- Konu Sahibi askhicbitmez
-
Öncelikle merhabalar :) ben yeni üye oldum..4 gün önve kan testı yaptrdım 537 pozıtf cıktı :) doktrra gıttım daha kese gözkmur ddı 1hafta snra tekrar gel dedı :) hersey yolundadır dımı ?
Hayırlı olsun canım son adet tarıhın ne zamandı gunun ne kadar gecınce yaptırdın kan testını degerın guzel masallah ınsallah saglıklı bır hamılelık gecırırsın ve bebegıne sag saglım kavusursun
çok tesekkr ederim:) nisan 7snde idi.28 gunde bır oldugum ıcın ayın 4 nde olmam gerektı.4 gun gectıken snra yptrdım :)
Tarıhlerımız yakın canım benımde 11 nısandı bende 8 mayısta yaptırdım adetıme bır gun vardı 132 cıktı ınsallah guzel bır hamılelık gecırırız
İnşallah :) Rabbim hayırlısını wersin,öncelıgım bu :) doktr keseyı goremedı bakalım salı tekrar gel dedı 6000 olması gerekr dedı inş..
Doktor alttanmı baktı canım evet en onemlısı o zaten canım hayırlısı olsun hayırlı evlat olsunlar ınsallah bende carsamba gunu tekrar yaptırıcam kan testı ınsallah duzenlı artıyordur degerlerım doktora ona gor gıdıcem 3000 4000 gıbı bı degerde karından gozukuyormus ınsallah carsamba yuksek cıkarsa degerlerım bende gıdıcem oglumda yedı haftalıkken gıtmstım kalp atısınıda duymustum
ben de hamileyim... hem de uzuuun uğraşlar, ameliyat ve tedavi sonrasında hiç beklemediğim bir zamanda öğrendim bebeğimin olacağını.. Daha çok yeni henüz.. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hayırlı olsun :)
günaydın kızlar bugün ilk doktor kontrolümüze gidiyoruz dua edin herşey yolunda olsun
kızlarrr bende battan 4 gün önce öğrendim hamile olduğumu... tam bat günü kan testi yaptırdım beta hcg 425.5 =)) bugün 4+2 haftalığız daha........... daha önce aralıkta bebeğimi kaybetmiştim zorunlu kürtaj olmuştum.. bu defa sağlıkla sıhhatle bebeğime kavuşmak en büyük duam hepinizin duacısıyım ne olur sizde dualarınızı eksik etmeyin.. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kavuşalım inşallah..
yok mu kızlar başka mayıs ayı hamişi
Arkadaşlar Taze hamişler ben de 9 Mayısta öğrendim gebeliğimi hem de doğum günümde... Çifte mutluluk yaşıyorum oğluma kardeş geliyor...
Heyecandan Nisan ayı topiğine yazmışım yeni fark ettim:)))) Tam tamına 10 ay bekledim bu güzel haberi... Bugün kan verdim... Heyecanım geçmek bilmiyor...
Çok şükürrr.... Herkesin bebişi hayırlı uğurlu olsun...
ben de gaz ve kasık bel ağrıları vardı.. bugün kasık ağrılarım azaldı fakat hafif bir mide bulantısı var sabahtan beri.. gazım da var ayrıca.. bide göğüslerim hep şiş :)Merhaba kızlar.. Bende 1 mayısta gebe olduğumu öğrendim çok ama çok heycanlıyım sürekli kendimi dinliyorum bşyler hissetmeye çalışyıorum ama bi belirti yok sadece arada bi regli sancısı gibi karnım ağrıyo... Kan testi yaptırdık ama daha keseyi görmedik nesipse yrn görmeye gidicez çok heycalıyım.sizde belirtiler nelerdir?
