- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.221
Valla ofiste su anda 5 aydan geçkin 4 tane daha hamile var. Hepsinin kızı olacak, hic birinde bulantı yoktu.benim bulantım var , sanırım erkek :)
Canım metanetli olman çok iyi.İnsanı en iyi anlayan cesareti,mutluluğu veren,acısını derinlerde yaşayıp umut veren yine kendisidir.Belki sana teselli veremem ama inan böyle bir şey yaşamamış olmama rağmen üzüntünü kalbimde yaşadım.Allah sağlıklı güzel evlatlar versin sana hemde en kısa zamanda.
kızlar 8+6 haftalık bebeğim bulantılarım azalıyor varmı benım gıbı azalan:?
ikili testin ücretli olduğunu duydum. ben özel bi hastaneye gidiyorum. muayene ücreti dışında yeni bir ödememi yapmam gerekecek arkadaşlar?
gözünüz aydın canım :)mende mayis 2013 hamilesiyim.
:) sıkı takipteyiz demek ki :)ben ılk gebelıgım cok sasırmıstım eve gelmıslerdı benımkınde sok olmustum daha ben kımseye dememıstım dedım saskınlıkla
canım çok üzüldüm Allah hayırlısını versin gene olur üzme kendini lütfenBebegimle yollarimiz ayrıldı kizlar degerim 145den 57ye düştü kimyasal gebelik dedi doktor kanamani bekle dedi..beklemek cok zor..kısmet değilmiş
benim dünyalar tatlısı bi kız yeğenim var ona hamileyken de yengemin çok bulantısı olmuştu :) hayırlısı ıolsun cnaım sağlıklı olsun daValla ofiste su anda 5 aydan geçkin 4 tane daha hamile var. Hepsinin kızı olacak, hic birinde bulantı yoktu.benim bulantım var , sanırım erkek :)
çok sevindim gözünüz aydınBen de Mayıs ayında hamile kalanlardanım..7 mayısta dünyanın en güzel varlığından haberdar oldum.Doktora göre 9+1'im.Kalp atışlarını da duydum inşallah herkese sağlıklı bebekler nasip eder Rabbim.
evet canım baya pahalı.. üstelik üçlü dörtlü derken fiyatlar giderek artıcak galiba :)ikili testin ücretli olduğunu duydum. ben özel bi hastaneye gidiyorum. muayene ücreti dışında yeni bir ödememi yapmam gerekecek arkadaşlar?
maşallah minişe :) gözünüz aydın canımbende 25 mayısta hamile olduğumu öğrendim daha mercimek bnm yavrum 5 haftalık
bende 25 mayısta hamile olduğumu öğrendim daha mercimek bnm yavrum 5 haftalık
kızlar 8+6 haftalık bebeğim bulantılarım azalıyor varmı benım gıbı azalan:?
ikili testin ücretli olduğunu duydum. ben özel bi hastaneye gidiyorum. muayene ücreti dışında yeni bir ödememi yapmam gerekecek arkadaşlar?
canım bana çok uzak Avcılar Anadolu yakasındayım.. malum bu ara pek yol da çekemiyorum bulantılardan ötürü
Bebegimle yollarimiz ayrıldı kizlar degerim 145den 57ye düştü kimyasal gebelik dedi doktor kanamani bekle dedi..beklemek cok zor..kısmet değilmiş
çok geçmiş olsun canım Allahım en kısa zamanda mutlu haberler almanızı nasip etsin..kızıma hamile kalmadan önce bende hamile kaldığımı 1kaç gün düşünerek sevinmiştim.Değerlerimi hatırlamıyorum çünkü o zaman ne olduğunu bilememiştim.doktor kimyasal gebelik bugün yarın adet olursun dedi.o gün regl oldum.bu olaydan 2 ay sonrada kızıma hamile kaldığımı öğrendim.İnşallah sende en kısa zamanda tekrar mutlu haberler alırsın..Bebegimle yollarimiz ayrıldı kizlar degerim 145den 57ye düştü kimyasal gebelik dedi doktor kanamani bekle dedi..beklemek cok zor..kısmet değilmiş
kızlar az önce hastaneden geldim. bebeğimin artık ne kadarlık olduğunu öğrendik. 8+3 olmuş ve 1.9mm boyuda doktor sağlığı iyi dedi. bir dahaki gidişim bir ay sonra. doktara tırnaklarım kırılmaya başladı ve saçlarım çok dökülüyor dedim kalsiyum ile vitamin verdi.
bende özel hastanede yaptırcam canm sadece muane ücreti alıyolarr ikili test bedava oraya yaptırcam devlette anlaşması olduğu için öleymişikili testin ücretli olduğunu duydum. ben özel bi hastaneye gidiyorum. muayene ücreti dışında yeni bir ödememi yapmam gerekecek arkadaşlar?
bende 25 mayısta hamile olduğumu öğrendim daha mercimek bnm yavrum 5 haftalık
Ben de Mayıs ayında hamile kalanlardanım..7 mayısta dünyanın en güzel varlığından haberdar oldum.Doktora göre 9+1'im.Kalp atışlarını da duydum inşallah herkese sağlıklı bebekler nasip eder Rabbim.
Bebegimle yollarimiz ayrıldı kizlar degerim 145den 57ye düştü kimyasal gebelik dedi doktor kanamani bekle dedi..beklemek cok zor..kısmet değilmiş
mende mayis 2013 hamilesiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?