- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.141
Arkadaşlar bilginıze ıhtıyacım war ... sol tarafıma yattgımda sol kasıgımda yanı dr un ultrsonla baktgı yer bı baskı oluyo sankı ? acaba normalmı? baska sıkıntım yok sukur kanam vs .? yardımcı olursanız sewınırım
Cancon selam,
Benimde sol tarafmda bir baskı var,sanırım bebek sol tarafa yerleşiyor. Sag erkek ,sol kız derlermiş.. Bakalım hayırlısı artık.
Canımm agzından bal damlıyor:) hayrlısı kız erkek fark etmez tabıde .. genel bı baskı yanı :)
benım de degerım 5250 kızlar.sızce nasıl
28 mayıs 122
30 mayıs 329
3 hazıran 1182
6 hazıran >1500
7 hazırran 5520
acaba kac haftalık SAT 26nisan???????????
slm kızlar bugün bizde meleğimle 9+2 oldukk ama sanki zaman geçmiyo sizler içinde öle mi acaba sabırsızlıkla kucağıma alacağım günü bekliyomm çok bekledim meleğimi sonunda geldi bide kızlar bende belirti hiç yok normalmi sizce ?
slm kızlar bugün bizde meleğimle 9+2 oldukk ama sanki zaman geçmiyo sizler içinde öle mi acaba sabırsızlıkla kucağıma alacağım günü bekliyomm çok bekledim meleğimi sonunda geldi bide kızlar bende belirti hiç yok normalmi sizce ?
Bnmde 5+6 haftalığım cnm bendede hic belirti yok ve düşük tehlikem var evde yatıyorum zaman dedigin gibi geçmiyor
kızlar merhaba bebeğim beni bıraktı. değerim düşüşe geçti kanamam başlamıştı ama napalım sağlık olsun. rabbim bunu uygun görmüş bana yapabileceğimiz bişiy yok.... benm olmadı umarım inşallah sizler kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.canı gönülden diliyorum bunuu
bebeğin hayırlı uğurlu olsun...benim içinde zaman geçmiyor gibi geliyor ama hamileliğimi öğrendiğim zamandan sonra 1 ayı geçmiş...doktorumun söylediğine göre ağrılarımın sebebi ilk doğumum sezeryanla olduğu içinmiş.. şuanda hafifte olsa karın ve bacaklarımda ağrılarım var,ilerleyen aylarda ağrılarım artacakmış..bebeğim sağlıklı olsunda ağrılara razıyım... ağrı dışında başka hiçbir belirtim yok şükür rabbime...kızımdada hiç belirtim olmadı..
Sezeryanla doğum yapınca ikinci çocukta ağrı mı oluyormuş ?
Canımm agzından bal damlıyor:) hayrlısı kız erkek fark etmez tabıde .. genel bı baskı yanı :)
Benımde aynı sol tarafımda baskı ve agrı var herhalde artık bebıslerımız buyuyor canım
kızlar merhaba bebeğim beni bıraktı. değerim düşüşe geçti kanamam başlamıştı ama napalım sağlık olsun. rabbim bunu uygun görmüş bana yapabileceğimiz bişiy yok.... benm olmadı umarım inşallah sizler kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.canı gönülden diliyorum bunuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?