- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.101
bu arada vajinal baktırmasan iyi olur.doktorlar acısız güvenilir bir yöntem diyorlar.fakat tanıdığım doğum yapmış insanların hepsi vajinale baktırma diyor.panik yapıp bebeğini düşürenler bile var.zaten vajinal 1 hafta önceden keseyi görmeni sağlıyor.eğer pazar günü göremezsen 1 hafta daha bekle derim.tabi yine de sen bilirsin.
Akşam doktora gittim ağrımdan dolayı ultrasonla baktı fakat henüz tutunamamış tutunmaya çalışıo dedi VE dört haftalık falan dedi. salı günü tekrardan gidicem bakıcak tekrardan. Düşük tehlikesi olabilir dedi dünya başıma yıkıldı resmen. Bana progestan verdi ağız yoluyla akşam kullandım fakat acayip başımı döndürdü ayağa kalkamadım hatta oturamadım bile.benim gibi olanlar varmı yada bilgisi olanlar? Bebeğimizi kaybetmek istemiyoruz çok korkuyoruuum
Bu arada vajinal baktırmasan iyi olur.Doktorlar acısız güvenilir bir yöntem diyorlar.Fakat tanıdığım doğum yapmış insanların hepsi vajinale baktırma diyor.Panik yapıp bebeğini düşürenler bile var.Zaten vajinal 1 hafta önceden keseyi görmeni sağlıyor.Eğer pazar günü göremezsen 1 hafta daha bekle derim.Tabi yine de sen bilirsin.
Meralcim,
Bende cook coook az kanama oldu , Pazar gününden beri progestan kullanıuyorum. Bende de bas dönmesi ve şapsallık yapıyor :) Ama sıkma canını , takma kafana.
Sen bu cocugu istiyorsun ! Yan etkileri sana tırs gelir -vız gider. Bu çocuk tutunacak ve Ocak ayında kucağına alacaksın arkadaşım..
ben günde 3 ogun alıyorum, canıma okuyor ama takmıyorum kafaya. Sende takma.
Anne olacaksın, o kadar! Daha nelere dayanıcaz kimbilir..
serraz bende de birden bulantılar kesildi.. cok hafif var , kanaman olmadığı surece sorun yok arkadaşım. panik yapma..
Yeni hamişlerimizi tebrik ediyorummm kizlaarrr eee.ne zaman dgidiosunuz doktora ilk muayene icin :) ya kan degerlerinizi gordukce benimki cok dusuk diyorum insallah bi sorun yoktur
Canım darısı başımıza, seninle çok yakın gebeliğimiz, o yüzden bişey soracağım, ben de cumartesi gideceğim, karından mı baktı kalp atışlarına?
canım kalbini ferah tut ve içine sinmiyorsa başka bir doktora da git mutlaka inşallah bebeğin sağlıklıdır ve seninledir
Ben de varimmm kizlar . 7+ 2 insallah. Gecmis olsun neslihancim. Benm de kucuk bir lekelenme oldu pzt. Bir dr progestan verdi kendi drum hic gerek yok. Kullanma yat dinlen dedi. Onu dinledim. Crs ya kesildidarisi sennde basina. Seni cok iyi anliyorum. Her an korkuyoruz bir sey olacak mi diye. Ama sakin olmak lazim.
Merhaba canim,
Oncelikle iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Baska bi doktora daha gittim bu haftada kalp atisi gormeliydik ama yok bu saat ten sonra olmaz hemen kurtaj yapayim yarin iki hap vericem onlari kullanip geliceksin dedi. Olmaz esim yok yanimda Ben karar veremem dedim. Biz islemlere baslayalim siz karar verirsiniz bir gunde dedi. Resmen oracikta alicakti bebegi. Sonrasinda hic bir doktora gitmeme karari aldim. Goren durumu alalim dicek diye.
nasıl yanii şimdi hiç doktora gitmiyor musun?
tıp fakültesi yada araştırma hastanesi varsa oraya bi gitseydin yada bulunduğun yerde ünlü olan bir doktora
bu doktorlar 2 hap vermeyi ne kadar kolay sanıyor böyle abimlerin bebeği içinde bu bebek sakat olacak hemen düşürmemiz gerek dediler şimdi gayet sağlıklı 1,5 yaşında kızımız var
ihmal etme senin sağlığında çok önemli
kızlar hepsinize günaydın, herkese sağlıklı günler
ben vajinal baktırmıştım,bilseydim baktırmazdım, çok bi fark yok, daha net görmek için 1 hafta sonra gidersin olur biter, ben çok farkını görmedim, doktor hiçbir zararı yok diyor fakat çok da gerekli olmadığı kanatindeyim.
banada drum ilk vajinal baktı öle gerek yok gerçekten ama kalp atışını daha ii duyabilmek için bi dahaki hafta üsten baktı daha az duyuluyo kalp atışı alttan bakmasına nazaran
kızlar merhaba bebeğim beni bıraktı. değerim düşüşe geçti kanamam başlamıştı ama napalım sağlık olsun. rabbim bunu uygun görmüş bana yapabileceğimiz bişiy yok.... benm olmadı umarım inşallah sizler kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.canı gönülden diliyorum bunuu
Meralcim,
Cok geçmiş olsun , seni tekrar en kısa zamanda aramızda görmeyi umut ediyorum. Veren Allah - alan Allah.
Sevgiyle Kal
Tomurcuk
kızlar merhaba bebeğim beni bıraktı. değerim düşüşe geçti kanamam başlamıştı ama napalım sağlık olsun. rabbim bunu uygun görmüş bana yapabileceğimiz bişiy yok.... benm olmadı umarım inşallah sizler kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.canı gönülden diliyorum bunuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?