Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Allah yardımcın olsun canım..tabiki bebekler önemli ama önce senin sağlığın..arkadaşların dediği gibi önemli olan hamile kalabiliyor olman..Allah sana sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah..

günaydın kızlar.. nasılsınız? ben bulantılarla boğuşuyorum az önce aile hekimliğinden bi hemşire aradı hamilesiniz kayıtlarımıza göre dedi nasıl öğrendilerse :) ama çok ilgili ve tatlıydı mutlu oldum :)

Günaydın kızlar..

Ben de 6. hafta içindeyim artık..amam bulantı yok..olmayabiliyormuş die dert etmiyorum..
İdrar enfeksiyonu için kültür yaptırmıştım..Ampicilin die bir bakteri türüne karşı direçli çıktı..Bu cuma doktora gidicem bakalım ne diyecek..Bol su içerek sancısız geçirmeye çalışıyorum..umarım antibiyotik vermesine gerek kalmaz..

Enfeksiyon düşük tehlikesi veya erken doğum nedeni olabilirmiş..ben de bundan korkuyorum..bakalım ne olacak..onun haricinde herşey normal..bazen adet sancıları gibi sancılarım oluyor..Okuduğum kadarıyla o da normal..

ama o kadar çok su içiyorum ki vücudum şişiyor..tartı şimdiden +1,5 kilo göstermeye başladı..yediklerimde bir farklılık yok ama umarım şişkinliktir ve çabuk geçer..

Bu hafta doktora gittiğimde kalp atışları duyma şansım olabilir mi acaba..?

geçmiş olsun canım inşallah ilaçsız atlatırsın ama ilaç verirse de al ilaçlarını olur mu almamak bazen daha kötü oluyor ilerliyor enfeksiyon Allah korusun doktoruna güven yani.. ben 7. haftada duymuştum bebişimin kalp atışlarını inşallah duyarsın sen de..

Canım geçmiş olsun. Geçen sene yanı durumu bende yaşadım, çok zor olsada rabbim sabrını veriyor. Bunda da bir hayır vardır dedim. Hep şükrettim. Sana sabır diliyorum. Bende 1 yıl aradan sonra tekrar hamişim. İnşallah en kısa zamanda sende bebişine sağlıklı ve sıhhatlı bir şekilde kavuşursun. Allahım tüm isteyenlere versin inşallah. Sevgiler...

Tesekkr ederım cnm ıyıyız sen nasılsın :) malesef bende hala bogusuyrum tam 6 kılo werdım 1 ayda...we hala kötuyum.nasıl gecıcek bılmıyrm ıce tea ıc ıyı geldı dedı bı arkadasım 2 gun ıctm sankı ıyı geldı gıbı oldu ama baktm kafeın warmıs ıcınde zararlı dıe onuda bıraktım Allah yardımcımız olsunnnn

ah canım çok kilo vermişsin.. evet çay da zararlı bana galete ye dedi hemşire bide yemeklerden önce su içme bulantını arttırır dedi.. amin canım ama geçecek bu dönemde inşallah Allah başka dert vermesin

Herkese destegi icin ayri ayri tesekkur ederim. Ameliyathaneye giderken icim bi fena oldu sanki icimden bi sey koptu, uyandigimda hicbir sey hatirlamiyor olmak uzdu cok beni sanki 1.5 aylik bi ruyaymis hamilelik herkese saglikli hamilelik ve hayirli evlatlar diliyorum.

çok geçmiş olsun,çok üzüldüm...Allah yardımcınız olsun..Rabbim inşallah kendini tekrar hazır hissettiğin anda sana sağlıklı gebelikler ve sağlıkla vaktinde kucağına almanı nasip etsin..İsteyen herkesede nasip etsin Allahım...

ay canm yaa zor bi durum tahmin edebiliyorum rabbim herşeyin hayırlısını wersin ewlatında hamileliğinde rabbim inş tez zamanda yine gelir meleğin inş

canım ben görmemişim kusura bakma çok üzüldüm ama Allahtan hep hayırlısını istemiyor muyuz demek ki hayırlısı buymuş canım.. Allah'ım yakın zamanda yüzünü güldürür inşallah.. bak ne güzel doğal yollardan hamile kalabiliyorsun demek ki

