Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

saol canm hepimizinki hayırlı olsn ne kadar bu ayda hamile kalan war maşallah sağlıklı hayırlı doğumlar inş hepimize sezerryan ii deil diyolar sencede öle mi sen tecrübelisin tabi canm bebişlerimizin sağlıkları daha önemli 1 ay da bende geçti ama olsn yaa artık geçsn cinsiyetine göre bişeyler almak istiyorum çok güzel duygular rabbim tüm isteyenlere wersn :)

ben de varım :) hiç beklemiyordum mayısın 13ünde 5,5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Sevinçten havalara uçtuk aşkımla :) Çok şükür bebişimiz geliyor artık

ben de varım :) hiç beklemiyordum mayısın 13ünde 5,5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Sevinçten havalara uçtuk aşkımla :) Çok şükür bebişimiz geliyor artık

hayırlı olsun bebeğin. rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. ben mayıs sonu öğrendim hamileliğimi. şuan 5 haftayı geçtik ama hiç mide bulantım yok normal mi bu yoksa bebeğin kalp atışını duyduktan sonra mı başlayacak bulantılarım merak ediyorum arkadaşlar cewaplarsanız sewinirim :)

slm kızlar nasılsınız ben bu hafta doktora gitmedim doktor gel kalp atışlarını dinleyelim demişti ama ben haftaya gitcem hastane biraz uzak bana gidemedim o yüzden. haftaya hem bebişim de büyümüş olur belki hareketlerini bile görebilirim

bende hemen gidemiyorum hastane banada çok uzak. sanırım iki hafta daha beklemem gerekecek zaten benim gebeliğim daha çok yeni sanırım beklemek daha iyi olacak.

Sen sakin olmaya çalış...dualarımız seninle.. Başka bir doktora daha git...

Yarin kurtaj olacagim, kac doktora gittiysem hepsi ayni seyi soyledi. Beklemek sagligima zarar veriyormus kanamam baslamadi hala. Ultrasonda gozuken tek sey yolk kesesi bebek kaybolmus kismeti yokmus demekki. Allah sizlere saglikli evlatlar versin insallah...

hiç meraklanma canım hatta şükret bulantı çekmek çok kötü hem herkezde olacak diye bir şart yok benim çevremde biçok arkadaşım mide bulantısı yaşamadı sağ salim bebeklerini kucaklarına aldılar. Bu arada benim 5.haftada başladı bulantılarım

Allah ne verirse hayırlısını versin canım umarım en kısa zamanda tekrar kısmet olur
bu arada ben çok fenayım bulantılar beni sürekli yatırıyor çok ağır geçiyor hamileliğim

nazar mı değdi ne kızlar bilmiyorum iki gündür midem kötü sabah ne yediysem çıkardımm çok kötüü yaa ama bebişimiz için mecbur katlancazz ayın 18 gelsede görmeye gitsem bebişimi kızlar ikili test yaptıran warmı bende gitcem onun için

canım üzülme kısmeti yokmuş demekı allah en kısa zamanda tekrar vermek nasip eder inş allah emanet ol

Allah kolaylık versin cnm sana da ben sorun olmasından korktuğum için sordum inşallah olmaz diyelim o zaman

sağolasın canım. Benim değerim artıyodu normal bi şekilde işte en son pazartesi baktırdığımda 1431 çıkmıştı cuma günü 980e düşmüştü. Aklına kötü bişiy getirme canım inş sağsalim alırsın bebeğini kucağına...

günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar..benımde 22 sınde kontrolum var ıple cekıyorum o gunu..cuma gunu folık asıtım bıtmıstı doktora cıktım baktıkkı bıraz daha buyumus bebeğim..artık bnde rahatca görebiliyorum.. umarım 10 gun sonra gıttığımızde bıras daha buyumus olur annesının kuzusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…