ben de bir kimyasal gebelik yaşadım canım.. umarım bu sefer hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza.. hepimizeKızlar merhaba çok uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi ve bir çok soru işaretime cevap buldum
ve nihayet o haberi bende bugün aldım beta hcg 57.84 :) cumartesi günü idrar testinde silik çizgiyi görünce pazartesi olsun hemen istedim :)
kasım ayında boş gebelik yaşadım o nedenle şuan içimden çığlık atmak gelirken bir şey beni engelliyor
umarım bu sefer her şey en güzel şekilde gider ve mayıs hamişleri olarak mutluluğumuzu paylaşırız :)
aminn inşallahh.. ne güzel olmuş doğum gününüz kutlu olsun..
ben de gaz ve kasık bel ağrıları vardı.. bugün kasık ağrılarım azaldı fakat hafif bir mide bulantısı var sabahtan beri.. gazım da var ayrıca.. bide göğüslerim hep şiş :)
ben de bir kimyasal gebelik yaşadım canım.. umarım bu sefer hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza.. hepimize
hayırlı uğurlu olsun canım hamileliğin kalbini ferah tut Allahım inşallah bebeğini sana bağışlarben de bu ay öğrendim hamile olduğumu ama tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldığım için zaten beklediğimiz istediğimiz bişeydi.
inşallah devam eder. korkudan alta imza bile yapamıyorum, hala korkuyorum kaybedersem diye.
onun dışında gece sürekli idrara kalkıyorum gündüz çok uyukluyorum. 4+6 günlüğüm şu anda. umarım sevincim yarıda kalmaz.:26:
Arkadaşlar Taze hamişler ben de 9 Mayısta öğrendim gebeliğimi hem de doğum günümde... Çifte mutluluk yaşıyorum oğluma kardeş geliyor...
Heyecandan Nisan ayı topiğine yazmışım yeni fark ettim:)))) Tam tamına 10 ay bekledim bu güzel haberi... Bugün kan verdim... Heyecanım geçmek bilmiyor...
=) hayırlı olsunnnn ne güzel bi haber bu demek ki ikinci bebiş yolda geliyor oğlun istiyo muydu bi kardeş
Çok şükürrr.... Herkesin bebişi hayırlı uğurlu olsun...
evet canım gittim kesemizi gördük alttan muayene oldum acaip iyi bi doktorum var herşeyi konuştuk 5 haftalık hamileymişim 07/01/2014 tahmini doğum tarihim 15 gün sonra ilk pıtpıtlarımızı duymaya gidicez bakalımcanım bu gün kontrole gittinmi merak ettim :)
hayırlı olsunnn :) ağrılar normal sanırım daha çok çekicez o ağrıları olsun herşeye değer :))) bende de ağrılar vardı ama ben ilk defa hissetmiştim gebe olduğumuMerhaba kızlar.. Bende 1 mayısta gebe olduğumu öğrendim çok ama çok heycanlıyım sürekli kendimi dinliyorum bşyler hissetmeye çalışyıorum ama bi belirti yok sadece arada bi regli sancısı gibi karnım ağrıyo... Kan testi yaptırdık ama daha keseyi görmedik nesipse yrn görmeye gidicez çok heycalıyım.sizde belirtiler nelerdir?
ne güzel bi haber bu böyleeee hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sefer herşey yolunda giderKızlar merhaba çok uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi ve bir çok soru işaretime cevap buldum
ve nihayet o haberi bende bugün aldım beta hcg 57.84 :) cumartesi günü idrar testinde silik çizgiyi görünce pazartesi olsun hemen istedim :)
kasım ayında boş gebelik yaşadım o nedenle şuan içimden çığlık atmak gelirken bir şey beni engelliyor
umarım bu sefer her şey en güzel şekilde gider ve mayıs hamişleri olarak mutluluğumuzu paylaşırız :)
benimde kasıklarımda ağrı var hala regl olucam zannediyorum kendimi çarşamba günü doktor kontrolüm var
daha çok küçük değerim ama geçirdiğim boş gebelikten ötürü korkularımı ancak doktorla konuşup atabilirim
bu sefer herşey güzel olacak inş. hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?