- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.261
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5. haftamdayım hepimize hayırlı olsun inşallah... :)))
canım ben 10.haftadayım şimdi ve bulantılar fena bastırdı, hazırlıklı ol :))
iyi akşamlar kızlar.bişey sorucam size.ilk kontrollerinizde doktor neler söyledi herhangi bir test falan yaptı mı.folik asit ne kadar alıyorsunuz ve ek olarak başka vitamin takviyesi verdi mi.çok soru soruyorum çünkü doktorumdan memnun değilim değiştircem randevu aldım ama 19 hazirana alabildim anca.kalp atışlarını duydunuz mu bebişlerinizin ya ben bir duysam rahatlıcam.
teşekkür ederim canım ya aklıma takılan çok şey var tecrübesizlikte var.doktor da sağolsun geçmiş olsun diyip gönderdi.sonra bugün bi arkadaşımla konuştum ilk kontrolünde doktorun yaptıklarını anlatınca benim doktor gerçekten hiç ilgilenmedi ya.hani şunun farkındayım biz heyecanlıyız onlar için normal bişey kalp atışı duymadıkça belki çok ciddiye almıyolar ama işte ne bileyim.ne güzel senin 2. hamileliğinmiş.kontrole gittiğimde bende 7.haftaya gircem inş duyarız kalp atışını ya.Allahım herkesin bebeğine sağlık versin sağlıkla büyüsün inş.çokk teşekkür ederim bu arada bilgilendirdiğin için
hayırlı olsunnMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5. haftamdayım hepimize hayırlı olsun inşallah... :)))
geçmiş olsun canım tuzlu ayran falan iç biraz sürekli düşüyorsa tansiyonunmerhabalar. aramıza yeni katılan arkadaşları tebrik ederim:)
bende bu sabah göz kararması ile doktora gittim tansiyonum yerlerdeydi. 6-4 düşmüş. bu saate kadar ancak kendime geldim ilk kez oldum böyle
iyi akşamlar kızlar.bişey sorucam size.ilk kontrollerinizde doktor neler söyledi herhangi bir test falan yaptı mı.folik asit ne kadar alıyorsunuz ve ek olarak başka vitamin takviyesi verdi mi.çok soru soruyorum çünkü doktorumdan memnun değilim değiştircem randevu aldım ama 19 hazirana alabildim anca.kalp atışlarını duydunuz mu bebişlerinizin ya ben bir duysam rahatlıcam.
merhana arkadaşlar. bende koku hasasıyetı hat safhada mutfaga gıremıyorum bır bardak su bıle alamıyorum gırdıgımde bulantım oluyor. eşimde gece gec gelıyor gorevı nedenıyle. evde yemek yok su bıle alamıyorum. annemlere durumu anlattıgımda gelelım demedı bu daha cok agrıma gıttı 4saat agladım dun artık işe şiş gözlerle geldım.kayınvalıdemı a aradım sagolsun o gelecek kı aname bana 2 saatlık yerde oturuyr kayınvadem 10sattlık yerde. ki bewn aıleme maddıı manevı çok buyuk fedakarlık yaptım yapıyorumda ama boş işte dun aksam artık bı gun öncekı sımıtı yedım. dısardakı yemeklerı yıyemedım. canım kac gundur dolma ıstydu iş yerımde dedım kımseden ses çıkmadı. bı arkadsaımdan rıca ettım artık . bugunlerde ınsan herseyı cok daha iyi anlıyor(( bugunlerın cabuk gecmesı umıdıyle ıns
merhana arkadaşlar. bende koku hasasıyetı hat safhada mutfaga gıremıyorum bır bardak su bıle alamıyorum gırdıgımde bulantım oluyor. eşimde gece gec gelıyor gorevı nedenıyle. evde yemek yok su bıle alamıyorum. annemlere durumu anlattıgımda gelelım demedı bu daha cok agrıma gıttı 4saat agladım dun artık işe şiş gözlerle geldım.kayınvalıdemı a aradım sagolsun o gelecek kı aname bana 2 saatlık yerde oturuyr kayınvadem 10sattlık yerde. ki bewn aıleme maddıı manevı çok buyuk fedakarlık yaptım yapıyorumda ama boş işte dun aksam artık bı gun öncekı sımıtı yedım. dısardakı yemeklerı yıyemedım. canım kac gundur dolma ıstydu iş yerımde dedım kımseden ses çıkmadı. bı arkadsaımdan rıca ettım artık . bugunlerde ınsan herseyı cok daha iyi anlıyor(( bugunlerın cabuk gecmesı umıdıyle ıns
iyi akşamlar kızlar adet günüme 9 10 gün kala akıntıyla karışık kan geldi sonra ertesi sabaha kadar hafif idrarlardan sonra pembe oldu ve kesildi geldiği günden 1 gün öncesinden sancılarım kasık ağrılarım başladı üzüldüğüm için erken adet olduğumu sanmıştım ama kesildi o günden beri agrılarım ara ara gelip gidiyor bir çok kişi yerleşme kanaması olbilir diyor böyle olan çoğu arkadaş da hamile kalmış ama bugün idrar testi yaptım negatif adet günümde 17 si 5 gün var ama bu ağrılara ve kanamaya anlam veremiyorum sizce hamile miyimdir
merhaba canım durumuna üzüldüm deyip daha vahim hale getirmek istemiyorum.Çünkü çok hassas bir dönemdesin ve her şeye fazla anlamlar yüklüyosundur bence.Neticede annendir senin hayatının her döneminde olduğu gibi yine yanında olacaktır.Ailemiz dışında çoğu kimseden açık açık birşeyler isteyemeyiz.Annene "yardımına ihtiyacım var gel"deseydin emin ol koşo koşa gelirdi.Unutma sen de anne olacaksın.Çocuğun ver dese vermez,gel dese gelmezmisin.Sen huzurlu olmaya çalış canım sen öyle ol ki bebeğinde olsun.
bu arada ankara'da oturuyosan canın birşey çekerse bana msj at seve seve yapar kargoyla gönderirim canım.
bebegimle yollarimiz ayrıldı kizlar degerim 145den 57ye düştü kimyasal gebelik dedi doktor kanamani bekle dedi..beklemek cok zor..kısmet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?