Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

kızlar selam,

bende 10+5 günlük hamileyim.çok sükür rahat bir hamilelik geçiriyorum.

hayırlısı ile bebişlerimizi elimize alırız inşallah...

Mayıs'ta hamile kaldığını öğrenenler muhtemel doğum ayımız 2014 şubat gibi olacak bizde 2014 şubat anneleri diye bir topic açsak ve tüm merak ettiklerimizi ordan konuşsak ne dersiniz ?

günaydın güzel anneler

haftaya 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli, uzun bir zaman değil mi sizce de , Allah korusun kötü bişi varsa heberimiz olmayacak, haftayı iple çekiyorum

günaydın herkese dün kontrole gittim 10+4 olmuşuz kalbimiz atıyor ama o kadar oksurdum hıç istifini bozmadı uyuyomuş 2 hafta sonra tekrar çağırdı ense kalınlığını ölçecekmiş 2li test yapmıyormuş 4lü test yapacakmış onun yerine hiçde sormak gelmedi o anda niye diye bide hiç kilo almamışım hala 53 kiloyum

Tebrik ederim canım..ne güzel sevincin ikiye katlandı..tek kese içinde mi görünüyor..nasıl oluyor..ben doktora ilk gittiğimde tek kese vardı ve ultrasonda single yani tek yazıyordu..senin nasıldı acaba..Allah sağlıkla ikisinide kucağına almayı nasip etsin inşallah..tpic in tek ikizleri sanırım..

Mayıs'ta hamile kaldığını öğrenenler muhtemel doğum ayımız 2014 şubat gibi olacak bizde 2014 şubat anneleri diye bir topic açsak ve tüm merak ettiklerimizi ordan konuşsak ne dersiniz ?

evet canım çok iyi olur aslında..sen açarsan beni de davet et..birbirmizden haberdar olmak iyi oluyor..

Merhaba herkese..

Bugün doktora gidicem..çok heyecanlıyım..belki kalp atışlarını duyarım die ümit ediyorum..Bu arada sağlık ocağından aradılar beni..hamilelik boyunca 4 kere gitmem gerekiyormuş..onlar da telefonla takip edeceklermiş sürekli..beni bir form doldurmam için çağırdılar..8. haftaya kadar o form doldurulmalıymış..birde tahlil sonuçlarımı istediler..sizden de isteyen oldu mu hanımlar..

ben ilk tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdığım için dosyam açıldı zaten ayda bir gel dediler ama henüz bidaha gitmedim ama sanırım cezası varmış bildirmezsen

günaydın güzel anneler

haftaya 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli, uzun bir zaman değil mi sizce de , Allah korusun kötü bişi varsa heberimiz olmayacak, haftayı iple çekiyorum

1 ay cidden uzun, ben doktora gittiğimden beridir beni 15 gün de bir çağırıyor doktorum şuan 9+4 üm mesela 10+1 de tekrar kontrolüm var.. Neden o kadar uzatmış ki acaba..

Benim de sağlık ocağından istediler tahlilerimi kartımı falan açtılar, ordaki ebeler aslında çok daha iyiler ben sağlık ocağına gitmekten dolayı çok memnunum..

merhaba iyi günler bende doktora gidicem bugün iş çıkışı kısmetse kalp atışlarını artık bende duymayı ümit ediyorum inşallah duyarız. sağlık ocağına geçen bende kayıt için gittim
20 haftada tekrar çağırdılar tetnoz aşısı yapacaklar mış ve tahlil sonuçlarını görmek istediler dediğiniz gibi.

Merhaba Arkadaşlar,
Zaten 2014 şubat anneleri diye bir topic var. Orayı takip ediyordum. Bu topiği bugün farkettim.
İnşallah hepimiz bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

merhaba,

bende düzenli aile hekimine gidiyorum.orada doktor tahlil sonuçlarını not alıyorlar.

birde idrar testi yapıyorlar.herhangi bir enfeksiyon falan var mı diye.onlarda takip ediyorlar yani..

merhaba güzel anne adayları,

beni de aradılar sağlık ocağından haftaya bir gün uğrıcam hem de TSH tahlili vercem.. takip etmeleri güzel bişi tabiki ilgileniyolar da baya.. bugün gene yemekten sonra bulantılar başladı Falım sakıza müptelayım bu ara :)

kızlar mrh

bende dün aile hekimime gittim, kayıt yaptılar, gebelik rutinleri sonucunu mutlaka getir dediler, onlar herşeyi yapamıyorlarmış boştan yere devamlı kan almayalım sen sonuçları getir dediler,takip etmeleri benimde hoşuma gitti, birde bana 15 ağustosta gel TETENOZ AŞISI yapacağız sana dediler. 22 sinde inş gebelik rutinlerimi yaptırcam.bebeğimi 3 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum.

bu aşıyı bana da anlattı arayan hemşire size ve bebeğe hiç bir zararı yok dedi ama yine de doktorunuzla görüşüp fikir almak isteyebilirsniz dedi.. aşıdan sonra genelde ateş vs oluyo korkuyorum da aslında.. bilemedim ben de :S

bu arada bende bebeğimi en 30 mayısta gördüm bi daha 10 temmuzda görcem çok özledim ama been :)

Son düzenleme:

zenku cum sana da çok uzun atmış süreyi, 1 ayı geçiceksin. gebelik rutinlerin yapıldı mı, kan idrar?

zenku cum sana da çok uzun atmış süreyi, 1 ayı geçiceksin. gebelik rutinlerin yapıldı mı, kan idrar?

canım benim abim doktor kadın doğumcuma gitmeden önce ona gittim sağolsun 9-10 tüp kan aldırıp her şeyime baktırdı bi idrar tahlili yaptırmak istememiştim onu ve toksoplazmaları da kadın doğumcum istedi.. toksoplazmalarda da bağışıklığım çıktı zaten çok şükür.. doktor kalp atışlarını dinlettikten sonra arayı böyle uzun tuttu.. normalde başka bir arkadaşım daha gidiyor aynı doktora onu arada tekrar çağırmış demek ki gerekli gördüğünde çağırıyor diye düşündük biz de.. ikili testten sonra görüşücez tekrar doktorumla.. arada bi sıkıntı olursa ki olmaz inşallah zaten arayıp soruyorum..

Son düzenleme:
Allah sağlık sıhhat versin zaten her gün görsek ne olucak ki yeterki sağlıklı olsunlar da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…