Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

bende senın gıbıyım canım akşam 9u zor buluyorum sabahta zor kalkıyorum. 2gündür eşimide göreremıyorum. polıs memuruym esnek bır ısımde yokkı arada kestırım bu kandıller hatrına herşey normale doner ıns

mrb arkadaşlar.bebeğim bgn itibariyle 8.haftasını doldurdu.ama benim midem çok agrıyo,bulantı değil agrı ve şişkinlik hissi oluyo.buda beni çok rahatsız ediyo.sürekli tokluk hissi var.bişe yemek istemiyorum.farkettim folic asiti içince böyle oluyo sanki. onuda günde 3 kez içtiğim için tüm gün midem şiş hissiyle geziyorum.benim gibi olan varsa neolurr yardımcı olunn...

folik asit ne kullanıyosun canım? 3 kez çok geldi bana biraz dozu mu düşük

ben folbıol kullanıyorum günde 1 tane doktorum şişkinlik yapar akşam yemeğinden sonra yatmana yakın iç yan etkisini o şişkinliği uykunda atlatırsın dedi ben öyle yapıyorum. Folıc plus kullandım günde 3 kereydi o aşırı şişkinlik yaptı. Folbıol a geçtim ama hamilelik öncesinden başladım şimdi folbıol a devam ediyorum günde 1 kere...

kızlar merhaba herkesin kandili mübarek ve duaları kabul olsun

süt içemeyenlere tavsiye; ben çilekli, muzlu, kakolu sütler aldım onalrı içebiliyorum sadece, birde mutlaka günde 1 bardak ayran içmeye çalışıyorum.

Arkadaşlar lütfen banada cvp yazın.Durumumdan önceki mesajlarda bahsettim.

merhaba ben adetimden 1 gün sonra test yaptırdm 55 çktı bhcg yarı m günde 74 e yükseldi doktor başta şüphelendi ama 2 gün sonra test yaptık 196 olmuşu çok iyi dedi.önemli olan artışmış.ultrasondada 3-4 gün sonra keseyi gördük şükür.

folikasitin adeti doktordan doktora değişiyor..ilk başladığım doktor ve kan testini yaptırdığım aile hekimim; yaz mevsiminde olduğumuz için yenilen yiyeceklerin doğal folik asit içerdiği için folikplustan günde 1tane almamın yeterli olduğunu söyledi..ilk gittiğim doktorun tavırları,ilgisizliği hoşuma gitmediği için başka bir doktora gittim o da 1 tanenin yetersiz olduğunu 3tane içmem gerektiğini söyledi.bende riske atmamak için 3taneyle devam ediyorum..

folic plus kullanıyrm canım.
anladım canım.. belki bir dahaki gidişinde seni rahatsız ettiğini anlatırsan değiştirir... ben de elevit içiyordum doktorum bu ara mide bulantıların olur tolere edemezsin die başka bir folik asit verdi akşamları tok karnına içiyorum
merhabalar Mirac Kandilimiz mübarek olsun...
amin canım cümlemizin

merhaba arkadaşlar aranızda klomen ile hamile kalan var mı buay ilk defa klomen kulandım adet gunume 5 gun var cok merak edıyorum aranızda bu şekilde hamıle kalan var mı

3 tane folik asit mi ne yapıyorsun sen ? Ben hamile kalmadan önce 4-5 ay kullanılması gerek diye günde bir tane içiyordum, hamile kalınca profesöre gittim ve bana folik asiti yarıma indirttirdi... 3 taneyi bugüne dek hiç bir hamile arkadaşımdan böyle bir şey duymadım.. Gereksiz yükleme yaptırma kendine lütfen.. iyi araştır bence.

Ben cok kötüyüm midem kötü kusmuyorum ama bulantım cok fazla ve halsızım yemek yemek istemıyorum ama cok acıkıyorum terlıyorum ama üşüyorumda allahım sen bana yardım et

Ben cok kötüyüm midem kötü kusmuyorum ama bulantım cok fazla ve halsızım yemek yemek istemıyorum ama cok acıkıyorum terlıyorum ama üşüyorumda allahım sen bana yardım et

canım çubuk kraker ye, turşu ye, yemek yememenin şu an için çocuğa bir zararı yokmuş;yiyemiyorum diye üzülme, temiz hava da iyi geliyor. geçmiş olsun

bende mayıs hamilelerindenim...geçtiğim hafta salı günü öğrendim hamile olduğumu ilk önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.akmadından acilden kan tahlili yaptırdım 144,38 çıktı..bi kaç gün beklemek istedim günüm 30.mayıstı ve bu pazertesi doktora gittim 3haziranda yani doktor yeniden kan tahlili hormon tsh vs. bikaç tahlil verdi..benim 2 sene önce bi düşüğüm oldu ve bu ilk bebişim olacak inşallah..neyse sonuçları aynı gün 1 saat sonra alıp tekrar doktora göründüm değerim 2330 olmuş gayet iyi dedi doktor.. diğer tahlerimde iyi çok şükür..udrasyonla bakalım dedi ama kesecik görünmedi iki gün sonra gel dedi ozaman daha net gözükür dedi normalde bugün gitmem gerekiyordu ama ben cuma gününe kadar beklyecegim..eşim bu sabah kısa bi iş seyehatına gitti onunla gitmek istiyorum hastaneye kızlar çok uzun yazdım galiba inşallah herşey yolunda gider..ve burda tüm anne adaylerını tebrik ediyor ve sağlıklı hamilelik diliyorum bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah...

Merhaba Arkadaşlar

ilk kan testim 31/05/de= 369,6
İkinci kan testim 04/06/de = 1.197 çıktı , dün ultrasonla baktığımızda elma çekirdeği gibi göründü bebişim ama daha kalbi atmaya başlamamış , ilk hamileliğim olacak çok heyecanlıyım

geç döllenme olabilir canmmm atar ama merak etme benmde ilk gebeliğim bende de heyecan war senin gibi benm adet 2 gün geçmişti kan değerim 1708 çıktı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…