- 10 Nisan 2008
- 948
- 72
- 98
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.061
canım komik olcak ama benim eşim klomen kullandı ben öyle hamile kaldım :)merhaba arkadaşlar aranızda klomen ile hamile kalan var mı buay ilk defa klomen kulandım adet gunume 5 gun var cok merak edıyorum aranızda bu şekilde hamıle kalan var mı
al benden de o kadar bide üstüne gazım var özellikle bişiler yediğimde midem fena gaz yapıyoBen cok kötüyüm midem kötü kusmuyorum ama bulantım cok fazla ve halsızım yemek yemek istemıyorum ama cok acıkıyorum terlıyorum ama üşüyorumda allahım sen bana yardım et
Herkese selam bundan 40 gun once iki yasindaki kizim vefat etti kalp nakli sirasindaydik cikmadik en son kalbi durdu dun disciye gittim rontgen falan cekildi bugunde test aldim pozitif cikti hamileyim napcam simdi rontgen cekildi gecen hafta bisey cikmamisti ona guvendim
canım dualarımız seninle hayırlısı olsun inşallah üzme kendiniMerhaba arkadaslar, bugun randevum vardi kalp atislarini dinleyecektik ama gecen haftaya gore kese buyumus bebek neredeyse secilmiyordu yolk kesesinde de anormallik var dedi doktor. Bir hafta daha bekleyelim fakat % 60-70 saglikli bir gebelik degil dedi. Duydugum an sanki dunyam basima yikildi. Allah kimseye yasatmasin boyle bir duyguyu dua edin benim icin ne olur.
kese öyle minik oluyo canım dert etme zaten bebeği daha sonra görücek doktorunmrb kızlar ben de bugün ilk kez doktora gittim adetimin üzerinden tam 1 hafta geçti doktor ultrasonlo karından baktı ve keseyi gördük ama bir nokta şeklinde. doktor daha çok küçük olduğunu söyledi son adete göre 5 haftalık ama dr adet döngün 32 gün sürdüğü için ancak 3 haftalık dedi. çok korkuyorum kızlar baştan böyle nokta şeklinde mi görünüyor acaba benimkinde mi bir sorun var sizin keseleriniz nasıldı ilk gördüğünüzde?
canım kese için erken daha.. benim değerim 3 binin üzerindeydi keseyi gördüğümüzdeArkadaşlar merhaba.Adetim gecikince kan testi yaptırdım birgün gecikmeli değerim 74 çıktı.(geçen perşembe) Pazartesi günü yani adetimin üzerinden 5 gün geçince tekrar yaptırdım değerim 608 çıktı.Artış iyiydi. Dün akşamda doktora gittim kese gözükmedi. baya bir gerildim.5 gün sonra gitmemi istedi.rahimin kalınlaştığını bunun iyi olduğunu söyledi bunu dışında hiçbir şey söylemedi.folic asit verdi.Birde bende hamileliğe dair adet gecikmesinden başka hiçbir şey yok. Allahım şu beş gün nasıl geçicek bir bilsem.Sizce bişey olur mu bebeğime:
aynen koku olayı bende de var herşey herkes kokuyo :)Bende senin gibiydim endiselenme canim bendede dune kadar hic belirti yoktu dunden beni midem allak bullak. Hayirli olsun bu arada canım
bende de aşırı derece koku hasasıyetı var afedersınız köpek gıbı nerde ne kokusu gelıyor hemen alıyorum vetıksınıyorum. aksamkı yedıgım yemegı aklıma getırdıgımde mıdem bulanıyor mutfak kokuyor sankı pencerelerı hıc kapatmıyorum. ne yapacam bılmıyorum ama masallah bıt kadar ama tum vucuduma hakım oldu:))saglıklı olsunda bunada dayanırım inşallahhhhhh
kızlar düne kadar süren bulantılarım akşamdan beri yok oldu resmen çok endişeleniyorum normal mi sizce sabahtan beri hiç bulanmadı
canım komik olcak ama benim eşim klomen kullandı ben öyle hamile kaldım :)
Bende senin gibiydim endiselenme canim bendede dune kadar hic belirti yoktu dunden beni midem allak bullak. Hayirli olsun bu arada canım
