Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

çok haklısın canım.kime sorsam vajinal baktırma.keseyi zedeliyor dedi.ben inşallah kendimi tutarım ve doktora olabildiğince geç giderim.

Meralcim,

Bende cook coook az kanama oldu , Pazar gününden beri progestan kullanıuyorum. Bende de bas dönmesi ve şapsallık yapıyor :) Ama sıkma canını , takma kafana.

Sen bu cocugu istiyorsun ! Yan etkileri sana tırs gelir -vız gider. Bu çocuk tutunacak ve Ocak ayında kucağına alacaksın arkadaşım..

ben günde 3 ogun alıyorum, canıma okuyor ama takmıyorum kafaya. Sende takma.

Anne olacaksın, o kadar! Daha nelere dayanıcaz kimbilir..

kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım vajinal baktırmayın. Ben profesöre çıkıyorum korkudan yanlış bişey olmasın diye 9. haftama girdim daha 1 kez bile vajinadan kontrol etmedi.. Gerek yok.

hemde çook istiyorum daha göremeden hayatımızı ona göre ayarlamaya çalışıyoruz.inş tatlım ya inş bi tutunsun bi kucağıma alayım hiç pişman olmayacak tutunduğunaa :) sen 3 öğün alıyosun ve iyi dayanıyosun canım ben ilk defa içtiğimden çok kötü oldum korktum bişiy olur die ama doktorumda olabilir dedi bakalım bu akşam başlayacağım tekrardan sabah içmeye korktum bide çalışıyorum iş yerindeyim kimse bilmio durumu bayılcam kalcam :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım hepimiz kavuşalım bebeklerimize evlerimiz bebek sesleriyle şenlensin :)

serraz bende de birden bulantılar kesildi.. cok hafif var , kanaman olmadığı surece sorun yok arkadaşım. panik yapma..

canım kime sorduysam normal değil dedi sonra dr umu aradım hemen gel bakalım dedi ultrasonda görene kadar yaşadığım heyecanı anlatamam Allah hepimizin yavrularını korusun neyse herşey yolundaymış bir sorun yok dedi kalp atışını dinledim tekrar gelişimi de iyi dedi sanki dünyalar benim oldu rahatım şu an arada bulantım oluyor o da olsun umrumda değil yani

Yeni hamişlerimizi tebrik ediyorummm kizlaarrr eee.ne zaman dgidiosunuz doktora ilk muayene icin :) ya kan degerlerinizi gordukce benimki cok dusuk diyorum insallah bi sorun yoktur

Cnm ben adetten 4 gun once jan testi yaptirdim 10 cikti 2 gün sonra 33 çıktı 4 gun sonra 115 cikti en sonucta 145 cikti son sonucum yukselmedigi icin doktor düşük olabilir dedi cok üzüldük simdi evde raporlu yatiorum progestan verdi bir hafta donra cagrdi

Kizlar bu arada bnde mayista hamiş oldugunu öğrenenlerdenim ama doktorum düşük olabilir dedigi icin Üzgün i sekilde evde yatiyorum Rabbim hepiize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Ben de varimmm kizlar . 7+ 2 insallah. Gecmis olsun neslihancim. Benm de kucuk bir lekelenme oldu pzt. Bir dr progestan verdi kendi drum hic gerek yok. Kullanma yat dinlen dedi. Onu dinledim. Crs ya kesildi darisi sennde basina. Seni cok iyi anliyorum. Her an korkuyoruz bir sey olacak mi diye. Ama sakin olmak lazim.

canım kalbini ferah tut ve içine sinmiyorsa başka bir doktora da git mutlaka inşallah bebeğin sağlıklıdır ve seninledir

Merhaba canim,
Oncelikle iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Baska bi doktora daha gittim bu haftada kalp atisi gormeliydik ama yok bu saat ten sonra olmaz hemen kurtaj yapayim yarin iki hap vericem onlari kullanip geliceksin dedi. Olmaz esim yok yanimda Ben karar veremem dedim. Biz islemlere baslayalim siz karar verirsiniz bir gunde dedi. Resmen oracikta alicakti bebegi. Sonrasinda hic bir doktora gitmeme karari aldim. Goren durumu alalim dicek diye.

Son düzenleme:

Bnd3 cok şükür kanama lekelenme falan yok sadece kan degerim 2 katina yukselmedigi icin düşük olabilir dedi doktor sali günü ölçtürücem tekrar..beklemekten başka yapck bişey yok hayirlisi olsun Rabbim sanada cocugunu bagislasin

nasıl yanii şimdi hiç doktora gitmiyor musun?
tıp fakültesi yada araştırma hastanesi varsa oraya bi gitseydin yada bulunduğun yerde ünlü olan bir doktora
bu doktorlar 2 hap vermeyi ne kadar kolay sanıyor böyle abimlerin bebeği içinde bu bebek sakat olacak hemen düşürmemiz gerek dediler şimdi gayet sağlıklı 1,5 yaşında kızımız var
ihmal etme senin sağlığında çok önemli

kızlar hepsinize günaydın, herkese sağlıklı günler

ben vajinal baktırmıştım,bilseydim baktırmazdım, çok bi fark yok, daha net görmek için 1 hafta sonra gidersin olur biter, ben çok farkını görmedim, doktor hiçbir zararı yok diyor fakat çok da gerekli olmadığı kanatindeyim.

Kendi doktorum sali gunune kadar bekleyelim sonrasinda karar verelim beraber dedi. Gitmiyorum derken kendi doktorum disinda baska doktora gitmeye korkuyorum alalim derler diye. Dunden beri cok midem bulaniyor istifra ediyorum ise gidemedim tekrar kalbi atmaya basladi diye dusunmeye basladim kendi kendime onun oncesinde mide bulantilarim kesilmisti cunku.
Umarim benikisi de abinin bebegi gibi yanlis anlasilma olmustur.

banada drum ilk vajinal baktı öle gerek yok gerçekten ama kalp atışını daha ii duyabilmek için bi dahaki hafta üsten baktı daha az duyuluyo kalp atışı alttan bakmasına nazaran

kızlar merhaba bebeğim beni bıraktı. değerim düşüşe geçti kanamam başlamıştı ama napalım sağlık olsun. rabbim bunu uygun görmüş bana yapabileceğimiz bişiy yok.... benm olmadı umarım inşallah sizler kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.canı gönülden diliyorum bunuu

Meralcim,

Cok geçmiş olsun , seni tekrar en kısa zamanda aramızda görmeyi umut ediyorum. Veren Allah - alan Allah.

Sevgiyle Kal
Tomurcuk

Cok üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda aramıza tekrar katilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…