Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Ben cok kötüyüm midem kötü kusmuyorum ama bulantım cok fazla ve halsızım yemek yemek istemıyorum ama cok acıkıyorum terlıyorum ama üşüyorumda allahım sen bana yardım et

Canım benımm senın halınden ben ıyı anlarım bende ekstradan kusma war we o daha fena bısy ... mıdem kasılıyor artık bı zararı olmaz dımı bebeğıme..yemedgm ıcın kusarken daha cok zorlanıyorum

Herkese selam bundan 40 gun once iki yasindaki kizim vefat etti kalp nakli sirasindaydik cikmadik en son kalbi durdu dun disciye gittim rontgen falan cekildi bugunde test aldim pozitif cikti hamileyim napcam simdi rontgen cekildi gecen hafta bisey cikmamisti ona guvendim

allah rahmet eylesin canım.rabbım size yenı bır umut vermiş gözünüz aydın rabbım sagsaglim kucagına almayı nasıp etsin

Merhaba arkadaslar, bugun randevum vardi kalp atislarini dinleyecektik ama gecen haftaya gore kese buyumus bebek neredeyse secilmiyordu yolk kesesinde de anormallik var dedi doktor. Bir hafta daha bekleyelim fakat % 60-70 saglikli bir gebelik degil dedi. Duydugum an sanki dunyam basima yikildi. Allah kimseye yasatmasin boyle bir duyguyu dua edin benim icin ne olur.

Dualarımız seninle arkadaşım, inşallah hersey düzelir senin için bir an once.

mrb kızlar ben de bugün ilk kez doktora gittim adetimin üzerinden tam 1 hafta geçti doktor ultrasonlo karından baktı ve keseyi gördük ama bir nokta şeklinde. doktor daha çok küçük olduğunu söyledi son adete göre 5 haftalık ama dr adet döngün 32 gün sürdüğü için ancak 3 haftalık dedi. çok korkuyorum kızlar baştan böyle nokta şeklinde mi görünüyor acaba benimkinde mi bir sorun var sizin keseleriniz nasıldı ilk gördüğünüzde?

Canim kotu dusunme iyi dusun iyi olsun kucukte olsa bebegin hisseder eminim ki cok saglikli bir bebegin olur benim dualarimda seninle herseyin hayirlisi uzme kendinm

canım kalbini ferah tut ve içine sinmiyorsa başka bir doktora da git mutlaka inşallah bebeğin sağlıklıdır ve seninledir

Hiç korkma canim bende senin gibiyim gec dollenme olmus benim adet dongum 34-35 gun suruyor hayırlı olsun canım

Cok uzuldum canım allah rahmet eylesin. Icini ferah tut bisi yoktur doktoruna genede soylersin ama stres yapma sakın

Arkadaşlar merhaba.Adetim gecikince kan testi yaptırdım birgün gecikmeli değerim 74 çıktı.(geçen perşembe) Pazartesi günü yani adetimin üzerinden 5 gün geçince tekrar yaptırdım değerim 608 çıktı.Artış iyiydi. Dün akşamda doktora gittim kese gözükmedi. baya bir gerildim.5 gün sonra gitmemi istedi.rahimin kalınlaştığını bunun iyi olduğunu söyledi bunu dışında hiçbir şey söylemedi.folic asit verdi.Birde bende hamileliğe dair adet gecikmesinden başka hiçbir şey yok. Allahım şu beş gün nasıl geçicek bir bilsem.Sizce bişey olur mu bebeğime:

canım kaç haftalık gebesin?kese ben 5 .haftalık hamile iken gözükmemişti 6. haftamda gözüktü, normaldir

canım adetimin üzerinden tam bir hafta geçti.bat:29 nisan.umarım aksi giden bişey yoktu.dediğim gibi benim hamileliğe dair hiçbir belirtim yok.ne mide bulantısı,ne uyku hali nede ağrı...

Dualarim seninle canım.

slm canm korkma geç döllenmeden dolayı kese gözükmemişştir gözükür ama mmerak etme benm arkdada geç döllenme oldu kese gözükmedi adetinin üstünden on gün geçmesine rağmen dış gebelik dediler şimdi maşallah kalp atışını bbile duydularr canm bende de hala hiç bi belirti yok hamile olduğumu bile bazen unutuyorum :) ondan kaygılanma :)

canım adetimin üzerinden tam bir hafta geçti.bat:29 nisan.umarım aksi giden bişey yoktu.dediğim gibi benim hamileliğe dair hiçbir belirtim yok.ne mide bulantısı,ne uyku hali nede ağrı...

Bende senin gibiydim endiselenme canim bendede dune kadar hic belirti yoktu dunden beni midem allak bullak. Hayirli olsun bu arada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…