- 24 Ağustos 2010
- 357
- 7
- 96
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.181
Yarin kurtaj olacagim, kac doktora gittiysem hepsi ayni seyi soyledi. Beklemek sagligima zarar veriyormus kanamam baslamadi hala. Ultrasonda gozuken tek sey yolk kesesi bebek kaybolmus kismeti yokmus demekki. Allah sizlere saglikli evlatlar versin insallah...
geçmiş olsun canım inşallah ilaçsız atlatırsın ama ilaç verirse de al ilaçlarını olur mu almamak bazen daha kötü oluyor ilerliyor enfeksiyon Allah korusun doktoruna güven yani.. ben 7. haftada duymuştum bebişimin kalp atışlarını inşallah duyarsın sen de..Günaydın kızlar..
Ben de 6. hafta içindeyim artık..amam bulantı yok..olmayabiliyormuş die dert etmiyorum..
İdrar enfeksiyonu için kültür yaptırmıştım..Ampicilin die bir bakteri türüne karşı direçli çıktı..Bu cuma doktora gidicem bakalım ne diyecek..Bol su içerek sancısız geçirmeye çalışıyorum..umarım antibiyotik vermesine gerek kalmaz..
Enfeksiyon düşük tehlikesi veya erken doğum nedeni olabilirmiş..ben de bundan korkuyorum..bakalım ne olacak..onun haricinde herşey normal..bazen adet sancıları gibi sancılarım oluyor..Okuduğum kadarıyla o da normal..
ama o kadar çok su içiyorum ki vücudum şişiyor..tartı şimdiden +1,5 kilo göstermeye başladı..yediklerimde bir farklılık yok ama umarım şişkinliktir ve çabuk geçer..
Bu hafta doktora gittiğimde kalp atışları duyma şansım olabilir mi acaba..?
günaydın bambu bende bu hata çarşamba gidicem kalp atısını duymaya
Yarin kurtaj olacagim, kac doktora gittiysem hepsi ayni seyi soyledi. Beklemek sagligima zarar veriyormus kanamam baslamadi hala. Ultrasonda gozuken tek sey yolk kesesi bebek kaybolmus kismeti yokmus demekki. Allah sizlere saglikli evlatlar versin insallah...
günaydın kızlar.. nasılsınız? ben bulantılarla boğuşuyorumaz önce aile hekimliğinden bi hemşire aradı hamilesiniz kayıtlarımıza göre dedi nasıl öğrendilerse :) ama çok ilgili ve tatlıydı mutlu oldum :)
Tesekkr ederım cnm ıyıyız sen nasılsın :) malesef bende hala bogusuyrum tam 6 kılo werdım 1 ayda...we hala kötuyum.nasıl gecıcek bılmıyrm ıce tea ıc ıyı geldı dedı bı arkadasım 2 gun ıctm sankı ıyı geldı gıbı oldu ama baktm kafeın warmıs ıcınde zararlı dıe onuda bıraktımAllah yardımcımız olsunnnn
Canım geçmiş olsun. Geçen sene yanı durumu bende yaşadım, çok zor olsada rabbim sabrını veriyor. Bunda da bir hayır vardır dedim. Hep şükrettim. Sana sabır diliyorum. Bende 1 yıl aradan sonra tekrar hamişim. İnşallah en kısa zamanda sende bebişine sağlıklı ve sıhhatlı bir şekilde kavuşursun. Allahım tüm isteyenlere versin inşallah. Sevgiler...
Herkese destegi icin ayri ayri tesekkur ederim. Ameliyathaneye giderken icim bi fena oldu sanki icimden bi sey koptu, uyandigimda hicbir sey hatirlamiyor olmak uzdu cok beni sanki 1.5 aylik bi ruyaymis hamilelik herkese saglikli hamilelik ve hayirli evlatlar diliyorum.
Herkese destegi icin ayri ayri tesekkur ederim. Ameliyathaneye giderken icim bi fena oldu sanki icimden bi sey koptu, uyandigimda hicbir sey hatirlamiyor olmak uzdu cok beni sanki 1.5 aylik bi ruyaymis hamilelik herkese saglikli hamilelik ve hayirli evlatlar diliyorum.
PAMUKEFE çok üzüldüm cnm rabbım en yakın zamanda sağlıklı bır evlat nasıp etsın herşeyin hayırlısı.
bu arada kızlar bugun doktora gıttık kalp atısını duyduk çok şukur 6+3 müş bebegım.ama bulantılarım fena en kotusude hersey kokuyor eve gıdemıyorum coook kokuyor mutfaga zaten gıremıyorum kapısı kapalı cok kotu . oturma odasından wc ye burnumu sıkıp kosarak gıdıyorum okadr yanı. bıtsın bulantılar bu kokular parmus kolonya oda parfumlerı hepsını ıptal ettım esımede parfum sıktırmıyorum.iş yerımde kokuyor bugunler cabuk gecsın ıns. benım gııb olan varmı kokulara karsı. varsa ne yapıyorsunuz????
Arkadaşlar merhaba,
Benim adetlerim 28-30 günde bir oluyor. Bugün 29.gün ve dün bir ara sadece peçeteye gelen kırmızı bir damla kan geldi ondan sonra birşey yok. Normalde adetime 1 gün kala sancılarım başlar hafiften ama bugün ağırlıklı olarak sol tarafta olmak üzere sancı diyemeyeceğim bir doluluk hissediyorum. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Böyle bişey yaşayan var mı? İşin ilginç tarafı bu ay sadece bir kez ilişki yaşadık ve hemen adetim bittikten 4 gün sonraydı. Bu tarihte hamile kalma olasılığım da pek yok gibi ama yine de emin olamıyor insan tabi. Nolur bana yardımcı olur musunuz?
ben de senin gibiyim herşey kokuyo parfüm falan sıkmıyorum zaten hem kokuyor hem de astımım var tetikler diye
günaydın kızlar.. nasılsınız? ben bulantılarla boğuşuyorumaz önce aile hekimliğinden bi hemşire aradı hamilesiniz kayıtlarımıza göre dedi nasıl öğrendilerse :) ama çok ilgili ve tatlıydı mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?