bende de aşırı derece koku hasasıyetı var afedersınız köpek gıbı nerde ne kokusu gelıyor hemen alıyorum vetıksınıyorum. aksamkı yedıgım yemegı aklıma getırdıgımde mıdem bulanıyor mutfak kokuyor sankı pencerelerı hıc kapatmıyorum. ne yapacam bılmıyorum ama masallah bıt kadar ama tum vucuduma hakım oldu:))saglıklı olsunda bunada dayanırım inşallahhhhhh
Ayy dimi gercekten tum vucuda hakim walla:))))
Koku bendede nerde ne kokusu var hepsini duyuyorum . Çiğ sogan sigara ve sekerli ve agir kokulari duymak istemiyorum. Nolcak bu halimiz:) ama can kurban onun icin
canım adetimin üzerinden tam bir hafta geçti.bat:29 nisan.umarım aksi giden bişey yoktu.dediğim gibi benim hamileliğe dair hiçbir belirtim yok.ne mide bulantısı,ne uyku hali nede ağrı...
Arkadaşlar merhaba.Adetim gecikince kan testi yaptırdım birgün gecikmeli değerim 74 çıktı.(geçen perşembe) Pazartesi günü yani adetimin üzerinden 5 gün geçince tekrar yaptırdım değerim 608 çıktı.Artış iyiydi. Dün akşamda doktora gittim kese gözükmedi. baya bir gerildim.5 gün sonra gitmemi istedi.rahimin kalınlaştığını bunun iyi olduğunu söyledi bunu dışında hiçbir şey söylemedi.folic asit verdi.Birde bende hamileliğe dair adet gecikmesinden başka hiçbir şey yok. Allahım şu beş gün nasıl geçicek bir bilsem.Sizce bişey olur mu bebeğime:
mrb kızlar ben de bugün ilk kez doktora gittim adetimin üzerinden tam 1 hafta geçti doktor ultrasonlo karından baktı ve keseyi gördük ama bir nokta şeklinde. doktor daha çok küçük olduğunu söyledi son adete göre 5 haftalık ama dr adet döngün 32 gün sürdüğü için ancak 3 haftalık dedi. çok korkuyorum kızlar baştan böyle nokta şeklinde mi görünüyor acaba benimkinde mi bir sorun var sizin keseleriniz nasıldı ilk gördüğünüzde?
Merhaba arkadaslar, bugun randevum vardi kalp atislarini dinleyecektik ama gecen haftaya gore kese buyumus bebek neredeyse secilmiyordu yolk kesesinde de anormallik var dedi doktor. Bir hafta daha bekleyelim fakat % 60-70 saglikli bir gebelik degil dedi. Duydugum an sanki dunyam basima yikildi. Allah kimseye yasatmasin boyle bir duyguyu dua edin benim icin ne olur.
Herkese selam bundan 40 gun once iki yasindaki kizim vefat etti kalp nakli sirasindaydik cikmadik en son kalbi durdu dun disciye gittim rontgen falan cekildi bugunde test aldim pozitif cikti hamileyim napcam simdi rontgen cekildi gecen hafta bisey cikmamisti ona guvendim
bende mayıs hamilelerindenim...geçtiğim hafta salı günü öğrendim hamile olduğumu ilk önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.akmadından acilden kan tahlili yaptırdım 144,38 çıktı..bi kaç gün beklemek istedim günüm 30.mayıstı ve bu pazertesi doktora gittim 3haziranda yani doktor yeniden kan tahlili hormon tsh vs. bikaç tahlil verdi..benim 2 sene önce bi düşüğüm oldu ve bu ilk bebişim olacak inşallah..neyse sonuçları aynı gün 1 saat sonra alıp tekrar doktora göründüm değerim 2330 olmuş gayet iyi dedi doktor.. diğer tahlerimde iyi çok şükür..udrasyonla bakalım dedi ama kesecik görünmedi iki gün sonra gel dedi ozaman daha net gözükür dedi normalde bugün gitmem gerekiyordu ama ben cuma gününe kadar beklyecegim..eşim bu sabah kısa bi iş seyehatına gitti onunla gitmek istiyorum hastaneye kızlar çok uzun yazdım galiba inşallah herşey yolunda gider..ve burda tüm anne adaylerını tebrik ediyor ve sağlıklı hamilelik diliyorum bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah...
