Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Ben de Mayıs ayında hamile kalanlardanım..7 mayısta dünyanın en güzel varlığından haberdar oldum.Doktora göre 9+1'im.Kalp atışlarını da duydum inşallah herkese sağlıklı bebekler nasip eder Rabbim.

Saol cnm güzel dualarin için Rabbim hayirli zamanda tekrar nasip etsin insallah sizede evlatlarinizi bagislasin..peki kimyasal gebelikte korunma süresi varmı

mende mayis 2013 hamilesiyim.
gözünüz aydın canım :)
ben ılk gebelıgım cok sasırmıstım eve gelmıslerdı benımkınde sok olmustum daha ben kımseye dememıstım dedım saskınlıkla
:) sıkı takipteyiz demek ki :)
Bebegimle yollarimiz ayrıldı kizlar degerim 145den 57ye düştü kimyasal gebelik dedi doktor kanamani bekle dedi..beklemek cok zor..kısmet değilmiş
canım çok üzüldüm Allah hayırlısını versin gene olur üzme kendini lütfen
Valla ofiste su anda 5 aydan geçkin 4 tane daha hamile var. Hepsinin kızı olacak, hic birinde bulantı yoktu.benim bulantım var , sanırım erkek :)
benim dünyalar tatlısı bi kız yeğenim var ona hamileyken de yengemin çok bulantısı olmuştu :) hayırlısı ıolsun cnaım sağlıklı olsun da
çok sevindim gözünüz aydın
ikili testin ücretli olduğunu duydum. ben özel bi hastaneye gidiyorum. muayene ücreti dışında yeni bir ödememi yapmam gerekecek arkadaşlar?
evet canım baya pahalı.. üstelik üçlü dörtlü derken fiyatlar giderek artıcak galiba :)

bende 25 mayısta hamile olduğumu öğrendim daha mercimek bnm yavrum 5 haftalık
maşallah minişe :) gözünüz aydın canım

kızlar 8+6 haftalık bebeğim bulantılarım azalıyor varmı benım gıbı azalan:?

Benim de azalıyor canım, sanırım artık vücudumuz bu duruma alışıyor..

ikili testin ücretli olduğunu duydum. ben özel bi hastaneye gidiyorum. muayene ücreti dışında yeni bir ödememi yapmam gerekecek arkadaşlar?

Evet maalesef ücretli muayene ücreti dışında ona da ücret ödeyeceğiz ve bu ücret hastaneye göre değişiyor..

iyi günler hanımlar. ben cuma günü kontrole gieceğim. 2 hafta önce doktorum bazı testler vermişti tsh açlık kan şekeri üre filan filan bi kaç tane daha.

hepsi normal gibi görünüyor tek üre biraz düşük çıktı. sizler yaptırdınız mı tahlillerinizi. aklıma takıldı bu üre.

Bebegimle yollarimiz ayrıldı kizlar degerim 145den 57ye düştü kimyasal gebelik dedi doktor kanamani bekle dedi..beklemek cok zor..kısmet değilmiş
çok geçmiş olsun canım Allahım en kısa zamanda mutlu haberler almanızı nasip etsin..kızıma hamile kalmadan önce bende hamile kaldığımı 1kaç gün düşünerek sevinmiştim.Değerlerimi hatırlamıyorum çünkü o zaman ne olduğunu bilememiştim.doktor kimyasal gebelik bugün yarın adet olursun dedi.o gün regl oldum.bu olaydan 2 ay sonrada kızıma hamile kaldığımı öğrendim.İnşallah sende en kısa zamanda tekrar mutlu haberler alırsın..

kızlar az önce hastaneden geldim. bebeğimin artık ne kadarlık olduğunu öğrendik. 8+3 olmuş ve 1.9mm boyuda doktor sağlığı iyi dedi. bir dahaki gidişim bir ay sonra. doktara tırnaklarım kırılmaya başladı ve saçlarım çok dökülüyor dedim kalsiyum ile vitamin verdi.

maşallah

bende 25 mayısta hamile olduğumu öğrendim daha mercimek bnm yavrum 5 haftalık

maşallah canım..ben de 5. haftamı bitirdim..şimdilik herşey normal gibi..

amin canım..biz de en kısa zamanda duyacağız inşallah..

Canım benim çok geçmiş olsun..hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur inşallah en kısa zamanda..hamile kalabiliyor olman önemli unutma..yine olur..

mende mayis 2013 hamilesiyim.

tebrikler canım hoşgeldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…