- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.121
kızlar merhaba bebeğim beni bıraktı. değerim düşüşe geçti kanamam başlamıştı ama napalım sağlık olsun. rabbim bunu uygun görmüş bana yapabileceğimiz bişiy yok.... benm olmadı umarım inşallah sizler kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.canı gönülden diliyorum bunuu
kızlar merhaba bebeğim beni bıraktı. değerim düşüşe geçti kanamam başlamıştı ama napalım sağlık olsun. rabbim bunu uygun görmüş bana yapabileceğimiz bişiy yok.... benm olmadı umarım inşallah sizler kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.canı gönülden diliyorum bunuu
Akşam doktora gittim ağrımdan dolayı ultrasonla baktı fakat henüz tutunamamış tutunmaya çalışıo dedi VE dört haftalık falan dedi. salı günü tekrardan gidicem bakıcak tekrardan. Düşük tehlikesi olabilir dedi dünya başıma yıkıldı resmen. Bana progestan verdi ağız yoluyla akşam kullandım fakat acayip başımı döndürdü ayağa kalkamadım hatta oturamadım bile.benim gibi olanlar varmı yada bilgisi olanlar? Bebeğimizi kaybetmek istemiyoruz çok korkuyoruuum
kızlar hepsinize günaydın, herkese sağlıklı günler
ben vajinal baktırmıştım,bilseydim baktırmazdım, çok bi fark yok, daha net görmek için 1 hafta sonra gidersin olur biter, ben çok farkını görmedim, doktor hiçbir zararı yok diyor fakat çok da gerekli olmadığı kanatindeyim.
Cnm senin değerin kacti ultrasonda gozukmedigi icinmi vajinal bakildi
Iyi bari Allaha bin sukur cok cok sevindim canim allah bebjsini sana ve babasina bagislasin:))
mrb arkadaşlar.bebeğim bgn itibariyle 8.haftasını doldurdu.ama benim midem çok agrıyo,bulantı değil agrı ve şişkinlik hissi oluyo.buda beni çok rahatsız ediyo.sürekli tokluk hissi var.bişe yemek istemiyorum.farkettim folic asiti içince böyle oluyo sanki. onuda günde 3 kez içtiğim için tüm gün midem şiş hissiyle geziyorum.benim gibi olan varsa neolurr yardımcı olunn...
folikasitin adeti doktordan doktora değişiyor..ilk başladığım doktor ve kan testini yaptırdığım aile hekimim; yaz mevsiminde olduğumuz için yenilen yiyeceklerin doğal folik asit içerdiği için folikplustan günde 1tane almamın yeterli olduğunu söyledi..ilk gittiğim doktorun tavırları,ilgisizliği hoşuma gitmediği için başka bir doktora gittim o da 1 tanenin yetersiz olduğunu 3tane içmem gerektiğini söyledi.bende riske atmamak için 3taneyle devam ediyorum..
Canım benımm senın halınden ben ıyı anlarımbende ekstradan kusma war we o daha fena bısy ... mıdem kasılıyor artık bı zararı olmaz dımı bebeğıme..yemedgm ıcın kusarken daha cok zorlanıyorum
Merhaba arkadaslar, bugun randevum vardi kalp atislarini dinleyecektik ama gecen haftaya gore kese buyumus bebek neredeyse secilmiyordu yolk kesesinde de anormallik var dedi doktor. Bir hafta daha bekleyelim fakat % 60-70 saglikli bir gebelik degil dedi. Duydugum an sanki dunyam basima yikildi. Allah kimseye yasatmasin boyle bir duyguyu dua edin benim icin ne olur.
kızlar düne kadar süren bulantılarım akşamdan beri yok oldu resmen çok endişeleniyorum normal mi sizce sabahtan beri hiç bulanmadı
Akşam doktora gittim ağrımdan dolayı ultrasonla baktı fakat henüz tutunamamış tutunmaya çalışıo dedi VE dört haftalık falan dedi. salı günü tekrardan gidicem bakıcak tekrardan. Düşük tehlikesi olabilir dedi dünya başıma yıkıldı resmen. Bana progestan verdi ağız yoluyla akşam kullandım fakat acayip başımı döndürdü ayağa kalkamadım hatta oturamadım bile.benim gibi olanlar varmı yada bilgisi olanlar? Bebeğimizi kaybetmek istemiyoruz çok korkuyoruuum
2 düşük ve 1 kürtajım var hamileyim şükür 6+2 ken doktora gittim yukardan kalp atışı duyulmadı alttan baktı yine duyulmadı canım çok sıkıldı pazartesi doktora gidicem inş duyulur... benim gibi bu zamanlarda dr gidipte kalp atışı duyulmayıp sonradan duyulan var mı???
korkularını at gitsin, henüz mercimek tanesi kadar bile değil nası görünsün annesiii, üstelik endişe ve korku seni de vücudunu da kötü etkiler ve bir arkadaşın daha dediği gibi olumsuz konuşan doktorlardan uzak dur, bana doktorum kese görünmediğinde henüz görülemeyecek kadar küçük, biraz daha büyümesini beklemek durumundayız demişti.
cnm ben tahlili başka yerde yaptırmıştım 1000 in üzerinde demişlerdi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?