Ben cok kötüyüm midem kötü kusmuyorum ama bulantım cok fazla ve halsızım yemek yemek istemıyorum ama cok acıkıyorum terlıyorum ama üşüyorumda allahım sen bana yardım et
aa cıddımısın canım doktor genelde bayanlara verıyor erkege verıldıgını ılk defa duydum. Benım eşimde benimle birlikte folık asıt ıcıyor doktorum demiştineden sen kullanmadın da eşin kullandı? Bide ilaçtan ne kadar sonra hamıle kaldın?
canım benim eşimde varikosel vardı ama doktor ameliyat önermedi ilaçla tedaviye bi başlayalım dedi ve ciddi anlamda iyileşme oldu semen analizinde ama gene de bir yıla yakın sürdü tedavimiz.. bi kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra da hamile kaldım hayırlısı bu zamanmış işte Rabbim büyük O ne zaman ol derse o zaman oluyor..
anladım canımmm. evt herşeyın bı zamanı var. Rabbım bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahbanada hayırlı bı evlat nasıp etsın adetıme son 4 gunum heycanla beklıyorum
Merhabalar ben de mayıs da hamilelik haberimi aldım 5-6 haftalık hamileyim. Ultrasona girdim miniminnacık ufacıcık bir şey:s haftaya kalp sesini duyabilecekmişiz tekrar ultrasona gireceğim ama bir garibim:S Bizim ki kaza kurşunu :) ama şu an ne hissetmeliyim bilemiyorum bel sırt ağrılarım çok fazla mide bulantım cok yok süt içmemi söyledi doktorum ama içemiyorum sanırım sütten tiksinebilirim. 4 5 gun denedim ama son sabah neredeyse kusuyordum :S bunun yerıne bende yogurt ve ayrana yuklendım dıyebılırım. Sizce ne zaman Anne olacağımı idrak ederim sizde benim gibi ''GARİP'' hissettiniz mi ? Ben de mi bir anormallik var. Normalde çocugumun olmasını 3 kişilik bir aile olmayı çok ama çok istiyordum haberi alınca sevinç nidaları atmam gerekirken neden bu durgunluğum anlamyorumBebeğim beni duyar da terk eder diye de cok korkuyorum Çok garibim...
kızlar düne kadar süren bulantılarım akşamdan beri yok oldu resmen çok endişeleniyorum normal mi sizce sabahtan beri hiç bulanmadı
canım adetimin üzerinden tam bir hafta geçti.bat:29 nisan.umarım aksi giden bişey yoktu.dediğim gibi benim hamileliğe dair hiçbir belirtim yok.ne mide bulantısı,ne uyku hali nede ağrı...
seninle aynı değerlerimiz.Benim de 29 Nisan sat.Fakat ovulasyon testi kullanmıştım.Yani benim döllenme 9 yada 10 mayıs ta olmuş.4.hafta bitmek üzere dün doktora gittim fakat kese gözükmedi.Devlet hastanesine gittim ilgi yoktu.Bende sinirlendim özel doktora gideceğim fakat 1 ay sonra düşünüyorum.Hem kese hem de kalp atışlarını duyabilirim.Fazla streslenmemek istemiyorum bekleyeceğim.Kanamam yok çok şükür,bacaklarım ve göğüslerim acayip şiş.Onun haricinde ağrım,bulantım vs.yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?