Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

kızlar ben uzun zamandır giremiyodum...nasıl gidiyo hamilelik....benim bulantılarım ve baş ağrılarım çok olduğu için hayatla irtibatı kesmiştim bugün biraz daha iyim...azalıyo galiba bulantılarım...başka şeyler hisseden varmı kızlarrrr..yada benden önde giden olup nelerle karşılaşacağımı biln varmı..

iyi akşamlar kızlar adet günüme 9 10 gün kala akıntıyla karışık kan geldi sonra ertesi sabaha kadar hafif idrarlardan sonra pembe oldu ve kesildi geldiği günden 1 gün öncesinden sancılarım kasık ağrılarım başladı üzüldüğüm için erken adet olduğumu sanmıştım ama kesildi o günden beri agrılarım ara ara gelip gidiyor bir çok kişi yerleşme kanaması olbilir diyor böyle olan çoğu arkadaş da hamile kalmış ama bugün idrar testi yaptım negatif adet günümde 17 si 5 gün var ama bu ağrılara ve kanamaya anlam veremiyorum sizce hamile miyimdir

merhaba can anneler 1 haftadır göz açtırmayan bulantılarım bugün biraz ara verdi bende internete gireyim dedim çok fenaydım kızlar ya bulantı hapı da fayda etmiyor almıyorumda zaten bugün ilk kez yemek yiyebildim koku hassasiyeti de had safhada bunlarda geçecek inşallah

iyi akşamlar kızlar.bişey sorucam size.ilk kontrollerinizde doktor neler söyledi herhangi bir test falan yaptı mı.folik asit ne kadar alıyorsunuz ve ek olarak başka vitamin takviyesi verdi mi.çok soru soruyorum çünkü doktorumdan memnun değilim değiştircem randevu aldım ama 19 hazirana alabildim anca.kalp atışlarını duydunuz mu bebişlerinizin ya ben bir duysam rahatlıcam.

canım ılk basta dr bebegın canlanması yanı kalp atımını duyması gerekıyor eger duymasa zaten sen gebe olmuyorsun.o zamana kadar cok bılgı vermezler.ama bebek canlandıktan sonra sana ne yiyip yememen gerekıtıgını 11-14 haftalar arasında 2 kılı testkı bu test gercekten önemlı yanı içlerin yapılacak bılecek en önemlı test bu test ıyı cıkarsa diğgerlerıne genel de ıhtıyaç duymuyorlar. folık asıt gunde 1 tane bır edevıt adında artı bır vıtamın takvıyem var kapl atısı kısıden kısye göre degıyor ben ılk kızım da 6+3 görmustum kalp atısını sımdı ıkınıcı 7+5 olmama ragmen bebek 7+1 cıktı ve gec canlandı zaten dr demıstı gec döllenmıs dıye evet ınsan kalp atısını duyunca daha bır rahatlıyor allah herkese kolaylkık versın

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ya aklıma takılan çok şey var tecrübesizlikte var.doktor da sağolsun geçmiş olsun diyip gönderdi.sonra bugün bi arkadaşımla konuştum ilk kontrolünde doktorun yaptıklarını anlatınca benim doktor gerçekten hiç ilgilenmedi ya.hani şunun farkındayım biz heyecanlıyız onlar için normal bişey kalp atışı duymadıkça belki çok ciddiye almıyolar ama işte ne bileyim.ne güzel senin 2. hamileliğinmiş.kontrole gittiğimde bende 7.haftaya gircem inş duyarız kalp atışını ya.Allahım herkesin bebeğine sağlık versin sağlıkla büyüsün inş.çokk teşekkür ederim bu arada bilgilendirdiğin için

canım dr cok önemlı ılk gebelıgımde ben kum dökmusum habermız olmadı 7 ayda buldugum dr sız kum dökmussunuz dedı dr daha benım hıc dusuk tehlıkem olmamasına ragmen hemen progestron basladı onu cok uzun kesmedı ben cıddı sekılde kılo kaybı yasadım DR GERCEKTEN COK ÖNEMLI iyi secmek lazım sizi rahatlatmıyorsa sorularını yeterlı cevap vermıyorsa değiştirin

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5. haftamdayım hepimize hayırlı olsun inşallah... :)))
hayırlı olsunn

merhabalar. aramıza yeni katılan arkadaşları tebrik ederim:)
bende bu sabah göz kararması ile doktora gittim tansiyonum yerlerdeydi. 6-4 düşmüş. bu saate kadar ancak kendime geldim ilk kez oldum böyle
geçmiş olsun canım tuzlu ayran falan iç biraz sürekli düşüyorsa tansiyonun

benim ilk kontrolümde sadece kese görmüştü doktor.. ben öncesinde bir sürü kan testi yaptırmıştım doktora gitmeden değerlerimi görsün diye kendisi de ekstra olarak idrar tahlili ve toksoplazma istedi.. ve elime bir liste tutuşturdu neyi yemem neyi yememem konusunda.. bir de tavsiyelerde bulundu şunu şunu yapma diye .. kalp atışlarını ilk kontrolden iki hafta sonra duyduk

