Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

selam kızlar.bende yaklaşık 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim.pazartesi günüde doktora gittik minicik bir gebelik kesesi gördük ultrasonda doktor 2 hafta sonrasına randevu verdi.17 haziranda kalp atışlarını dinleyebiliriz sanırım artık.Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Arkadaşlar bilginıze ıhtıyacım war ... sol tarafıma yattgımda sol kasıgımda yanı dr un ultrsonla baktgı yer bı baskı oluyo sankı ? acaba normalmı? baska sıkıntım yok sukur kanam vs .? yardımcı olursanız sewınırım

benım de degerım 5250 kızlar.sızce nasıl

28 mayıs 122
30 mayıs 329
3 hazıran 1182
6 hazıran >1500
7 hazırran 5520

acaba kac haftalık SAT 26nisan???????????

Cancon selam,

Benimde sol tarafmda bir baskı var,sanırım bebek sol tarafa yerleşiyor. Sag erkek ,sol kız derlermiş.. Bakalım hayırlısı artık.

arkadaşlar benim indirect cooms testim pozitif geldi.doktorumda negatif gelmesi lazım bunun dedi.biz tekrar kan gönderdik ama sonucu daha çıkmadı.böyle bişe yaşayan varmı?acil cvp

slm kızlar bugün bizde meleğimle 9+2 oldukk ama sanki zaman geçmiyo sizler içinde öle mi acaba sabırsızlıkla kucağıma alacağım günü bekliyomm çok bekledim meleğimi sonunda geldi bide kızlar bende belirti hiç yok normalmi sizce ?

Bnmde 5+6 haftalığım cnm bendede hic belirti yok ve düşük tehlikem var evde yatıyorum zaman dedigin gibi geçmiyor

bebeğin hayırlı uğurlu olsun...benim içinde zaman geçmiyor gibi geliyor ama hamileliğimi öğrendiğim zamandan sonra 1 ayı geçmiş...doktorumun söylediğine göre ağrılarımın sebebi ilk doğumum sezeryanla olduğu içinmiş.. şuanda hafifte olsa karın ve bacaklarımda ağrılarım var,ilerleyen aylarda ağrılarım artacakmış..bebeğim sağlıklı olsunda ağrılara razıyım... ağrı dışında başka hiçbir belirtim yok şükür rabbime...kızımdada hiç belirtim olmadı..

çok üzüldüm canım,çok geçmiş olsun.Rabbim sen kendini hazır hissettiğinde sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin...

Sezeryanla doğum yapınca ikinci çocukta ağrı mı oluyormuş ?

canım çok üzüldüm geçmiş olsun.. kısmet değilmiş sıkma kendini inşallah yeniden burda görürüz seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…