- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.241
ikili test nedir kızlar ya ne zaman yaptırmak gerekir
teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için.daha zamanımız varmış bizim
Ne demek canım birbirimizi bilgilendireceğiz tabiki... Bende temmuz 1 de ikili testi yaptıracağım inşallah...
bende özel hastanede yaptırcam canm sadece muane ücreti alıyolarr ikili test bedava oraya yaptırcam devlette anlaşması olduğu için öleymiş
Yarin kurtaj olacagim, kac doktora gittiysem hepsi ayni seyi soyledi. Beklemek sagligima zarar veriyormus kanamam baslamadi hala. Ultrasonda gozuken tek sey yolk kesesi bebek kaybolmus kismeti yokmus demekki. Allah sizlere saglikli evlatlar versin insallah...
Tesekkr ederım cnm ıyıyız sen nasılsın :) malesef bende hala bogusuyrum tam 6 kılo werdım 1 ayda...we hala kötuyum.nasıl gecıcek bılmıyrm ıce tea ıc ıyı geldı dedı bı arkadasım 2 gun ıctm sankı ıyı geldı gıbı oldu ama baktm kafeın warmıs ıcınde zararlı dıe onuda bıraktımAllah yardımcımız olsunnnn
Canım bu durumunu doktora mutlaka söyle. Premesis diye bir ilaç var, mide bulantısı ve kusmalar için içinde B12, B6, calsiyum da var aynı zamanda hiç bir yan etkisi yok, gebeler için üretilmiş bir ilaç..Benim doktorum bu ilacı verdi bana, gönül rahatlığı ile kullanabileceğimi söyledi. Ama benim bulantı ve kusma yerine, mide yanması ve gaz problemim var bu yüzden kullanmadım.
canım ben 10.haftadayım şimdi ve bulantılar fena bastırdı, hazırlıklı ol :))hayırlı olsun bebeğin. rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. ben mayıs sonu öğrendim hamileliğimi. şuan 5 haftayı geçtik ama hiç mide bulantım yok normal mi bu yoksa bebeğin kalp atışını duyduktan sonra mı başlayacak bulantılarım merak ediyorum arkadaşlar cewaplarsanız sewinirim :)
ama devlette anlaşmalı bul başka hast. sordum canm 175 dedi ben ondan o hast. gitcemçok sevindim öyle olmasına. çünkü 200 milyon falan olduğunu duymuştum. teşekkür ederim cnm.çok sağol
hayırlı olsun canım gözünüz aydınslm kızlar.öncelikle diğer anne adaylarını da tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla, sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Bende 25 mayısta öğrendim gebe olduğumu,inanılmaz mutluyum.Pazartesi kan sonuçlarım ve kalp atışlarını alabilmek umuduyla tekrar doktora gidicem iple çekiyorum o günü
gözünüz aydınn :)kızlaar aranıza yeni katıldım ben de mayısta öğrendim. 9.haftamdayım
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5. haftamdayım hepimize hayırlı olsun inşallah... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?