Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

gidicektim zaten hem kayıt olup hem de tsh kontrolü yaptırmam lazım her ay onun için ama onların aramaları ilgincime gitti her bişeyden haberleri var maşallah

Slm kizlar dun kizimin 40 yemegi vardi haftayada beegimin kalp atislari icin gidecegic Allahim bu bebegimi saglikli uzun omurlu verir insallah

kızlar 2 li testini yaptıran var mı aranızda yaptıran arkadaşlar istanbulda güvenilir ve çok uçuk fiyat olmayan neresi var bildiğiniz
bazı hastaneler abartmış 400- TL istiyo

kızlar 2 li testini yaptıran var mı aranızda yaptıran arkadaşlar istanbulda güvenilir ve çok uçuk fiyat olmayan neresi var bildiğiniz

tatlım ben 6 temmuzda yaptırıcam ve yaptırcam hastanede fiyat 320 civarıymış sanırım

Slm kizlar dun kizimin 40 yemegi vardi haftayada beegimin kalp atislari icin gidecegic Allahim bu bebegimi saglikli uzun omurlu verir insallah

Allah sabırlar versin. İnşallah canım mutlu haberlerini alırız.

Arkadaşlar istanbulda mısınız? Bildiğim bir yer var. Avcılarda Doğuş Tıp Merkezi çok uygun

tatlım ben 6 temmuzda yaptırıcam ve yaptırcam hastanede fiyat 320 civarıymış sanırım

Arkadaşlar istanbulda mısınız? Bildiğim bir yer var. Avcılarda Doğuş Tıp Merkezi çok uygun

canım bana çok uzak Avcılar Anadolu yakasındayım.. malum bu ara pek yol da çekemiyorum bulantılardan ötürü

Erkek bebekle bi ilgisi var mıymış bulanTının?? ben de azcık bişey yiyebiliyorum zaten, o yemekten sonra da uyuyakalıyorum, uyandığımda bulantılar başlıyor kusuyorum maalesef(

Çok geçmiş olsun canım kolay birşey değil tabi ki ama bebeğinin sağlıklı olması en önceliklisi..inşallah en yakın zamanda Allah'ım hayırlı ve sağlıklı bir bebeği kucağına almayı nasip etsin..

Arkadaşlar istanbulda mısınız? Bildiğim bir yer var. Avcılarda Doğuş Tıp Merkezi çok uygun[/QUOTE]

ben de anadolu yakasında oturuyorum ve bulantılar mahvediyor, aynı gün çıksa neyse ama 2 kez gitmek lazım
anadolu yakasında arıyorum ya da mecidiyeköy, beşiktaş tarafında

gidicektim zaten hem kayıt olup hem de tsh kontrolü yaptırmam lazım her ay onun için ama onların aramaları ilgincime gitti her bişeyden haberleri var maşallah

ben ılk gebelıgım cok sasırmıstım eve gelmıslerdı benımkınde sok olmustum daha ben kımseye dememıstım dedım saskınlıkla

Bebegimle yollarimiz ayrıldı kizlar degerim 145den 57ye düştü kimyasal gebelik dedi doktor kanamani bekle dedi..beklemek cok zor..kısmet değilmiş

Erkek bebekle bi ilgisi var mıymış bulanTının?? ben de azcık bişey yiyebiliyorum zaten, o yemekten sonra da uyuyakalıyorum, uyandığımda bulantılar başlıyor kusuyorum maalesef(

Valla ofiste su anda 5 aydan geçkin 4 tane daha hamile var. Hepsinin kızı olacak, hic birinde bulantı yoktu.benim bulantım var , sanırım erkek :)

Bebegimle yollarimiz ayrıldı kizlar degerim 145den 57ye düştü kimyasal gebelik dedi doktor kanamani bekle dedi..beklemek cok zor..kısmet değilmiş

Canım metanetli olman çok iyi.İnsanı en iyi anlayan cesareti,mutluluğu veren,acısını derinlerde yaşayıp umut veren yine kendisidir.Belki sana teselli veremem ama inan böyle bir şey yaşamamış olmama rağmen üzüntünü kalbimde yaşadım.Allah sağlıklı güzel evlatlar versin sana hemde en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…