Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Canım benim çok geçmiş olsun.allah bir daha nasip eder inşallah en yakın zamanda.

Meralmetin, üzülme lütfen, bebeğin seni bırakmadı cennete gitti, cennette bir meleğin oldu.. Lütfen depresif duygulara girmemeye özen göster, hangimizin ömrü ne kadarsa o kadar yaşıyoruz.. O meleğin ömrü de o kadarmış..

En hayırlı zamanda sağlıklı bebeklerinin olmasını diliyorum.

canım gözün aydın ve geçmiş olsun...hiç korkma sürekli dua et ALLAHIN izniyle hiç bişey olmaz.benimde bugün konturolum vardı keseyi görmek için ama dün çok az bir leke geldi benden idarımdan sonra geliyo kan değil hafif kahverengi.bugün gittiğimde doktor ilk önce udrasyonda baktı ve keseyi gördü..bende dedim hocam böyle büyle oldu korkma dedi kesede bişey yok progestan verdi günde 3 kere yan etkileri olur dedi baş dönmesi uyku ve miğde bulantısı..ben sabah içtim bi tane herangi bi yan etkisini görmedim canım..doktor eğer olursa alttanda kullanabilsin dedi.benim kız kardeşimde hamile o alttan kullanır yan etkilerinden dolayı.böylelikle yan etkisi olmuyor.sen bilirsin ama alttan kullanınca dahada etkli oluyormuş.. dene istersen...

Canim benim cok gecmis olsun inşallah ahirette bebegin sana ve eşine kurtarıcı olur en azindan hamile kalabiliosun bunu biliyoruz..bnmde degerlerim yukselmio 5. Haftanin içindeyim bekliorum ya yukselicek yada bnde kaybedicem..üzmek ve hatirlatmak istemem ama senin degerlerin nasildi cnm

Cnm senin değerin kacti ultrasonda gozukmedigi icinmi vajinal bakildi

canım yeni mesajını şimdi okudu .çok geçmiş olsun.ALLAH bidahanki sefere inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder...

Folic asiti neden günde 3 defa içiyorsun? Bende de inanılmaz bir ağrı ve yanma var bu yüzden canım hiç birşey yemek istemiyor...

Bence başka bir doktora daha git derim, benim doktorum devletin verdiği ilaçtaki dozajın çok fazla olduğunu bu yüzden solgarın folic asitini kullanmamı önerdi....

Canım yeterki miden aç kalmasın, aç kalınca keton denen madde ürüyor, ne yiyebiliyorsan onu ye...bebek senin depolarını kullanıyor, ona birşey olmaz...ama aç kalmamaya çalış...

Sen sakin olmaya çalış...dualarımız seninle.. Başka bir doktora daha git...

Progestan baş dönmesi ve uyku gibi yan etkileri yapıyor. Ayaklarını havaya dik, yat, ağır kaldırma, omega 3 takviyesi al, ananas ye, ananas bebeğin tutunmasını sağlıyor...Ve sakin ol, sen bebeğinin güçlü olduğuna inan ki, o da tutunsun. Beden ve ruh sağlığı ile pararlel çünkü...

Umarım bebeğin seninledir, ve 9 ay boyunca seni terke etmez..Ben 6+4 iken doktora gitmiştim, o zaman gördük kalp atışını:)) Biraz sabret yeniden git, belki geç döllenmedir

Seda sana çok katılıyorum...Tabi ki doktor gerçekleri söylemeli ama emin olmadan değil...Korku rüzgarına teslim etmektense, moral ve motivasyon vermeli...

canım çok zor bir durum bende yaşadım şubat ayında 5 haftalık bebeğimi kaybetmiştim çok üzüldüm çok ağladım ama bana doktorum sevin en azından normal yollarla gebe kalabiliyorsun dedi evet çok doğru ondan sonra moraimi hep yüksek tuttum çok şükür rabbim tekrar nasip etti zor ama moralini yüksek tut gerçekten çok önemli...

iyi akşamlar herkese bugün çok endişeliyim. 3 gündür raporluydum evde yattım hep bugün okula gittim haliyle biraz yoruldum. eve gelince az miktarda damarlı kan görüntüsünde akıntıyla karışık bişeyler gelmiş. doktorumun tüm randevuları doluymuş yarın için pazartesi devlet hastanesine gideceğim çok endişeliyim ya inşallah olumsuz bir durum yoktur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…