Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

merhaba arkadaşlar aranızda klomen ile hamile kalan var mı buay ilk defa klomen kulandım adet gunume 5 gun var cok merak edıyorum aranızda bu şekilde hamıle kalan var mı
canım komik olcak ama benim eşim klomen kullandı ben öyle hamile kaldım :)

Ben cok kötüyüm midem kötü kusmuyorum ama bulantım cok fazla ve halsızım yemek yemek istemıyorum ama cok acıkıyorum terlıyorum ama üşüyorumda allahım sen bana yardım et
al benden de o kadar bide üstüne gazım var özellikle bişiler yediğimde midem fena gaz yapıyo

canım dualarımız seninle hayırlısı olsun inşallah üzme kendini

kese öyle minik oluyo canım dert etme zaten bebeği daha sonra görücek doktorun

canım kese için erken daha.. benim değerim 3 binin üzerindeydi keseyi gördüğümüzde

kızlar düne kadar süren bulantılarım akşamdan beri yok oldu resmen çok endişeleniyorum normal mi sizce sabahtan beri hiç bulanmadı

ayy canım sorma ya akşamdan beri helak oldum düşünmekten birşey mi oldu diye hastanede en yakın randevu 1 hafta sonra dr um bursa da hemen gidemiyorum Allahım korusun bebişlerimizi yaa

canım komik olcak ama benim eşim klomen kullandı ben öyle hamile kaldım :)

aa cıddımısın canım doktor genelde bayanlara verıyor erkege verıldıgını ılk defa duydum. Benım eşimde benimle birlikte folık asıt ıcıyor doktorum demişti neden sen kullanmadın da eşin kullandı? Bide ilaçtan ne kadar sonra hamıle kaldın?

canım adetimin üzerinden tam bir hafta geçti.bat:29 nisan.umarım aksi giden bişey yoktu.dediğim gibi benim hamileliğe dair hiçbir belirtim yok.ne mide bulantısı,ne uyku hali nede ağrı...

Canım benimde 5. haftada ben de de hiç bir belirti yok gibi..herkeste olmazmış öyle söylüyorlar..bence dert etme..

Merak etme canım benim değerim 1400 lerdeydi keseyi gördüğümüzde..hiç bişey olmaz Allahın izniyle..

canım zaten ilk kontrolde sadece kese yerinde mi die bakıyorlar..dış gebelik vs olmasın die..bebek ancak 1 ay sonra görünür dedi bana doktor..bizimkini kesesi de çok küçücüktü..önemli olan kesenin yerinde olması..

Dualarımız seninle canım..inşallahh bişey yoktur bebeğin..bir de canım benim ablam hamileliğini hep problemli yaşamıştı..9 ay neredeyse kanaması oldu..doktor doktor gezdi..bu bebek durmaz gel alalım diyenler oldu..şimdi maşallah 4 yaşında fıstık gibi sağlıklı bir kız..sen moralini bozma..eğer sağlıksız ise de üzülme önemli olan hamile kalabiliyor olman..ama sabırlı ol bebeğin seninle de kalabilir..

Allah sabırlar versin canım..nasıl büyük bir kayıp böyle..onun ömrü yeni bebeğinin olsun sağlıkla inşallah..röntgenden çekinin diyorlar biliyorum ama canım ben hamileliğini bilmeden ameliyata gireni bile duydum..Doğacağı varsa sağlıklı bir şekilde doğar..merak etme..gönlünü ferah tut..

Tebrik ederim canım..hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh..

Ben cok kötüyüm midem kötü kusmuyorum ama bulantım cok fazla ve halsızım yemek yemek istemıyorum ama cok acıkıyorum terlıyorum ama üşüyorumda allahım sen bana yardım et

mide bulantısı bu belirtiler hormanların kendini bebeğe göre değiştirmesinden kaynaklanıyor canım..yani sağlıklı olan bu..biraz sabır gerektiyor yalnızca..yemek yiyememne takılma..doktor bana ilk 4 ay ağzına lokma koymasan bebeğe bişey olmaz dedi..

canım benim eşimde varikosel vardı ama doktor ameliyat önermedi ilaçla tedaviye bi başlayalım dedi ve ciddi anlamda iyileşme oldu semen analizinde ama gene de bir yıla yakın sürdü tedavimiz.. bi kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra da hamile kaldım hayırlısı bu zamanmış işte Rabbim büyük O ne zaman ol derse o zaman oluyor..

