- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.161
saol canm hepimizinki hayırlı olsn ne kadar bu ayda hamile kalan war maşallah sağlıklı hayırlı doğumlar inş hepimize sezerryan ii deil diyolar sencede öle mi sen tecrübelisin tabi canm bebişlerimizin sağlıkları daha önemli 1 ay da bende geçti ama olsn yaa artık geçsn cinsiyetine göre bişeyler almak istiyorum çok güzel duygular rabbim tüm isteyenlere wersn :)bebeğin hayırlı uğurlu olsun...benim içinde zaman geçmiyor gibi geliyor ama hamileliğimi öğrendiğim zamandan sonra 1 ayı geçmiş...doktorumun söylediğine göre ağrılarımın sebebi ilk doğumum sezeryanla olduğu içinmiş.. şuanda hafifte olsa karın ve bacaklarımda ağrılarım var,ilerleyen aylarda ağrılarım artacakmış..bebeğim sağlıklı olsunda ağrılara razıyım... ağrı dışında başka hiçbir belirtim yok şükür rabbime...kızımdada hiç belirtim olmadı..
rabbim bebişlerimizi korusun sende dinlen bol bol yat yanii :)Bnmde 5+6 haftalığım cnm bendede hic belirti yok ve düşük tehlikem var evde yatıyorum zaman dedigin gibi geçmiyor
ben de varım :) hiç beklemiyordum mayısın 13ünde 5,5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Sevinçten havalara uçtuk aşkımla :) Çok şükür bebişimiz geliyor artık
Sen sakin olmaya çalış...dualarımız seninle.. Başka bir doktora daha git...
hayırlı olsun bebeğin. rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. ben mayıs sonu öğrendim hamileliğimi. şuan 5 haftayı geçtik ama hiç mide bulantım yok normal mi bu yoksa bebeğin kalp atışını duyduktan sonra mı başlayacak bulantılarım merak ediyorum arkadaşlar cewaplarsanız sewinirim :)
Yarin kurtaj olacagim, kac doktora gittiysem hepsi ayni seyi soyledi. Beklemek sagligima zarar veriyormus kanamam baslamadi hala. Ultrasonda gozuken tek sey yolk kesesi bebek kaybolmus kismeti yokmus demekki. Allah sizlere saglikli evlatlar versin insallah...
Yarin kurtaj olacagim, kac doktora gittiysem hepsi ayni seyi soyledi. Beklemek sagligima zarar veriyormus kanamam baslamadi hala. Ultrasonda gozuken tek sey yolk kesesi bebek kaybolmus kismeti yokmus demekki. Allah sizlere saglikli evlatlar versin insallah...
hiç meraklanma canım hatta şükret bulantı çekmek çok kötühem herkezde olacak diye bir şart yok benim çevremde biçok arkadaşım mide bulantısı yaşamadı sağ salim bebeklerini kucaklarına aldılar. Bu arada benim 5.haftada başladı bulantılarım
canim benim cok gecmis olsun inşallah ahirette bebegin sana ve eşine kurtarıcı olur en azindan hamile kalabiliosun bunu biliyoruz..bnmde degerlerim yukselmio 5. Haftanin içindeyim bekliorum ya yukselicek yada bnde kaybedicem..üzmek ve hatirlatmak istemem ama senin degerlerin nasildi cnm
kızlar günaydın hepinize..
neler yiyiorsunuz çok merak ediyorum, hiçbirşey yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?