gibi olan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…