anladım canımmm. evt herşeyın bı zamanı var. Rabbım bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah banada hayırlı bı evlat nasıp etsın adetıme son 4 gunum heycanla beklıyorum

Merhabalar ben de mayıs da hamilelik haberimi aldım 5-6 haftalık hamileyim. Ultrasona girdim miniminnacık ufacıcık bir şey:s haftaya kalp sesini duyabilecekmişiz tekrar ultrasona gireceğim ama bir garibim:S Bizim ki kaza kurşunu :) ama şu an ne hissetmeliyim bilemiyorum bel sırt ağrılarım çok fazla mide bulantım cok yok süt içmemi söyledi doktorum ama içemiyorum sanırım sütten tiksinebilirim. 4 5 gun denedim ama son sabah neredeyse kusuyordum :S bunun yerıne bende yogurt ve ayrana yuklendım dıyebılırım. Sizce ne zaman Anne olacağımı idrak ederim sizde benim gibi ''GARİP'' hissettiniz mi ? Ben de mi bir anormallik var. Normalde çocugumun olmasını 3 kişilik bir aile olmayı çok ama çok istiyordum haberi alınca sevinç nidaları atmam gerekirken neden bu durgunluğum anlamyorum Bebeğim beni duyar da terk eder diye de cok korkuyorum Çok garibim...

aynılarını bende hissetmiştim çünkü beklemiyordun ve kendini hazırlamamıştın plansızdı yaniii bende bebeğimin olmasını çok istiyordum ama hep seneye diyordum ona göre planlamamı yapmıştım böle habersiz gelince ilk şokla istemiyorum dedim şimdi o kadar pişmanım ki öyle dediğime çok korkuyorum bişey olacak diye sütü sabahları içme bende sabah içince miğdem bulanıyor akşam yatarken iç içemiosanda içine azcık kakao filan katıp içmeye çalış

canım adetimin üzerinden tam bir hafta geçti.bat:29 nisan.umarım aksi giden bişey yoktu.dediğim gibi benim hamileliğe dair hiçbir belirtim yok.ne mide bulantısı,ne uyku hali nede ağrı...

seninle aynı değerlerimiz.Benim de 29 Nisan sat.Fakat ovulasyon testi kullanmıştım.Yani benim döllenme 9 yada 10 mayıs ta olmuş.4.hafta bitmek üzere dün doktora gittim fakat kese gözükmedi.Devlet hastanesine gittim ilgi yoktu.Bende sinirlendim özel doktora gideceğim fakat 1 ay sonra düşünüyorum.Hem kese hem de kalp atışlarını duyabilirim.Fazla streslenmemek istemiyorum bekleyeceğim.Kanamam yok çok şükür,bacaklarım ve göğüslerim acayip şiş.Onun haricinde ağrım,bulantım vs.yok.

kızlar merhaba nasılsınz bakalım nasıl gidiyo hamilelik.benim çok kötü geciyo hiç iştahım yok canım hiçbişey istemiyo eşim zorla yediriyo ağlıyorum resmen yemek yerken.sizin nasıl iştahınız ne yapmam lazım

Bende dün akşam gittim. Özele gittim ben ama yine de bir şey değiştirmedi. baktı karından ve keseyi göremedi.5 gün sonra gel karından bakılır. görülmesse vajinal bakılır dedi .Yani bu işte devlet özel çokta farketmiyor. allahım inşallah bizde alırız herkes gibi olumlu sonuçlar. Bana tek dediği rahim kalınlaşmış oldu. Bir de folıc asite başlattı her ihtimale karşı. Beni lütfen haberdar et. ben pazar yada pazartesi gidicem doktora. bende mutlaka haber veririm.

benim gibi günde 3 tane folıc plus kullanan varmı doktora gittim özele kullanmadı söyledi ultrasonda baktı kesemiz göründü 3-4 haftalık ayın 14 de yine bekliyor bizi

Akşam doktora gittim ağrımdan dolayı ultrasonla baktı fakat henüz tutunamamış tutunmaya çalışıo dedi VE dört haftalık falan dedi. salı günü tekrardan gidicem bakıcak tekrardan. Düşük tehlikesi olabilir dedi dünya başıma yıkıldı resmen. Bana progestan verdi ağız yoluyla akşam kullandım fakat acayip başımı döndürdü ayağa kalkamadım hatta oturamadım bile.benim gibi olanlar varmı yada bilgisi olanlar? Bebeğimizi kaybetmek istemiyoruz çok korkuyoruuum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…