GEcmis olsun Pamukefe, Allah bir an once sağlıklı sihatli diğerini kucağına almayı nasip eyler insallah

PAMUKEFE çok üzüldüm cnm rabbım en yakın zamanda sağlıklı bır evlat nasıp etsın herşeyin hayırlısı.
bu arada kızlar bugun doktora gıttık kalp atısını duyduk çok şukur 6+3 müş bebegım.ama bulantılarım fena en kotusude hersey kokuyor eve gıdemıyorum coook kokuyor mutfaga zaten gıremıyorum kapısı kapalı cok kotu . oturma odasından wc ye burnumu sıkıp kosarak gıdıyorum okadr yanı. bıtsın bulantılar bu kokular parmus kolonya oda parfumlerı hepsını ıptal ettım esımede parfum sıktırmıyorum.iş yerımde kokuyor bugunler cabuk gecsın ıns. benım gııb olan varmı kokulara karsı. varsa ne yapıyorsunuz????

ben de senin gibiyim herşey kokuyo parfüm falan sıkmıyorum zaten hem kokuyor hem de astımım var tetikler diye

Arkadaşlar merhaba,
Benim adetlerim 28-30 günde bir oluyor. Bugün 29.gün ve dün bir ara sadece peçeteye gelen kırmızı bir damla kan geldi ondan sonra birşey yok. Normalde adetime 1 gün kala sancılarım başlar hafiften ama bugün ağırlıklı olarak sol tarafta olmak üzere sancı diyemeyeceğim bir doluluk hissediyorum. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Böyle bişey yaşayan var mı? İşin ilginç tarafı bu ay sadece bir kez ilişki yaşadık ve hemen adetim bittikten 4 gün sonraydı. Bu tarihte hamile kalma olasılığım da pek yok gibi ama yine de emin olamıyor insan tabi. Nolur bana yardımcı olur musunuz?

canım burdan evet hamilesin ya da hamile değilsin demek çok zor.. benimde çok sancım adet olcakmış gibi ağrılarım vardı ama biliyorsundur hamilelik ve gebelik belirtileri çok benziyor birbirine.. ayrıca bir kere birlikte olmanız olmamasını gerektirmiyo ben de hiç ihtimal vermiyordum ama tek seferle hamile kaldım bir yıldır uğraşmamıza rağmen :)

ben de senin gibiyim herşey kokuyo parfüm falan sıkmıyorum zaten hem kokuyor hem de astımım var tetikler diye

ben sizin kadar değilim ama bende restaurant gibi yerlere gidemiyorum... resmen bir işkence haline geliyor benim için. sadece çorba içebiliyorum. hersey midemi rahatsız ediyor.. oyle aman aman bir kusmam yok cok sukur ama gece 2.30'da mide bulantısına uyandım, tekrar uyuduğumda saat 5:30'tu...

Gececek bu günler hanımlar, sanırım hepimizin oglu olacak.. sağlıklı olsunda

Kızlar reglime iki gün kaldı aslında bu aydan hiç mi hiç ümitli değilim ama bugün iş yerinde merdivenlerden düşücek gibi oldum başım döndü.İçimden acaba mı dedim ama bakalım kısmet tabi :)

selam kızlar nasılsınız bakalım ben bulantılar devam edıyor durum cok vahım degıl ıdare edıyorum ama sımdılık

canım ya en azından hamıle kalabıldıgını bılıyorsun üzülme allah sana tekrar bu sevıncı en guzel sekılde yasatır.sen kalbını bozma belkı senın ıcın hayırsız bır sekılde hamılelık olucaktı basında olması ıyı bır sey tekrar geçmiş olsun bir kaç ay sonra tekrar aramızda görmek isteriz senı:)

canım kendı gittigin dr senı gebe olarak kaydettıgı icin sağlık bakalıgının ortak sıtesi aslında senın kendın gıdıp ben hamılyım demen lazım ara ara aile hekımlıgıne gidip kontrol olman laızm unutma emı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…