Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

benim gibi günde 3 tane folıc plus kullanan varmı doktora gittim özele kullanmadı söyledi ultrasonda baktı kesemiz göründü 3-4 haftalık ayın 14 de yine bekliyor bizi

ben günde 1 tane kullanıyorum ama bi arkadaşım günde 3 tane kullanıyodu. ilaca göre değişio olabilr. ben folbıol kullanıyorum arkadaşım folıcplus kullanıyodu...canım kucağına alırsın inş sağsalim. inş bende salı günü görürüm bebeğimi bırakmasın annesinii

Benim de senden hiç bir farkım yok demek ki yaşadıklarımız normal olabilir

Bugün bende hiç iyi değilim sabahtan beri midem acayip bulanıyor bende yeni başladı daha öncesinde çok hafif midem bulanıyordu.. Ayakta zor duruyorum. Allahım yardım etsin hepimize...

Canım Allahım sabır versin. Aklına kötü şeyler getirme. Bol bol dua et. İnşallah birşey olmaz.

Korkma canım yaaaa. Hiç olumsuz düşünme. Daha yeni zaten. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere...

canım peki son adet tarihin ne zaman?ne kadarlık ki sana bunları söyledi.Kese öncesi doktorlar olumlu yada olumsuz hiçbir şey söylemiyorlar.

canım peki son adet tarihin ne zaman?ne kadarlık ki sana bunları söyledi.kese öncesi doktorlar olumlu yada olumsuz hiçbir şey söylemiyorlar.

23 nisanda son adetimi gördüm doktorum 4 haftalık dedi daha yeni tutunmaya çalışıyo dedii. Akşamdan beri canım çok sıkkın ne yapıcam bilmiyorum. Allahım bağışlar umarım miniğimizi bize...

Canım bende dün akşam gittim doktora.benimde son adet tarihin 29 nisan.bende de keseyi göremedi.pazartesi çağırdı.yani olumlu yada olumsuz hiçbir şey demedi.inşallah tutunacaklar annelerine.bol bol dua şuan ihtiyaçları olan.peki kese gözüktü mü hiç?

Hayır canım ya ne kese ne bebeğim göründü.salı günü gidicem bende bakalım o zaman ne olucak.ilaç verdi bana progestan kullanıyorum sen ilaç kullanıyomusun peki. inşallah hayatım ya inşallah tutunurlar annelerine.hep dua ediyorum kendime ve benim gibi hamilelere allah yardımcımız olsun rabbim bizlere bağışlasın yawrularımızı...

2 düşük ve 1 kürtajım var hamileyim şükür 6+2 ken doktora gittim yukardan kalp atışı duyulmadı alttan baktı yine duyulmadı canım çok sıkıldı pazartesi doktora gidicem inş duyulur... benim gibi bu zamanlarda dr gidipte kalp atışı duyulmayıp sonradan duyulan var mı???

Canım ben de aynı duyguları yaşadım ve inan hala yaşıyorum da denilebilir. Bir konu açtım hatta geçengün bununla ilgili sana söyleyebileceğim tek şey yalnız değilsinnn :)

Kese için de bebek için de erken lütfen o kadar telaş yapma ben 6. haftada keseyi gördüm 8. haftada kalp atışı dinletmedi bile doktor sadece monitörde kalbinin attığını gördük o kadar.. Bu kadar telaş yapmayın lütfen..

Kalp atışını 8. haftada monitörde gördüm sadece canım ve benim doktorum alttan bugüne dek hiç muayene etmedi, tehlikeli olduğunu duymuştum. Siz de ettirmemeye özen gösterin bence.. ve korkma daha çok küçük henüz kalbini duyamazsınız :)

yok canım.kanamam falan olmadığı için progeston vermedi.kanaman olursa gel dedi.ne olur artık takmayalım kafamıza dicem de işte bu çok zor.eşimide tükettim kendimide.bide dayanamayıp herkese söyledik ortada daha hiçbir şey yok offf offf allah yardımcımız olsun hepimizin.

amin canım.aynen bizde öyle yaptık herkese söyledik ama şimdi anlıyorum millet niye hemen söylemediğini. şimdi düşük tehlikesi olduğunu kimse bilmiyor söyleyemiyoruz ailelerimiz o kadar sevindiler ki anlatamam.kayınvalidem resmen tutuldu. inş herşey yoluna girerde iyi haberler alırız canım.

senin için dua edicem ama eminim ki görüceksin bebeğini içini ferah tut

benim de tahmini doğum tarihim 01.02.2014 ,hayırlı olsun bebişin arkadaşım.

meralmetin ve butterflymine sıkmayın canlarınızı bebek ve kese görünmesi için henüz daha erken..inşallah bebişlerinizi görürsünüz..sizin canınızı sıkan,moralinizi bozan doktorlara değil sizi motive edecek,sıkıntı dahi olsa bunu daha iyi üslupla anlatacak doktorlarla yolunuza devam etmeniz gerek.. Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin...

amin canım ya çok sağolasın. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

korkularını at gitsin, henüz mercimek tanesi kadar bile değil nası görünsün annesiii, üstelik endişe ve korku seni de vücudunu da kötü etkiler ve bir arkadaşın daha dediği gibi olumsuz konuşan doktorlardan uzak dur, bana doktorum kese görünmediğinde henüz görülemeyecek kadar küçük, biraz daha büyümesini beklemek durumundayız demişti.

canım benim haberleri inşalllah bir ay sonra alırsın dediğim gibi stres yaşamamak için bekleyeceğim.Umarım senden güzel haberleri alırım.Fazla stres yapma kendine eskiden beta testleri ultrasonmu varmış.Kadınlar 2 ayda ancak farkına varıyormuş hamileleğinin.Bizim şu ana kadar çok şükür bir terslik olmadı.Eminim keseyi görürsün.Güzel haberlerini bekliyorum.

Bu arada vajinal baktırmasan iyi olur.Doktorlar acısız güvenilir bir yöntem diyorlar.Fakat tanıdığım doğum yapmış insanların hepsi vajinale baktırma diyor.Panik yapıp bebeğini düşürenler bile var.Zaten vajinal 1 hafta önceden keseyi görmeni sağlıyor.Eğer pazar günü göremezsen 1 hafta daha bekle derim.Tabi yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…