- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.021
Sağol canım..Hepimizin kandili mübarek olsun..bebişlerimizin sağlıklı olması için bol bol dua edelim..
Canım benim ablamda çocukluğundan beri süt içemiyordu..hamileliğinde içebilmek için biraz kakao veya onu sevdirecek şeyler katarak içmeye çalışıyordu..
Bu arada benim acayip uykum geliyor kızlar..bu sabah yataktan zorla kalktım resmen..akşamları tavuk gibi erkenden uyuya kalıyorumm..var mı aranızda benim gibi olan..
ben sut icemiyorum( cocuklugumdan beri sevmedigim icin sanirim simdi ise ictigim gunler midem cok bulaniyor ve karnimda siskinlik oluyor. Ne yapacagim bilmiyorum
mrb arkadaşlar.bebeğim bgn itibariyle 8.haftasını doldurdu.ama benim midem çok agrıyo,bulantı değil agrı ve şişkinlik hissi oluyo.buda beni çok rahatsız ediyo.sürekli tokluk hissi var.bişe yemek istemiyorum.farkettim folic asiti içince böyle oluyo sanki. onuda günde 3 kez içtiğim için tüm gün midem şiş hissiyle geziyorum.benim gibi olan varsa neolurr yardımcı olunn...
mrb arkadaşlar.bebeğim bgn itibariyle 8.haftasını doldurdu.ama benim midem çok agrıyo,bulantı değil agrı ve şişkinlik hissi oluyo.buda beni çok rahatsız ediyo.sürekli tokluk hissi var.bişe yemek istemiyorum.farkettim folic asiti içince böyle oluyo sanki. Onuda günde 3 kez içtiğim için tüm gün midem şiş hissiyle geziyorum.benim gibi olan varsa neolurr yardımcı olunn...
yaptirmadim canim ama ustersen baska bi doktora da git bence. Beta hcg degerin yukseliyo bide
Arkadaşlar lütfen banada cvp yazın.Durumumdan önceki mesajlarda bahsettim.
folik asit ne kullanıyosun canım? 3 kez çok geldi bana biraz dozu mu düşük
anladım canım.. belki bir dahaki gidişinde seni rahatsız ettiğini anlatırsan değiştirir... ben de elevit içiyordum doktorum bu ara mide bulantıların olur tolere edemezsin die başka bir folik asit verdi akşamları tok karnına içiyorumfolic plus kullanıyrm canım.
amin canım cümlemizinmerhabalar Mirac Kandilimiz mübarek olsun...
folikasitin adeti doktordan doktora değişiyor..ilk başladığım doktor ve kan testini yaptırdığım aile hekimim; yaz mevsiminde olduğumuz için yenilen yiyeceklerin doğal folik asit içerdiği için folikplustan günde 1tane almamın yeterli olduğunu söyledi..ilk gittiğim doktorun tavırları,ilgisizliği hoşuma gitmediği için başka bir doktora gittim o da 1 tanenin yetersiz olduğunu 3tane içmem gerektiğini söyledi.bende riske atmamak için 3taneyle devam ediyorum..
Ben cok kötüyüm midem kötü kusmuyorum ama bulantım cok fazla ve halsızım yemek yemek istemıyorum ama cok acıkıyorum terlıyorum ama üşüyorumda allahım sen bana yardım et
Ben cok kötüyüm midem kötü kusmuyorum ama bulantım cok fazla ve halsızım yemek yemek istemıyorum ama cok acıkıyorum terlıyorum ama üşüyorumda allahım sen bana yardım et
geç döllenme olabilir canmmm atar ama merak etme benmde ilk gebeliğim bende de heyecan war senin gibi benm adet 2 gün geçmişti kan değerim 1708 çıktı canmMerhaba Arkadaşlar
ilk kan testim 31/05/de= 369,6
İkinci kan testim 04/06/de = 1.197 çıktı , dün ultrasonla baktığımızda elma çekirdeği gibi göründü bebişim ama daha kalbi atmaya başlamamış , ilk hamileliğim olacak çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?