- 10 Nisan 2008
- 948
- 72
- 98
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.201
gidicektim zaten hem kayıt olup hem de tsh kontrolü yaptırmam lazım her ay onun için ama onların aramaları ilgincime gitti her bişeyden haberleri var maşallahselam kızlar nasılsınız bakalım ben bulantılar devam edıyor durum cok vahım degıl ıdare edıyorum ama sımdılık
canım ya en azından hamıle kalabıldıgını bılıyorsun üzülme allah sana tekrar bu sevıncı en guzel sekılde yasatır.sen kalbını bozma belkı senın ıcın hayırsız bır sekılde hamılelık olucaktı basında olması ıyı bır sey tekrar geçmiş olsun bir kaç ay sonra tekrar aramızda görmek isteriz senı:)
canım kendı gittigin dr senı gebe olarak kaydettıgı icin sağlık bakalıgının ortak sıtesi aslında senın kendın gıdıp ben hamılyım demen lazım ara ara aile hekımlıgıne gidip kontrol olman laızm unutma emı tatlım
Slm kizlar dun kizimin 40 yemegi vardi haftayada beegimin kalp atislari icin gidecegic Allahim bu bebegimi saglikli uzun omurlu verir insallah
artık bende aranızdayım :)) çok mutluyum Allah tüm isteyenlere nasip etsin..:)
kızlar 2 li testini yaptıran var mı aranızda yaptıran arkadaşlar istanbulda güvenilir ve çok uçuk fiyat olmayan neresi var bildiğiniz
bazı hastaneler abartmış 400- TL istiyo
Slm kizlar dun kizimin 40 yemegi vardi haftayada beegimin kalp atislari icin gidecegic Allahim bu bebegimi saglikli uzun omurlu verir insallah
kızlar 2 li testini yaptıran var mı aranızda yaptıran arkadaşlar istanbulda güvenilir ve çok uçuk fiyat olmayan neresi var bildiğiniz
bazı hastaneler abartmış 400- TL istiyo
tatlım ben 6 temmuzda yaptırıcam ve yaptırcam hastanede fiyat 320 civarıymış sanırım
Allah sabırlar versin. İnşallah canım mutlu haberlerini alırız.
Arkadaşlar istanbulda mısınız? Bildiğim bir yer var. Avcılarda Doğuş Tıp Merkezi çok uygun
Arkadaşlar istanbulda mısınız? Bildiğim bir yer var. Avcılarda Doğuş Tıp Merkezi çok uygun
ben sizin kadar değilim ama bende restaurant gibi yerlere gidemiyorum... resmen bir işkence haline geliyor benim için. sadece çorba içebiliyorum. hersey midemi rahatsız ediyor.. oyle aman aman bir kusmam yok cok sukur ama gece 2.30'da mide bulantısına uyandım, tekrar uyuduğumda saat 5:30'tu...
Gececek bu günler hanımlar, sanırım hepimizin oglu olacak.. sağlıklı olsunda
Herkese destegi icin ayri ayri tesekkur ederim. Ameliyathaneye giderken icim bi fena oldu sanki icimden bi sey koptu, uyandigimda hicbir sey hatirlamiyor olmak uzdu cok beni sanki 1.5 aylik bi ruyaymis hamilelik herkese saglikli hamilelik ve hayirli evlatlar diliyorum.
mende mayis 2013 hamilesiyim.
gidicektim zaten hem kayıt olup hem de tsh kontrolü yaptırmam lazım her ay onun için ama onların aramaları ilgincime gitti her bişeyden haberleri var maşallah
çok haklısın canım.kime sorsam vajinal baktırma.keseyi zedeliyor dedi.ben inşallah kendimi tutarım ve doktora olabildiğince geç giderim.
Erkek bebekle bi ilgisi var mıymış bulanTının?? ben de azcık bişey yiyebiliyorum zaten, o yemekten sonra da uyuyakalıyorum, uyandığımda bulantılar başlıyor kusuyorum maalesef(
Bebegimle yollarimiz ayrıldı kizlar degerim 145den 57ye düştü kimyasal gebelik dedi doktor kanamani bekle dedi..beklemek cok zor..kısmet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?