merhana arkadaşlar. bende koku hasasıyetı hat safhada mutfaga gıremıyorum bır bardak su bıle alamıyorum gırdıgımde bulantım oluyor. eşimde gece gec gelıyor gorevı nedenıyle. evde yemek yok su bıle alamıyorum. annemlere durumu anlattıgımda gelelım demedı bu daha cok agrıma gıttı 4saat agladım dun artık işe şiş gözlerle geldım.kayınvalıdemı a aradım sagolsun o gelecek kı aname bana 2 saatlık yerde oturuyr kayınvadem 10sattlık yerde. ki bewn aıleme maddıı manevı çok buyuk fedakarlık yaptım yapıyorumda ama boş işte dun aksam artık bı gun öncekı sımıtı yedım. dısardakı yemeklerı yıyemedım. canım kac gundur dolma ıstydu iş yerımde dedım kımseden ses çıkmadı. bı arkadsaımdan rıca ettım artık . bugunlerde ınsan herseyı cok daha iyi anlıyor(( bugunlerın cabuk gecmesı umıdıyle ıns

aay kıyamam canım sana ya çok üzüldüm durumuna annene keşke açık açık gel deseydin anlamamıştır belki ne bileyim

Canım yaaa, biliyorum ki hepimiz zor demiyelimde biraz hassas zamanlar geçiriyoruz. Bence de annene açık açık gel deseydin. Sakın moralini bozma böyle şeyler için bak bebişlerimiz büyüyor çok şükür. Bugünlerde geçecek bol bol dua edelim. Güzel günler bizi bekliyor inşallah...

bebişlerimiz için fedakarlıklara katlanmak zorunda olmak bıle güzel cnm allah yardımcın olsun ewladını hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim. "her zorlukla beraber bir kolaylık vardır"

Ben hamile olduğunu düşünmüyorum, yerleşme kanaması adet günlerinde olur.. Östrojenle ilgili bir sıkıntın olabilir bence derhal bir kadın doğum uzmanına görün.

Ben ilk kontrole gittiğimde kan testi yaptı, kullandığım ilaçlar var mı yok mu onları sordu ameliyat oldun mu vs vs vs.. Ultrasonla baktı ama karından ( vajinal ultrasona karşı doktorum) kese falan görünmedi. Bana dedi ki henüz çok küçük görünmesi imkansız 1 hafta sonra gel o zaman keseyi görürüz 5 haftalık hamileydim o zaman. 6. haftada keseyi gördüm hiç kalp atışını düşünmedim bile, doktorum da hiç dillendirmedi. 8+1 de kalp atışını monitörden gördük, herhangi bir dinletme olmadı. Ama bana bunlar yeterli geldi daha hayata yeni tutunmaya çalışan bir şeyi neden kurcalatalım ki ? Sırf bu vajinal ultrasonlar yüzünden düşük yaşayanlar var. Geç duyun kızlar kalp atışlarını ne kaybedersiniz ? Kan değerleriniz gebeliğin devam ettiğini söylüyorsa, doktor bir sıkıntı yok diyorsa neden minnacık şeye radyoaktif ışınlar gönderip illa duyucam kalp atışını diye inat edelim ki ? Yapmayın böyle. Ben 1 ay önce folik asite başlamıştım. Folibol içiyordum günde 1 tane yarıma düşürdü başka da hiç bir şey vermedi.. Bebek ilk üç ay ne lazımsa hepsini bizden alıyor hiç boşuna endişelenmeyin.

merhaba canım durumuna üzüldüm deyip daha vahim hale getirmek istemiyorum.Çünkü çok hassas bir dönemdesin ve her şeye fazla anlamlar yüklüyosundur bence.Neticede annendir senin hayatının her döneminde olduğu gibi yine yanında olacaktır.Ailemiz dışında çoğu kimseden açık açık birşeyler isteyemeyiz.Annene "yardımına ihtiyacım var gel"deseydin emin ol koşo koşa gelirdi.Unutma sen de anne olacaksın.Çocuğun ver dese vermez,gel dese gelmezmisin.Sen huzurlu olmaya çalış canım sen öyle ol ki bebeğinde olsun.

Bu arada Ankara'da oturuyosan canın birşey çekerse bana msj at seve seve yapar kargoyla gönderirim canım.

bebegimle yollarimiz ayrıldı kizlar degerim 145den 57ye düştü kimyasal gebelik dedi doktor kanamani bekle dedi..beklemek cok zor..kısmet değilmiş

canım çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun dayanmak çok zor bende senin yaşadığını yaşadım ayın 7 sinde benim meleğimde annesini babasını bırakıp gitti. Napalım be güzelim rabbim böylesini uygun görmüş bize en azından hamile kalabiliyoruz. Bana bi tanıdığım dediki bu kadar isyan etme üzülme döşeğin boş kalacağına beşiğin boş kalsın dedi allah sana ve eşine sağlık versin dedi bende aynılarını sana söylüyorum canım rabbim sana ve eşine sağlık versin inş o göbişine o bi melek daha girer ve kocaman göbişli olursun....

kızlarr merhaba :)) ayın 11 de doktoruma gidip bebeğimizi görecektik) ancak bizi çok büyük bir sürpriz karşıladı :) ultrason görüntüsünde iki tane mercimek tanesi bana bakıyordu :))) ikizlerim...çok şaşırdık hiç beklemiyorduk. ama tabi çok mutlu oldum hatta o kadar çok şey düşündüm ki bir anda iki tane mınik kuzu beni seçmişti anneleri olmam için... hayatımın en büyük ve en güzel süprizi oldu.. şimdiden öyle bağlandım ki onlara inşallah ikiside sağlıkla gelsinler dünyaya :)) şu an 4+5 ler canımın canları..
hoşgeldi iyki geldi bıdıklarım.. sizi çokk seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…