- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.281
merhaba hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende 5.haftamdayım ultrasonda gördünmü bebişini?
evet gördüm ama ben bebişlerimi gördüm.. hayatımın en güzel ve en büyük süprizi :))
kızlarr merhaba :)) ayın 11 de doktoruma gidip bebeğimizi görecektik) ancak bizi çok büyük bir sürpriz karşıladı :) ultrason görüntüsünde iki tane mercimek tanesi bana bakıyordu :))) ikizlerim...çok şaşırdık hiç beklemiyorduk. ama tabi çok mutlu oldum hatta o kadar çok şey düşündüm ki bir anda iki tane mınik kuzu beni seçmişti anneleri olmam için... hayatımın en büyük ve en güzel süprizi oldu.. şimdiden öyle bağlandım ki onlara inşallah ikiside sağlıkla gelsinler dünyaya :)) şu an 4+5 ler canımın canları..
hoşgeldi iyki geldi bıdıklarım.. sizi çokk seviyorum
Mayıs'ta hamile kaldığını öğrenenler muhtemel doğum ayımız 2014 şubat gibi olacak bizde 2014 şubat anneleri diye bir topic açsak ve tüm merak ettiklerimizi ordan konuşsak ne dersiniz ?
Merhaba herkese..
Bugün doktora gidicem..çok heyecanlıyım..belki kalp atışlarını duyarım die ümit ediyorum..Bu arada sağlık ocağından aradılar beni..hamilelik boyunca 4 kere gitmem gerekiyormuş..onlar da telefonla takip edeceklermiş sürekli..beni bir form doldurmam için çağırdılar..8. haftaya kadar o form doldurulmalıymış..birde tahlil sonuçlarımı istediler..sizden de isteyen oldu mu hanımlar..
günaydın güzel anneler
haftaya 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli, uzun bir zaman değil mi sizce de , Allah korusun kötü bişi varsa heberimiz olmayacak, haftayı iple çekiyorum
Merhaba herkese..
Bugün doktora gidicem..çok heyecanlıyım..belki kalp atışlarını duyarım die ümit ediyorum..Bu arada sağlık ocağından aradılar beni..hamilelik boyunca 4 kere gitmem gerekiyormuş..onlar da telefonla takip edeceklermiş sürekli..beni bir form doldurmam için çağırdılar..8. haftaya kadar o form doldurulmalıymış..birde tahlil sonuçlarımı istediler..sizden de isteyen oldu mu hanımlar..
Merhaba herkese..
Mayıs'ta hamile kaldığını öğrenenler muhtemel doğum ayımız 2014 şubat gibi olacak bizde 2014 şubat anneleri diye bir topic açsak ve tüm merak ettiklerimizi ordan konuşsak ne dersiniz ?
Merhaba herkese..
merhaba güzel anne adayları,
beni de aradılar sağlık ocağından haftaya bir gün uğrıcam hem de TSH tahlili vercem.. takip etmeleri güzel bişi tabiki ilgileniyolar da baya.. bugün gene yemekten sonra bulantılar başladı Falım sakıza müptelayım bu ara :)
bu aşıyı bana da anlattı arayan hemşire size ve bebeğe hiç bir zararı yok dedi ama yine de doktorunuzla görüşüp fikir almak isteyebilirsniz dedi.. aşıdan sonra genelde ateş vs oluyo korkuyorum da aslında.. bilemedim ben de :Skızlar mrh
bende dün aile hekimime gittim, kayıt yaptılar, gebelik rutinleri sonucunu mutlaka getir dediler, onlar herşeyi yapamıyorlarmış boştan yere devamlı kan almayalım sen sonuçları getir dediler,takip etmeleri benimde hoşuma gitti, birde bana 15 ağustosta gel TETENOZ AŞISI yapacağız sana dediler. 22 sinde inş gebelik rutinlerimi yaptırcam.bebeğimi 3 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum.
bu aşıyı bana da anlattı arayan hemşire size ve bebeğe hiç bir zararı yok dedi ama yine de doktorunuzla görüşüp fikir almak isteyebilirsniz dedi.. aşıdan sonra genelde ateş vs oluyo korkuyorum da aslında.. bilemedim ben de :S
bu arada bende bebeğimi en 30 mayısta gördüm bi daha 10 temmuzda görcem çok özledim ama been :)
zenku cum sana da çok uzun atmış süreyi, 1 ayı geçiceksin. gebelik rutinlerin yapıldı mı, kan idrar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?